Huis in Wijnegem - EST8

Te koop

Wijnegem

102 m²

€ 299.000

2 slaapkamers

Meer info


Energiezuinige, gerenoveerde en verassend ruime woning met 2 slaapkamers, grote kelder, terras en een aangename, zonnige tuin.

Energiezuinig EPC-label B | Dak-en achtergevel isolatie | 12 zonnepanelen | Hoogrendementsglas | Onmiddellijk instapklaar | Zonnige tuin en terras | Naast park Groot Schijn | Elektrische keuring conform tot 2044


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor de leukere dingen, want in dit huis in Wijnegem trekt u zo in. Deze woning heeft troeven in overvloed! De ruimte bijvoorbeeld: krijg een grote, lichtrijke leefruimte, 2 slaapkamers en een ruime keuken. Ook buiten zit het snor, want bij mooi weer kiest u uit maar liefst 2 terrassen en een leuke tuin om in te chillen. Daarnaast heeft deze woning ook een goed  EPC-label B en is de elektriciteit conform tot 2044.  Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er dus snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Via de hal krijgt u toegang tot de leefruimte en neemt u de trap naar de eerste verdieping of naar de kelder.
  • Lichte leefruimte: welkom in de Krijgsbaan in Wijnegem. U stapt binnen in de huiselijke leefruimte met een prachtige houtlook vloer. Dankzij de raampartijen komt er veel licht naar binnen en de hoge plafonds zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De leefruimte maakt plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin.
  • Keuken: naast de woonkamer ligt de open keuken. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren. Ze is compleet uitgerust met een gas-kookvuur, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Hier vindt u ook de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Vanuit de keuken kan u naar het heerlijk zonne terras gaan.
  • 2 slaapkamers: Neem de trap naar de eerste verdieping. Hier vindt u 2 ruime slaapkamers met ook hier weer maximale lichtinval door de brede ramen. Beide ruimtes zijn voorzien van een mooie plankenvloer.
  • Badkamer: er is een inloopdouche, een toilet, een lavabomeubel met  wastafel en een spiegel om uw haar in de juiste plooi te krijgen. U blijft ’s ochtends met plezier wat langer in de badkamer staan.
  • Grote kelder: onder het huis is er een grote, hoge kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig hebt. Of u maakt er uw hobbyruimte van. Deze polyvalente ruimte is bovendien makkelijk toegankelijk via de hal of de tuin. Erg handig voor uw fietsen, motorfiets, e.a.
  • Terras en tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen tuingereedschap, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. De tuin is westelijk georiënteerd en biedt veel privacy – tot de laatste zonnestralen is het er zalig om te zitten.  
  • Parkeerplaats: achter de tuin is de karel Verbistpad waar u de auto kan parkeren.

Goed om te weten
Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend en heeft dan ook een topscore van 191 kWh/m²jaar. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas met een condensatieketel van 2013 van het merk Vaillant. Qua isolatie zit u ook goed. Het plat dak is voorzien van 10 cm PUR/PIR isolatie en is gerenoveerd in 2022. Het huis heeft voornamelijk PVC ramen met overal hoogrendementsglas. En last but not least: Op het dak liggen 12 zonnepanelen, goed voor 5.160 Wattpiek.
Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: D.

Op het knooppunt van mobiliteit, vlak bij groen, ontspanning en winkels
De woning ligt nabij het Wijnegem Shopping Center, hier komen de shoppers aan hun trekken en hier vindt u ook horeca en supermarkten. Ontspannen doet u op de terreinen van Ternesse Golf & Country Club, de Sportoase of in park Groot Schijn, Rivierenhof, etc. Met de auto bent u op 7 min aan het rond punt van Wommelgem, u zit dus in een vingerknip op de E313 en de Antwerpse Ring. De tram en bushaltes zijn op wandelafstand. Kortom: alles binnen handbereik.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 299.000

Adres:

Krijgsbaan 118 - 2110 Wijnegem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1932

Bewoonbare opp.:

102 m²

Grondoppervlakte:

125 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 404

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

191 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Vijver:

1

Zonnepanelen:

Ja

Aardgas:

Ja

Krijgsbaan 118 - 2110 Wijnegem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap