Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

162 m²

€ 359 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Ruime, met zorg onderhouden bel-étage met zonnige, gezellige tuin in een rustige straat vlakbij Oude Landen en Hof De Bist.

Top gelegen: rustig wonen vlakbij Oude Landen | EPC-label B | 162 m² woonoppervlakte | Ruime en lichtrijke leefruimte | 3 slaapkamers | Oprit en inpandige fietsengarage | Zonnige tuin en terras


Welkom in de zeer gegeerde wijk Donk in Ekeren. Hier wacht een ruime bel-étage met een lichtrijke leefruimte, 3 slaapkamers en ruime tuin op zijn nieuwe eigenaars. Deze woning heeft een uitzonderlijke gevelbreedte van 6 meter en door de vele raampartijen krijgt u een prachtige lichtinval de hele dag door. Voelt u het kriebelen? Dan hoeft u maar 5 minuten te stappen en u staat in Oude Landen voor een loopje of wandeling. Neem uw agenda erbij en bel ons snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met trap: ruimte is de rode draad door deze woning en dat begint al in de hal. U hebt genoeg plaats voor bijvoorbeeld een kinderwagen of een vestiairekast. Vanuit hier neemt u de trap naar de eerste verdieping en krijgt u toegang tot de bureauruimte, het gastentoilet met handenwasser, de wasplaats en de inpandige fietsen garage.
  • Lichte leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de brede ramen. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee, want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends. Nog een zeer grote troef aan deze woning is dat u vanuit de leefruimte naar het overdekte terras kan wandelen.
  • Open keuken: vanuit de leefruimte komt u in de ruime en open keuken. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een kookvuur met afzuigkap (Smeg), oven en een ingebouwde vaatwasser.
  • 3 slaapkamers: wanneer u de trap een verdieping hoger neemt komt u uit op de nachthal. Daar vindt u de drie slaapkamers van ca. 7 m², 13 m² en 15 m². 
  • Badkamer: in de badkamer staat een ligbad, een dubbele wastafel, een toilet en een wandradiator. Het raam zorgt ervoor dat u de badkamer kunt verlichten en verluchten.
  • Garage en wasplaats: we duiken opnieuw naar de benedenverdieping – want daar wacht u nog een mooie verrassing. Er is een grote garage van ca. 32 m². Deze is momenteel ingedeeld als fietsenberging en bureauruimte. De schuifdeur achteraan geeft toegang tot de tuin. Bovendien vindt u op de benedenverdieping ook nog de wasplaats/berging met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast en de Cv-ketel.
  • Tuin met terras: beneden hebt u nog een terras met een zonnige tuin eraan die precies groot genoeg is voor wie graag een tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus.

Goed om te weten
Deze gezellige, gesloten en goed ingedeelde bel-étage is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. In bijna alle metalen ramen staat dubbele beglazing. De centrale verwarming is efficiënt dankzij de condenserende ketel van Vaillant (2006) op gas. En het dak kan tegen een stootje: deze werd recent volledig vernieuwd en geïsoleerd. Zo komt u op een mooie EPC-score van 200kWh/m²jaar.
Overstromingsrapport: P-score: C; G-score: A.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe thuis ligt in de gegeerde woonwijk Ekeren-Donk vlakbij de centrumkern – maar toch in een rustige laan vol bomen. Oude Landen ligt achter de hoek: – één van de mooiste stedelijke natuurgebieden van Vlaanderen. Bekend voor zijn grote bloemenpracht, zoals de wilde orchideeën die de graslanden in de lente rozerood kleuren, maar ook voor zijn rietvogels, de nachtegalen, de vele vlinders en de Schotse gallowayrunderen die van juli tot december grazend een handje helpen bij het beheer. Het wordt nog beter: op 5 minuten wandelen zit u in Hof de Bist. In het openbaar park liggen er sportvelden en looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. En voor de kinderen ligt de kleuter- en lagere school ‘GO Veltwijk’ op wandelafstand. Verder is er een bushalte op 3 minuten wandelen om makkelijk het openbaar vervoer te nemen. En de oprit naar de E19 ligt op amper 2 km. Met de Kapelsesteenweg en de Bredabaan op wandel- en fietsafstand, hebt u alle mogelijke winkels in de buurt. Kortom: een toplocatie!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 359 000 per maand

Adres:

Laathoflaan 53 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1977

Bewoonbare opp.:

162 m²

Grondoppervlakte:

215 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Bureau:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

200 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Laathoflaan 53 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap