Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Ekeren (Antwerpen)

161 m²

€ 285.000

3 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.


Aangename, verrassend ruime gezinswoning in gegeerde, rustige wijk in Ekeren.

Veel lichtinval en ruimtelijk gevoel | Perceel 300 m² groot | Ruime leefruimte | Heerlijke zonnige tuin | 2 ruime slaapkamers | Zolderverdieping | Kelder | Hoogrenderende beglazing | Dak geïsoleerd | Condensatieketel 2022 | Asbestveilig | Gegeerde, rustige wijk in Ekeren!


Deze woning is een pareltje. Gelegen in een rustige, sympathieke wijk en degelijk gebouwd. Met een lichtrijke leefruimte, 2 ruime slaapkamers en een ruime zolderverdieping waar u een 3de slaapkamer van kan maken. De grootste schat van deze woning vindt u … in de ruime zonnige tuin. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: welkom thuis! Via de voordeur komt u binnen in de lichte hal – die leidt naar de leefruimte, de eetkamer en de trap naar de eerste verdieping. In de hal vindt u ook verschillende authentieke accenten terug die de woning erg uniek maken.
  • Leefruimte van ca.40 m²: in deze leefruimte van ca. 40m² nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellige Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg, u krijgt veel licht binnen dankzij de vele raampartijen voor en achteraan.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de goed onderhouden keuken. U krijgt een kookvuur op aardgas, afzuigkap, oven en koelkast.
  • Zonnige tuin: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is dit stuk groen een paradijs. De tuin is zuidelijk georiënteerd en biedt veel privacy. Vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten.
  • Eerste verdieping - 2 ruime slaapkamers: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 ruime slaapkamers. Ook hier valt veel licht binnen dankzij de raampartijen.
  • Badkamer: de badkamer heeft een ligbad met mogelijkheid om te douchen. Er staat een badkamer meubel met wastafel en een toilet. Ook is er een raam voor veel licht en lucht, zonder inkijkmogelijkheid. En de badkamer heeft een makkelijk te onderhouden tegelvloer – dweil erover en klaar.
  • Zolderverdieping: via de vaste trap komt u op de zolderverdieping. U kan hier nog een derde slaapkamer maken, bureauruimte, hobbyruimte, etc. Mogelijkheden genoeg!  
  • Kelder: ook is er een kelder waar u alles stockeert dat u niet vaak nodig heeft.

Goed om te weten
Met zo’n huis kunt u echt alle kanten uit. De woning heeft een EPC-score van 335 kWh/m²jaar – label D. In de PVC-ramen staat hoogrendementsglas. De woning wordt verwarmd op centrale verwarming op aardgas met een condensatieketel van Vaillant (2022) of via de houtkachel. En het hellend dak is geïsoleerd met 5 cm. minerale wol. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden - want die zijn er - en maak er uw droomwoning van.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe thuis ligt in de gegeerde woonwijk Ekeren-Donk vlakbij de centrumkern – maar toch in een rustige laan vol bomen. Natuurreservaat Hoekakker ligt op een steenworp van de woning. Hof De Bist ligt vlakbij: in het openbaar park liggen er sportvelden en looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. Het wordt nog beter: op 10 minuten wandelen zit u in het natuurgebied De Oude Landen – één van de mooiste stedelijke natuurgebieden van Vlaanderen. Bekend voor zijn grote bloemenpracht, zoals de wilde orchideeën die de graslanden in de lente rozerood kleuren, maar ook voor zijn rietvogels, de nachtegalen, de vele vlinders en de Schotse gallowayrunderen die van juli tot december grazend een handje helpen bij het beheer. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. En voor de kinderen ligt de kleuter- en lagere school ‘De Kleurenboom’ op wandelafstand. Verder is er een bushalte op 5 minuten wandelen om makkelijk het openbaar vervoer te nemen. En de oprit naar de E19 ligt op amper 3 km. Met de Kapelsesteenweg en de Bredabaan op wandel- en fietsafstand, hebt u alle mogelijke winkels in de buurt. Kortom: een toplocatie!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 285.000

Adres:

Oudebaan 66 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1919

Bewoonbare opp.:

161 m²

Grondoppervlakte:

300 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 404

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Zolder:

1

EPC:

335 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Aardgas:

Ja

Oudebaan 66 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap