Appartement in Brasschaat - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Brasschaat

102 m²

€ 299.000

2 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Zeer energiezuinig en zonnig appartement in een modern gebouw met terras en garagebox nabij de Golf van Brasschaat

Energiezuinig (!) door EPC 101 | 2 slaapkamers | Terras | Zeer verzorgd gebouw | Brandwerende deur | Garagebox | Gunstige ligging en groene omgeving  


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor de leukere dingen, want in dit appartement te Brasschaat trekt u zo in. Er zijn twee slaapkamers, een leuk terras, een badkamer, een open keuken en een aangename leefruimte. Bovendien heeft u een garagebox. Het appartement ligt in een rustige groene omgeving net buiten het bruisende centrum van Brasschaat, dus beter kunt u het niet hebben. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal met gastentoilet: wanneer u het appartement betreedt via de brandwerende deur, komt u in de inkomhal die doorloopt naar alle kamers van het appartement. Er is een gastentoilet met handenwasser en er is plaats voor een vestiairekast, heel handig om uw jassen en tassen in op te bergen.
  • Lichte en zonnige leefruimte: aan de voorzijde van het gebouw ligt de woonkamer, een mooie, open ruimte van ca. 40 m² met plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een eettafel voor qualitytime met uw gezin. De kamerhoge en brede ramen zorgen voor véél licht en lucht in de ruimte.
  • Keuken: in de leefruimte staat de open keuken, gescheiden door een toog. Zo profiteert de kok des huizes mee van het licht, de ruimte en de gezellige drukte in de woonkamer. De keuken heeft een gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, combi bak-microgolfoven en een koelkast.  Verder ligt er een tegelvloer, die gemakkelijk proper te houden is.
  • Berging: aan de keuken heeft u een handige berging om uw voorraad in op te bergen.
  • Twee slaapkamers: er zijn 2 slaapkamers van ca. 9 en 14 m2, eveneens voorzien van dezelfde tegelvloer. De kleinste slaapkamer verleent toegang tot het terras.
  • Terras: achteraan het gebouw heeft u een leuk terras. Het terras is dus voldoende ruim om er een tafeltje en 2 stoelen te plaatsen.
  • Badkamer: in de badkamer krijgt u een ligbad, een douche, een wandmeubel met lavabo en een spiegel. Hier vindt u ook de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • Garagebox: de garagebox (nr. 64) bevindt zich achter het gebouw en is voorzien van elektriciteit.

Goed om te weten
Het gebouw is gebouwd in het jaar 2003. De EPC-score is zeer gunstig en bedraagt 101 kWh/m2 waardoor u fors bespaart in uw energiefactuur. De aluminium ramen in het appartement zijn voorzien van hoogrenderende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig in de slaapkamers. U verwarmt de woning met een ketel op aardgas van het merk Vaillant. De maandelijkse provisie bedraagt ca. 70 euro. Hier zit bij inbegrepen: water en elektriciteit gemeenschappelijke delen en het poetsen van de  gemeenschappelijke delen.  De gas en elektriciteit meters zijn individueel. De water meter is gemeenschappelijk met individuele tellers per appartement. Tot slot is er een parlofoon aanwezig. Zo weet u altijd wie er voor de deur staat.

Praktisch
Momenteel zit er een vaste huurder in het appartement. Indien u de woning graag zelf wilt bewonen moet u een opzeggingstermijn van 6 maanden in acht nemen. 

In een groene omgeving vlakbij de Open Golf Brasschaat
Het appartement is gelegen op de Miksebeekstraat, vlakbij de ‘Brasschaat Open Golf en Country Club’. Dit is net buiten het centrum van Brasschaat, zodat u kan genieten van alle rust. Toch woont u op wandelafstand van buurtwinkels en op een boogscheut van de Bredabaan, met talloze winkels, horeca en scholen. U bent op ca. 8 minuten aan de oprit van autosnelweg E19, dus op een mum van tijd bent u in Antwerpen. Om de hoek vindt u natuurdomein “De Inslag” en na een kwartiertje wandelen arriveert u bij het prachtige Park van Brasschaat, met aansluitend het enorm grote Peerdsbos. Er valt in de omgeving altijd wel iets te beleven!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 299.000

Adres:

Miksebeekstraat 133 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2003

Bewoonbare opp.:

102 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1003

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Toilet:

1

EPC:

101 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Miksebeekstraat 133 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap