Wij zijn EST8. Mensen met een passie voor vastgoed. Vastgoedmakelaars met een passie voor mensen.

EST8 is een verhaal over passie. Passie voor vastgoed enerzijds en passie voor mensen anderzijds. En net die combinatie bracht Jochen Vlaminckx en Linda Decock in 2008 voor het eerst bij elkaar. Al snel bleek dat beide vastgoedmakelaars eenzelfde doel voor ogen hadden: mensen gelukkig maken. Niet alleen elkaar, maar liefst van al iedereen uit hun ruime omgeving. Door de juiste mensen op de juiste locatie te brengen, willen ze hun steentje bijdragen aan een zorgeloze toekomst voor ieder van hen. Sinds de oprichting van EST8 in 2016 vonden talloze mensen, koppels en gezinnen dan ook een nieuwe thuis dankzij hun tomeloze inzet.

Maak kennis met ons team!

Jochen

Jochen Vlaminckx
Erkend vastgoedmakelaar | BIV 505584
jochen@est8.be | 03 344 88 88

Jochen is een man met het hart op de juiste plaats; een toonbeeld van zuiver altruïsme. Hij is degene die altijd tot het uiterste zal gaan, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. En als hij dan toch op zijn eigen grenzen botst, vindt hij ongetwijfeld wel een manier om die te verleggen. Zo leidde de voortdurende drang tot verbetering in 2016 tot de oprichting van EST8, een vernieuwend vastgoedkantoor waar klanttevredenheid steeds voorop staat.

Linda

Linda Decock
Erkend vastgoedmakelaar | BIV 507402
linda@est8.be | 03 344 88 88

Linda ontmoette Jochen in 2008 in het vastgoedkantoor waar ze beiden hun eerste stappen in de vastgoedwereld zetten. Daar werd al snel duidelijk dat de twee meer met elkaar deelden dan enkel hun passie voor vastgoed. Zo bleek Linda – net als Jochen – een people person. Ook zij fleurt helemaal op als ze een ander gelukkig kan maken! Of het nu hun zoontje is, iemand die z’n woning verkoopt of een gezin dat op zoek is naar een nieuwe thuis. Ze is altijd bereid om te helpen!

Veerle

Veerle Jacobs
Allround onthaalmedewerker
info@est8.be | 03 344 88 88

In 2020 was het tijd voor iets nieuws. Naast het splinternieuwe kantoor in Brasschaat, pakte EST8 ook uit met een nieuwe collega: Veerle. Als allround onthaalmedewerker is zij veelal het eerste aanspreekpunt. En aanspreekbaar, dat is ze! Veerle is niet alleen van alle markten thuis, maar hecht – net als Jochen en Linda – ook enorm veel belang aan een eerlijke en open communicatie. Eerst zien, dan geloven? Neem dan gerust contact met haar op en laat je verrassen door haar aangename persoonlijkheid!

En ontdek onze diensten!

De vastgoedsector evolueert razendsnel. Terwijl de wetgeving voortdurend verandert, moet je ook nog eens mee zijn met de nieuwste trends. Gelukkig denken we bij EST8 altijd een stap vooruit! Door ons regelmatig bij te scholen, blijft onze dienstverlening helemaal up-to-date! Zo kan je onder meer bij ons terecht voor:

Zo kan je onder meer bij ons terecht voor:

Bovendien hebben Jochen en Linda als vastgoedpromotor de nodige juridische, bouwkundige en technische kennis om je bij te staan bij de verkoop van te renoveren panden, nieuwbouw- of renovatieprojecten!

Meer weten?

Contacteer ons