Appartement in Brasschaat - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Brasschaat

87 m²

€ 299.000

2 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Piekfijn, volledig gerenoveerd en energiezuinig appartement met grote ruimtes, 2 slaapkamers, heerlijk terras en garagebox in woonwijk “De Kaart” te Brasschaat

Licht en luchtig wonen | Prachtige totaalrenovatie 2017 | Onmiddellijk instapklaar | 87 m² woonoppervlakte | Lichtrijke leefruimte met open keuken | Heerlijk terras | 2 slaapkamers | Wasberging | Garagebox €25.000 | Energiezuinig: EPC 143 | Dak en spouwmuren geïsoleerd | Jonge condensatieketel | Asbestveilig | Elektriciteit conform | Kleinschalig gebouw | Lage gemeenschappelijke kosten | Groene rustige omgeving | Zeer gegeerde ligging


Het leven is aan de rappen! Zeker als het gaat over een superleuk, ruim en verzorgd appartement net buiten het centrum van Brasschaat – een echt pareltje. Gelegen in een rustige, sympathieke wijk, degelijk gebouwd en volledig gerenoveerd in 2017. Het appartement heeft een ruime indeling, 2 slaapkamers, heerlijk terras en een garagebox. De toplocatie: in een begeerde woonwijk “De Kaart” op een boogscheut van het centrum van Brasschaat. Thuis geniet u van de rust en natuur. En na een korte wandeling staat u al tussen de winkels, restaurants, banken… Opgelet: heel gegeerde woning – wees er dus snel bij!

Indeling van het appartement:

  • Hal: welkom thuis! Witte muren, een open gevoel en een warme keramische parkettegel die in de hele woning doorloopt. Vanaf het moment dat u binnenstapt, ervaart u het licht en de ruimte van het interieur. De lichte hal zuigt u meteen naar de grote leefruimte.
  • Grote leefruimte met open keuken van ca. 36 m²: via de smeedijzeren deur stapt u de open leefruimte binnen. Er is plaats voor uw woonkamer en salon en door de grote raampartijen valt er veel daglicht binnen. Goed voor uw humeur én uw energiefactuur. De onderhoudsvriendelijke keramische parkettegel Woodstone van in de hal loopt hier verder door, wat zorgt voor nog een ruimtelijker gevoel. De leefkeuken vormt 1 geheel met de leefruimte, maar toch een beetje gescheiden door een eiland. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: inductiekookplaat met afzuigkap, oven, combi bak-microgolfoven, ingebouwde vaatwasser, koelkast en vriezer. En er is véél kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen.
  • Zonneterras: het terras, gericht naar het zuidwesten, is zonder twijfel een van de grootste troeven van dit appartement – want u geniet er altijd van de zon. Ideaal voor zonnekloppers en genieters van het goede leven. Het terras is voorzien van een hordeur en een elektrische zonneluifel.
  • 2 slaapkamers: het appartement heeft 2 slaapkamers van ca. 16 en 13 m² – waarvan de kleinste ingericht als volwaardige dressing. Beiden nog voorzien van de originele parketvloer. De ramen kregen horren waardoor je hier beschermd zit tegen de kleinste indringers, zoals muggen en vliegen.
  • Moderne badkamer: ook de badkamer heeft alles wat u nodig heeft. De eyecatcher is de grote moderne inloopdouche met regendouchekop en de kamerhoge glazen wand. Bovendien staat er een knap wandmeubel in natuursteen met opbouwwastafel. U blijft ’s ochtends met plezier wat langer in de badkamer staan. Verder krijgt u nog een apart toilet met handenwasser, afgewerkt in dezelfde stijl als de badkamer.
  • Wasberging: in de aparte wasplaats vindt u de aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. U hebt er alle ruimte die nodig is om de was te sorteren, te wassen en te drogen. Bovendien heeft u hier ruim voldoende plaats om nog spullen op te bergen zoals voorraad of poetsgerief.
  • Garagebox: achteraan het gebouw bevindt zich nog een ruime garagebox, met elektriciteit (aangesloten op eigen meter) en verlichting. Deze is verplicht bij aan te kopen aan € 25.000. Ook op straat is er steeds voldoende parkeerplaats voor meerdere wagens.

Goed om te weten
Dit appartement is tiptop in orde en heeft een mooie epc-score van 143 kWh/m²jaar. Zowel de daken, als alle gevels in de spouw, als de vloeren werden geïsoleerd. In de houten raamprofielen staat dubbele beglazing en verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas met een jonge condensatieketel van Vaillant (2015). De maandelijkse kosten bedragen 90 euro per maand. Daar zit in: de gemeenschappelijke verzekeringspolis, de kosten van de syndicus en de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen. De meters voor water, elektriciteit en gas zijn apart, zo betaalt u enkel wat u zelf verbruikt.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Centraal gelegen nabij groen en winkels
Uw nieuwe thuis is gelegen in de gegeerde wijk Kaart op een boogscheut van centrum Brasschaat, in een mooie straat met bomen waar veel jonge gezinnen komen wonen. Volop in het groen, met parken en bossen in de buurt. Ideaal dus voor elke natuurliefhebber. Maar ook de shoppers komen hier aan hun trekken. Op wandel- en fietsafstand treft u buurtwinkels en op de Bredabaan vindt u alle soorten winkels, apothekers, restaurants en scholen. Ook aan supermarkten is er geen gebrek, de Albert Hein ligt op slechts 3 minuten rijden. Er zijn verschillende scholen in de buurt. Pendelt u met de auto naar het werk? De opritten naar de E19 die aansluiting geeft naar de A12 en de Antwerpse Ring liggen op slechts ca. 6 km van de woning. Ook met het openbaar vervoer geraak je vlot in de stad en de omliggende gemeenten, zeker met de bushalte voor de deur.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 299.000

Adres:

Bergstraat 28 - 2930 Brasschaat

Bouwjaar:

1990

Renovatiejaar:

2017

Bewoonbare opp.:

87 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 976

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

143 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Bergstraat 28 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap