Grond in Wuustwezel - EST8

Te koop

Wuustwezel

€ 179.000

Meer info

Zeer gunstig gelegen perceel van ca. 1903 m² in een groene omgeving in Wuustwezel.

Aangename groene straat | Rustig gelegen | Perceel ca. 1903 m² groot | woongebied met bosrijk karakter | 26.25 m straatbreedte | Een unieke kans!


Gezellig wonen in een rustige en groene omgeving in de Bleekvenweg 18 in Wuustwezel. Het perceel is uiterst goed gelegen in een mooie straat met bomen in een gezellige woonbuurt. Hier woont u nog rustig en toch zit u overal dichtbij. In deze groene omgeving zijn er parken en bossen. Wie houdt van ontspanning in de natuur zal hier graag wonen.

Informatie over de bouwgrond: de bouwgrond is bestemd voor wonen. De kavel kan niet opgesplitst worden. Er dient een bouwvrije zone van 3 m vanaf elke perceelsgrens bewaard te worden. Op het perceel mag er maximaal 300 m² ontbost worden in functie van het oprichten van een constructie met een maximale bebouwbare oppervlakte van 100 m².

Bouwvoorschriften: binnen de zone van 3 m van elke perceelsgrens mag er niet gebouwd worden. Er mag slechts 1 woning of 1 weekendverblijf opgericht worden. Het totale maximale bruto bouwvolume van de volledig gesloten constructies samen bedraagt 550 m³. Alle constructies samen hebben een maximale bebouwbare grondoppervlakte van 100 m², inclusief overdekte terrassen en bijgebouwen, exclusief niet overdekte terrassen. Alle constructies moeten fysiek op elkaar aansluiten en één architecturaal geheel vormen. De bouwhoogte gemeten van het niveau van het maaiveld tot aan het hoogste punt van de constructie bedraagt maximum 7 m. Voor alle gevels en de bedekking van schuine daken wordt gebruik gemaakt van duurzame en esthetisch verantwoorde materialen in overeenstemming met het natuurlijke en bosrijke karakter van de zone. Alle vrijstaande gevels dienen beschouwd en afgewerkt te worden als volwaardige gevels.

Perceelstoegang: er kan maximum 1 toegang tot het perceel gerealiseerd worden van maximum 4 m breed in aansluiting met het openbaar domein. De perceelstoegang moet gemaakt worden uit waterdoorlatende materialen.

Natuur en boos: Er mag maximaal 300 m² ontbost zijn per perceel.  Deze 300 m² bevat naast de bebouwing ook minimaal een 3 meter zone rond de bebouwing. Ook de oprit, een tuin of terras zit in deze 300 m² vervat. Tevens dient er minimaal 3 meter tussen de perceelgrens en de verharding (bv. van de oprit of tuinterras, …) bewaard te blijven.

Lozing van afvalwater: de rechtstreekse lozing van onbehandeld afvalwater in het oppervlaktewater is verboden. Er kan enkel een vergunning voor nieuwbouw verleend worden mits de aanleg van een systeem voor het behandelen en verwijderen van afvalwater.

Biekenloop: Vraag zeker tijdens uw afspraak advies over de voorschriften van percelen gelegen langsheen een officiële waterloop.
 
Bestemming: open bebouwing
Grootte perceel: 1903,4 m², Straatbreedte: 26,25 m volgens het opmetingsplan van de landmeter.
Oriëntatie perceel: noordwesten
Overstromingsrapport: P-score: A

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. 

Omgeving:
Het perceel is uiterst goed gelegen in een groene omgeving. Voor mooie wandelingen hoeft u maar de deur uit te stappen. Binnen de 5 minuten rijden bent u op de Bredabaan waar u alle soorten winkels, supermarkten, restaurants en diensten kan terugvinden. Er zijn ook verschillende scholen in de buurt zoals de middelbare school Stella Matutina en de lagere school VBS Triangel.

Voor meer info of een afspraak, neem contact op via info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw eigendom waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 179.000

Adres:

Bleekvenweg 18 - 2990 Wuustwezel

Type bebouwing:

Open

Grondoppervlakte:

1903 m²

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met bosrijk karakter

Bouwvergunning verkregen:

Neen

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Bleekvenweg 18 - 2990 Wuustwezel

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap