Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

94 m²

€ 325 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Vrijstaande woning met zuidoost georiënteerde tuin en garage in Brasschaat.

Top gelegen: rustig wonen vlakbij centrum Brasschaat | Zonnige tuin | 94 m² woonoppervlakte | Lichtrijk | Nieuwe condensatieketel
| Garage | Pand met mogelijkheden

Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze vrijstaande woning in Brasschaat met 3 slaapkamers, garage en zonnige tuin. De woning is aan vernieuwing toe maar de condenserende ketel is al wel vernieuwd. Het huis is gelegen op een perceel van 280 m² en geniet van een rustige ligging in een doodlopende straat nabij centrum van Brasschaat. 

Indeling van de woning:

  • Hal: via de hal krijgt u toegang tot de leefruimte en de trap naar de eerste verdieping.
  • Leefruimte en keuken: welkom in de lichte leefruimte van ca. 21m². Daar hebt u plaats voor een salon en een eetkamer. De keuken zit nu nog wat verstopt achter een muur, maar door de doorgang open te maken en er een eiland in te installeren hebt u veel meer profijt van de beschikbare ruimte (ca. 6m²). Een grote troef is het raam met zicht op de tuin. Daardoor valt er heel wat licht binnen en krijgt u een ruim gevoel.
  • Gelijkvloers– slaapkamer 1 en badkamer: de eerste slaapkamer van ca.10 m² ligt op de gelijkvloerse verdieping. Aansluitend aan de slaapkamer is de badkamer. Deze is voorzien van een douche, toilet en een lavabo.
  • 1ste verdieping– 2 slaapkamers en extra opbergruimte: een verdieping hoger ligt de tweede en derde slaapkamer van ca. 10,5 en 13 m². U heeft toegang tot de zolder hoeken die u kan gebruiken als extra bergruimte voor de spullen die u niet vaak nodig heeft.
  • Garage: we keren terug naar de benedenverdieping voor de garage en wasplaats. Naast de woning is er in de garage van 14 m² plaats voor een auto en fietsen. Ook zijn hier de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast en vindt u de condenserende ketel terug. 
  • Tuin met tuinhuis: met een zuidoost oriëntering profiteert u vanaf de eerste straal zon. Als het tuinseizoen erop zit, bergt u uw tuinmeubelen – samen met de grasmaaier - netjes op in het tuinhuis of de garage tot de eerste lentezon weer tevoorschijn komt.

Goed om te weten
Lichte vrijstaande woning met aangename leefruimte, 2 à 3 slaapkamers, garage en zonnige tuin. Dit huis heeft heel wat troeven, maar is aan modernisering toe. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden en maak er uw droomwoning van. Bij de foto's vindt u 3 voorbeeldfoto's terug van hoe de woning kan worden na renovatie. De woning is degelijk gebouwd met een houtconstructie en wordt verwarmd met een condenserende ketel van Vaillant (2021) op gas. In de houten raamkaders staat dubbele beglazing.
Watertoets: G-score: B, P-score: B.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe woning is gunstig gelegen in een buurt met veel groen. Het Park van Brasschaat ligt op wandelafstand: in het openbaar park liggen er sportvelden, looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. En voor de Bredabaan - waar u winkels, kappers, boetieks en horeca vindt – hoeft u ook niet ver te gaan. U woont dus op een steenworp afstand van groen, het centrum van Brasschaat en scholen. Ook is de Albert Heijn slechts 2 minuten wandelen. In uw buurt zijn er bovendien onder andere clubs voor voetbal, tennis, golf en atletiek. Ook het zwembad is vlakbij. En u hoeft maar 8 minuten te rijden tot de oprit van de E19 richting Breda of Antwerpen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. 

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 325 000 per maand

Adres:

Waterstraat 6 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1984

Bewoonbare opp.:

94 m²

Grondoppervlakte:

280 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Toilet:

1

Zolder:

1

EPC:

469 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Waterstraat 6 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap