Zorgeloos verkopen of verhuren

De verkoop van een woning brengt vaak stress en onzekerheden met zich mee, dat beseffen wij maar al te goed. Daarom stellen we bij EST8 alles in het werk om je zo goed mogelijk bij te staan gedurende het hele proces, gaande van de eerste ontmoeting tot lang na de sleuteloverdracht. Zo zorgen wij niet alleen voor de administratieve opvolging, maar nemen we ook de publiciteit en de plaatsbezoeken met plezier voor onze rekening. Uiteraard houden wij je daarbij voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en kan je steeds bij ons terecht met al jouw vragen. Op die manier blijf jij gespaard van onnodige kopzorgen en kan je jouw tijd spenderen aan datgene wat er voor jou echt toe doet.

On- en offline publiciteit

On- en offline publiciteit

Wil je jouw woning doen opvallen, dan is het belangrijk om ze zo goed mogelijk in beeld te brengen. Bij EST8 beginnen we dan ook steevast met een professionele fotoreportage. Op basis daarvan kunnen we jouw pand alvast publiceren in magazines en lokale kranten, op vastgoedwebsites en social media. We lichten de technische specificaties uit en zorgen voor een aantrekkelijke beschrijving om de interesse van potentiële kopers aan te wakkeren. Een gevelbord zorgt er dan weer voor dat toevallige passanten jouw woning of appartement onmogelijk over het hoofd kunnen zien. En de mensen die actief op zoek zijn naar een woning zoals die van jou, contacteren we rechtstreeks om hen in te lichten over deze nieuwe opportuniteit. Succes gegarandeerd!

Gratis interieuradvies

Gratis interieuradvies

Vooraleer we van start gaan met de plaatsbezoeken, staan we je graag bij met professioneel interieuradvies. Wedden dat je ervan versteld zal staan welke impact dat heeft op de verkoop van je woning? Door eens grondig schoon te maken, zware of overbodige meubels tot een minimum te beperken en de lichtinval te maximaliseren, kunnen we de verkoopprijs tot wel 8% verhogen!

Professionele begeleiding van de kandidaat-kopers

Professionele begeleiding van de kandidaat-kopers

Naast de verkopers worden ook de kandidaat-kopers zorgvuldig begeleid door onze professionele makelaars. We spreken samen een gepast bezoekmoment af zodat we de troeven en het potentieel van je woning extra in de verf kunnen zetten. Als er technische vragen zouden rijzen omtrent vergunningen, energieprestaties en eventuele renovaties, bezorgen wij de bezoekers meteen de nodige informatie. Verder zorgen we uiteraard voor de nodige inkleding: we lichten de geschiedenis van het pand toe en vertellen een uniek verhaal aan de hand van enkele weetjes en anekdotes. En jij? Jij blijft perfect op de hoogte van de gang van zaken zonder er ook maar enige tijd aan te moeten spenderen. We laten je weten hoe de bezoeken verlopen, of er biedingen worden uitgebracht en staan je te allen tijde bij met professioneel advies. Bovendien krijg je van ons een maandelijks verslag, zodat je de meest recente ontwikkelingen moeiteloos kan volgen.

Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning

Om je huis of appartement te kunnen verkopen, zijn er een aantal documenten en vaak ook enige kennis van zaken vereist. Heb je geen flauw idee van waar je het energieprestatiecertificaat, het bodemattest, het keuringsverslag van de elektriciteit en dergelijke kan aanvragen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We verzamelen de nodige attesten, maken een verkoopsovereenkomst op volgens de regels van de kunst en trakteren je bovendien op een gratis overlijdensverzekering! Zo ben je in ieder geval beschermd als de tegenpartij onverwachts zou overlijden na de compromis, maar voor het verlijden van de effectieve akte.

Vragen staat vrij!

Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je jouw huis of appartement verkopen of verhuren met hulp van onze makelaars? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij helpen je met veel plezier verder.

Contacteer ons