Duplex in Antwerpen (2030) - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Antwerpen (2030)

169 m²

€ 369.000

3 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Knap gerenoveerde, ruime én energiezuinige (EPC B!) woning met 3 ruime slaapkamers, 2 bureauruimtes, heerlijk zonneterras en tuin op uitstekende rustige locatie vlakbij Stad Antwerpen

Ca. 169 m² woonoppervlakte | Kwalitatief knap gerenoveerd | Energiezuinig: EPC B! | Licht en luchtig wonen | Open gevoel | Ruime leefruimte met open keuken | Zonnige tuin en terras met tuinhuis | 2 aparte bureauruimtes | 3 ruime slaapkamers | Aparte wasberging | Grote, droge kelder | Geen gemeenschappelijke kosten | Onmiddellijk instapklaar | Elektriciteit conform | Hoogrendementsglas++ | Regenwaterput | Rustig wonen vlakbij stad Antwerpen | Uniek object!


Op huizenjacht naar een charmante woning, grondig gerenoveerd, dat pico bello in orde is – dichtbij groen én de prachtige stad Antwerpen? Dan leiden alle wegen naar de Bostonstonstraat 22A. Deze charmante woningen uit 1931 werden volledig gerenoveerd in 2011 door AG VESPA. Een lichtrijke leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers, een leuke badkamer, veel bergruimte en een gezellige buitenruimte waar u geen werk mee hebt. Dat zijn nog maar enkele troeven van deze centraal gelegen woning vlakbij uitvalswegen, parken, winkels én ontspanningsmogelijkheden. Bel snel voor een afspraak, want instapklare woningen zoals deze zijn zeer gegeerd!

Indeling van het appartement:

  • Hal: welkom thuis! Gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u meteen vanaf u binnenkomt. In de ruime hal heeft u plaats voor enkele fietsen te stallen en is er een grote ingemaakte vestairekast. Verder vindt u er ook de deur van het gastentoilet met handenwasser.
  • Ruime leefruimte: brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze leefruimte van ca. 51 m² is er een favoriet plekje voor iedereen – met plaats voor een groot salon, een lange eettafel en 2 bureaus of een zalige speelhoek. Door de grote raampartijen aan straat- en tuinzijde valt er veel licht binnen. En op de vloer ligt een prachtige, bamboe gewaxte parketvloer.
  • Open keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne, open keuken. Die is compleet uitgerust met een gaskookvuur met afzuigkap, oven, ingebouwde vaatwasser en ruimte voor een losse koelkast – allemaal kwaliteitstoestellen van AEG.
  • Terras en tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen tuingereedschap, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. De tuin is oostelijk georiënteerd en biedt veel privacy – vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten. Klaar met enkele klusjes in de tuin? Berg uw tuingereedschap dan handig op in het tuinhuis.
  • Tuinhuizen: achteraan in de tuin zijn 3 tuinhuizen (telkens 2m x 4m), waarvan 2 momenteel ingericht als bureauruimtes. Ze zijn allen voorzien van licht en elektriciteit.
  • 3 ruime slaapkamers: de trap komt uit op de nachthal met voldoende plaats voor extra kasten. Handig om speelgoed, administratie of rommel in op te bergen. Op de eerste verdieping vindt u 3 mooie slaapkamers van ca. 13,5 , 13 en 10 m². Zet ‘s nachts gerust de ramen open. Want de buurt is zo rustig dat het luidste geluid van de zingende vogels en ruisende bomen komt.
  • Badkamer met aparte wasberging: ook de badkamer en een tweede apart toilet vindt u op deze verdieping. Hier ontspant u helemaal na een zware (werk)dag. Bad- of doucheliefhebber? Hier hoeft u niet te kiezen want ze is voorzien van een ligbad, alsook een handige inloopdouche. Verder is er een dubbele wastafel en plaats voor een extra kast om de handdoeken en zeep in op te bergen. Het raam naar buiten zorgt voor licht en lucht. Bovendien vindt u in de badkamer nog een deur naar de wasberging met de aansluiting wasmachine en droogkast. U hebt er alle ruimte die nodig is om de was te sorteren, te wassen en te drogen. 
  • Droge kelder: onder de woning is er een grote, hoge kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.

Hoge afwerkingsgraad, duurzaam en energie-efficiënt
Deze woning is tiptop in orde. De prachtige totaalrenovatie werd gerealiseerd door AG VESPA tussen 2009 en 2011 – er werden kwaliteitsvolle materialen gebruikt en zijn uitstekend onderhouden. Er werden 4 eenheden voorzien in het gebouw, elks met een eigen ingang en eigen buitenruimte. U valt dus niet onder de regelgeving van het mede-eigendom – waardoor er geen VME is en bijgevolg geen gemeenschappelijke kosten. Alle meters zijn apart, waardoor u enkel uw eigen verbruik betaald. Alle daken werden vernieuwd en voorzien van isolatie, alsook de plafonds en de vloeren. Verder werden ook de spouwmuren van de achtergevel geïsoleerd. In de houten raamprofielen staat super isolerend hoogrendementsglas ++ met een U-waarde van 1,76. Die houden koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Verwarmen gebeurt milieuvriendelijk via centrale verwarming op aardgas met de energiezuinige condensatieketel van Vaillant. De woning is dan ook toonaangevend op vlak van energiezuinigheid met een EPC-score van 143 kWh/m²jaar. Dit alles zorgt voor een laag energieverbruik en een forse besparing op uw energie-factuur. Én u hebt een conform keuringsattest van de elektriciteit tot 2035.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Appartement in woonwijk nabij winkels, parken en scholen
Uw nieuwe thuis ligt in een rustige straat in een aangename woonwijk en toch op een boogscheut verwijderd van invalswegen en het centrum van Antwerpen. Met verscheidene bus- en tramhaltes vlakbij staat u in een vingerknip waar u wilt: het stadscentrum, Merksem, Brasschaat… En met de auto bent u in 5 minuten op de Antwerpse Ring. In de onmiddellijke omgeving vindt u alles wat u nodig hebt: supermarkten, kleine detailhandels, scholen… Waar vindt u groen in de buurt? In het natuurdomein Oude Landen vindt u rust en ontspanning – op 3 minuten fietsen of 10 minuutjes te voet. En ook het Fort van Merksem in de buurt heeft een voetbalterrein, basketbalveld, volleybalveld en loopparcours.Kom vooral deze leuke buurt zelf ontdekken!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 369.000

Adres:

Bostonstraat 22A - 2030 Antwerpen (2030)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1931

Renovatiejaar:

2011

Bewoonbare opp.:

169 m²

Grondoppervlakte:

246 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 911

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Bureau:

2

Berging:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

143 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Regenwater:

Ja

Aardgas:

Ja

Bostonstraat 22A - 2030 Antwerpen (2030)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap