Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Brasschaat

164 m²

€ 549.000

3 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Vernieuwde halfopen woning op prachtig zuidgericht perceel op een toplocatie in de rustige woonwijk Vriesdonk te Brasschaat

Licht en luchtig wonen | Halfopen bebouwing | Grotendeels gerenoveerd | Perceel 420 m² groot en 12 m breed | 164 m² woonoppervlakte | 3 slaapkamers + zolderverdieping met potentieel | Zonnige tuin en terras | Zuid oriëntatie | Lange oprit en ruime garage | Elektriciteit conform | Dak vernieuwd | Zonnepanelen | Alarmsysteem | Zeer gegeerde ligging: woonwijk Vriesdonk


In een rustige, groene omgeving in Brasschaat wacht deze goed onderhouden woning op haar nieuwe eigenaars. De halfopen bebouwing geniet van veel lichtinval en heeft een ruime indeling met een grote leefruimte met open keuken waarop u instant verliefd wordt en een heerlijke zuidtuin. De woning werd grotendeels vernieuwd, maar biedt toch nog mogelijkheden met een zolderverdieping die volledig verder afgewerkt kan worden. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er dus snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: de inkomhal verbeeldt helemaal wat u verder in het huis zal zien. De hal is ruim, rijkelijk en licht. Er is plaats voorzien voor een vestiairehoek waar u al de jassen en schoenen van het hele gezin kwijt kan. Via de hal krijgt u toegang tot de leefruimte, het apart gastentoilet met handenwasser en neemt u de trap naar de eerste verdieping of kelder.
  • Lichte leefruimte: in deze leefruimte van ca. 33 m² nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellige Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg én u hebt een mooi zicht op het groen rondom de woning. Doordat deze woonkamer ramen heeft aan de voor-, achter en zijkant hoeft u overdag nooit het licht aan te knippen. De kachel zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne, open keuken van ca. 20 m². U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren. Ze is compleet uitgerust met een breed inductievuur, afzuigkap, oven, microgolfoven, ingebouwde vaatwasser en side-by-side koelkast met diepvriezer – mogelijks over te nemen. Door het dakraam valt er in de keuken veel natuurlijk licht binnen en als dat niet voldoende is tijdens de donkerdere winteravonden verlicht u met ingebouwde spots.
  • Terras en tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen tuingereedschap, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. De tuin is zuidelijk georiënteerd en biedt veel privacy – vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten.
  • 3 slaapkamers: plaats genoeg in deze woning, want op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers van ca. 15, 15 en 10 m² – waarvan er 1 momenteel wordt gebruikt als bureau. De slaapkamers aan de tuinzijde zijn voorzien van rolluiken voor de perfecte verduistering.
  • Badkamer: ’s avonds lekker languit baden of ’s ochtends snel douchen voor het werk? Hier hoeft u niet te kiezen want de badkamer heeft een bad met douchemogelijkheid. Bovendien is de badkamer voorzien van een wastafel en een hangtoilet. Het geblindeerde raam zorgt ervoor dat u geen inkijk hebt, en dat u de badkamer toch kunt verlichten en verluchten.
  • Zolderverdieping: een opvouwbare zoldertrap brengt u naar de ruime zolder. Die werkt u verder af zoals u wilt: berging, extra slaapkamer(s), speel- of hobbykamer… Of misschien maakt u er wel een echte masterverdieping van met ensuite badkamer? Mogelijkheden genoeg!
  • Wasberging en kelder: we keren terug naar de benedenverdieping. Achter een deur in de inkomhal vindt u nog de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Vanuit daar kan u ook de trap nemen naar de kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.
  • Garage: tegen de achterzijde van het perceel bevindt zich een losstaande garage met een oppervlakte van ca. 21 m². Ze kan onderdak geven aan een auto, fietsen en heel wat tuingerief. De lange oprit biedt plaats voor meerdere wagens – geen parkeerproblemen bij feestjes dus.

Goed om te weten
Deze prachtige woning onderging reeds een hele metamorfose. Het dak werd in 2008 volledig gerenoveerd en geïsoleerd met 12 cm minerale wol. In de aluminium raamprofielen staat grotendeels dubbele beglazing met op verschillende plaatsen vliegenramen. Verwarmen doet u met centrale verwarming op stookolie en in de winter maakt u het extra gezellig met de pelletkachel in de leefruimte. Bovendien heeft de woning naast de kelder om spullen te stockeren ook een kruipruimte wat handig is bij bijvoorbeeld het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen. Op het dak werden in 2020 10 zonnepanelen geplaatst – goed voor 2.250 Wattpiek. De elektriciteit is gekeurd en conform. En last but not least: het alarmsysteem houdt ongewenste gasten op afstand.

Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: C.

Gegeerde locatie: groene omgeving en toch overal dichtbij
Deze woning is gelegen in de woonwijk Vriesdonk, een gegeerde omgeving in Brasschaat op een steenworp van het centrum en de Kapelsesteenweg. Het Park van Brasschaat ligt op wandelafstand: in het openbaar park liggen er sportvelden, looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. En voor de Bredabaan - waar u winkels, kappers, boetieks en horeca vindt – hoeft u ook niet ver te gaan. U woont dus op een steenworp afstand van groen, het centrum van Brasschaat en scholen. In uw buurt zijn er bovendien onder andere clubs voor voetbal, tennis, golf en atletiek. Ook het zwembad is vlakbij. En u hoeft maar 4 minuten te rijden tot de oprit van de E19 richting Breda of Antwerpen. Een toplocatie!


Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 549.000

Adres:

Van Halmaelelei 55 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1967

Bewoonbare opp.:

164 m²

Grondoppervlakte:

420 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1502

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

398 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Zonnepanelen:

Ja

Alarm:

Ja

Van Halmaelelei 55 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap