Villa in Brasschaat - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Brasschaat

253 m²

€ 625.000

4 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Prachtige villa met veel mogelijkheden op zonnig perceel van 1.237 m² op toplocatie!

Gerenommeerde residentiële wijk | Perceel 1.237 m² – ca. 60 m straatbreedte | 253 m² woonoppervlakte | Energie-efficiënt: EPC C | Gezellige leefruimte en hyper geïnstalleerde keuken | Fijne aangelegde tuin en terras | Bureau- of praktijkruimte | 4 slaapkamers | Vernieuwde badkamer | Inpandige garage, carport en oprit | Dak- en spouwmuurisolatie | Alarmsysteem | Elektriciteit conform


Het leven is aan de rappen! Zeker als het gaat over een goed onderhouden villa op een zonnig perceel van 1.237 m² in de befaamde Guyotdreef – een groene straat in Brasschaat. U krijgt een gezellige leefruimte met groot schuifraam naar het terras, een ruime en volledig geïnstalleerde leefkeuken, een bureau- of praktijkruimte, 4 slaapkamers, mooi gerenoveerde badkamer, inpandige garage én carport. Toch vindt u de allergrootste troef buiten: de grote, zonnige tuin rondom de woning met uitzonderlijk groot terras van 70 m². Ruimte is er in overvloed voor een uitgebreide eettafel, een gezellige loungehoek, zonnebedden en speelvoorzieningen voor de kinderen. Kortom, de perfecte buitenruimte om te feesten en te genieten van het buitenleven. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkom: aan de buitenkant krijgt u al een voorsmaakje: in de groene omgeving imponeert deze villa met haar charmante gevel. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met karakteristieke elementen. Vanuit hier krijgt u toegang tot de leefruimte, de keuken, een bureau- of praktijkruimte en het vernieuwde gastentoilet.
  • Leefruimte met zicht op de tuin: de gezellige leefruimte van ca. 33 m² maakt plaats voor eetkamer en salon en wordt gekenmerkt door de balkenstructuur aan het plafond. Dankzij de raampartijen langs tuin- en straatzijde stroomt veel natuurlijk daglicht naar binnen en heeft u een prachtig uitzicht op het groen rondom de woning. Bovendien biedt het grote schuifraam directe toegang tot het terras. Op kille herfst- en winterdagen zorgt de houtkachel voor sfeer en gezelligheid.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de ruime keuken van ca. 16 m². De keuken is volledig uitgerust hoogwaardige toestellen (Miele, Liebherr) – u krijgt een inductiekookplaat met stille eilanddampkap, combi-oven, heteluchtoven, ingebouwde vaatwasser en een side-by-side koelkast met diepvries. Er is veel opbergruimte en een ontbijttafel voor een snel ontbijt, of om de kok van dienst gezelschap te houden. Deze keuken is een volwaardige leefkeuken met een slimme indeling zodat u altijd uitzicht heeft op de tuin.
  • Zonnige en grote tuin rondom de woning: de grote tuin is een paradijs voor liefhebbers van buitenleven. In 2014 is de tuin volledig heraangelegd met gevarieerde beplanting. Het ruime terras van ca. 70 m² is voorzien van elektrische zonneluifels en uittrekbare windschermen. De achtertuin wordt 's ochtends al verlicht door de zon, en vanwege de tuin rondom kan u op elk moment van de dag van de zon genieten. Bovendien is er een aangelegd wandelpad dat de gehele woning omringt, en aan de achterkant van de tuin vindt u een handig tuinhuis. Het perceel is volledig omheind en heeft een poort langs de oprit.
  • Bureau – mogelijkheid tot praktijkruimte: op de benedenverdieping, naast de hal, is er een bureaukamer van ca. 18 m². Deze ruimte is voorzien van op maat gemaakte wandkasten – handig om administratie, speelgoed of rommel in op te bergen. Zo blijft de woonkamer opgeruimd en netjes. Ook hier is de link met de groene buitenomgeving aanwezig door de grote ramen met natuurlijke lichtinval. Een praktijkruimte of hobbykamer nodig? U kunt ze gemakkelijk een andere bestemming geven.
  • 4 slaapkamers: neem de trap naar de eerste verdieping en kom uit op de sfeervolle nachthal. Hier vindt u 3 mooie slaapkamers van ca. 22 , 17 en 15 m². De masterbedroom heeft een grote dressingkast met kastruimte tot aan het plafond en u vindt er een dubbele deur die toegang geeft naar een klein, karaktervol balkon. De vierde slaapkamer (ca. 11 m²) is bereikbaar vanuit de badkamer en herbergt momenteel een infrarood sauna. Deze vierde kamer kan naast een extra slaapkamer ook ideaal dienen als dressing of uitbreiding van de master bedroom. De twee slaapkamers aan de tuinzijde zijn voorzien van ingebouwde kasten onder het schuine dak.
  • Badkamer: de ruime badkamer is uiterst modern en beschikt over een hoekbad en een inloopdouche met regendouchekop. Daarnaast krijgt u een op maat gemaakt wandmeubel met dubbele wastafel en een hangtoilet. Bij de renovatie in 2010 zijn hoogwaardige materialen gebruikt. De badkamer is volledig betegeld, wat het eenvoudig maakt om schoon te houden.
  • Garage: we duiken opnieuw naar de benedenverdieping, want daar wacht u nog een mooie verrassing. Er krijgt een ruime garage van ca. 34 m² – daar passen dus naast uw auto ook nog de fietsen van heel het gezin in. Hier is ook een functionele bijkeuken met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Gebruikt u de garage liever als opbergruimte? Dan parkeert u uw auto in de carport naast de woning. Op de brede oprit is er plaats voor nog enkele wagens. 
  • Bergzolder: de opvouwbare zoldertrap brengt u naar de zolderberging boven de garage. Laat die dozen vol herinneringen maar komen! Er is plaats genoeg.
Goed om te weten
Deze goed gelegen villa vormt een solide basis voor comfortabel wonen. In de loop der jaren zijn er verschillende renovaties uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, wat de woning een duurzame uitstraling geeft. De vrijstaande villa heeft een respectabele EPC-score van 283 met label C, wat al aantoont dat het energie-efficiënt is. Door enkele eenvoudige ingrepen scoort u zo een label B. In de huidige houten ramen staat grotendeels nog enkele beglazing. Vervang dit op termijn door ramen voorzien van hoogrendementsglas, wat uw woning nog energiezuiniger zal maken. Daarnaast zijn het dak en de spouwmuren geïsoleerd met minerale wol, en de zoldering boven de eerste verdieping is eveneens voorzien van isolatie. Verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas met een modulerende condensatieketel van Buderus. De woning is grotendeels voorzien van een kruipkelder, wat handig is bij de renovatie, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen. Verder heeft u de mogelijkheid tot verder uitbouwen moest u dat wensen – vraag tijdens uw bezichtiging zeker naar de mogelijkheden! Bovendien is het belangrijk om te weten dat de woning volledig asbestvrij is, met uitzondering van de carport buiten, waar een afgesloten plaat in de dakstructuur aanwezig is die zorgvuldig kan worden beheerd. En last but not least: de woning is voorzien van een alarmsysteem met bewegingssensoren. Maakt u van dit huis in ’t groen een moderne en gezellige plek voor uw gezin? Kom snel kijken!

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: A.

Gegeerde locatie: groene omgeving en toch overal dichtbij
Deze woning is gelegen in een gegeerde omgeving in Brasschaat op een steenworp van het centrum en de Bredabaan. Natuurgebied de Uitlegger ligt op fietsafstand – in dit natuurgebied van 90 hectare liggen er wandel- en fietspaden waar u tijdens de maanden mei en juni kan genieten van de bloeiende rododendrons en azalea’s. Bovendien ligt ook het bos De Inslag en het Militair Vliegveld van Brasschaat vlakbij. Hier worden in elk seizoen activiteiten georganiseerd, of u kan er na een mooie wandeling uitblazen in de lokale horecazaken. Ook scholen, zowel kleuter, lager als middelbaar, vindt u in overvloed in de nabije omgeving. De bushalte ligt op de Bredabaan, op 10 minuten wandelen van de woning en ook om naar het werk te pendelen ligt de woning ideaal. De opritten Kleine Bareel en Sint-Job-In-‘t-Goor liggen beiden op een kleine 6 km rijden waar u de E19 oprijdt richting Antwerpen of Breda. Kortom, een toplocatie!

De voorbeeldfoto’s zijn louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 625.000

Adres:

Guyotdreef 54 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1975

Bewoonbare opp.:

253 m²

Grondoppervlakte:

1215 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 2580

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

283 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Enkele

Raamprofiel:

Hout

Alarm:

Ja

Aardgas:

Ja

Guyotdreef 54 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap