Huis in Stabroek - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Stabroek

130 m²

€ 289.000

3 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Kwalitatieve woning met 3 slaapkamers, veel opbergruimte en twee grote zonnige tuinen.

Zonne tuinen en terras | 3 ruime slaapkamers | Licht en luchtig wonen | 130 m² woonoppervlakte | Kelder | Veel lichtinval | Nabij centrum | Zeer gegeerde ligging | Open gevoel | Dak vernieuwd en geïsoleerd


In een prachtige laan met statige bomen ligt een woning te wachten op haar nieuwe eigenaars. Met een praktische degelijke keuken en een frisse badkamer is dit huis klaar om in te trekken. Toch vindt u de allergrootste troef buiten: de 2  grote tuinen met zonneterras. Er is genoeg plaats voor een zwembad, buitenkeuken, speeltoestellen voor de kinderen en een moestuin. Maak snel een afspraak voor een bezoek.

Indeling van de woning:

  • Hal met apart toilet: lichtrijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Naast de voordeur is er een raam waardoor daglicht naar binnen kan. Hier vindt u voldoende plaats voor jassen en tassen. Via de hal krijgt u toegang tot het apart gastentoilet met handenwasser, de leefruimte, kan u de trap naar boven nemen en de trap naar de kelder.
  • Leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de brede ramen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends. Mooi weer? Dan maakt u uw leefruimte extra groot door de kamer hoge ramen naar het terras open te zetten.
  • Open keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de keuken met zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. U krijgt een kookvuur op aardgas, afzuigkap, oven, vaatwasmachine en een koelkast.
  • Wasplaats: aansluitend aan de keuken ligt de wasplaats/ berging. De wasplaats heeft aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Tot slot is er plaats voor een extra ijskast of diepvries en heel veel opbergruimte.
  • Grote zonnetuin met tuinhuis: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is dit stuk groen het paradijs. Het terras ligt er al, het grastapijt ook. In de tuin staat een stevig tuinhuis en is er genoeg plaats voor een uit de kluiten gewassen moestuin. Achter het tuinhuis heeft u nog een tweede grote tuin. Het perceel is volledig omheind en de tuin heeft een noordwestelijke oriëntatie.
  • 3 slaapkamers met zicht op groen: de slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 8, 14 en 15 m2. Er is plaats genoeg voor een bed, bureau en kasten. Als kers op de taart kijken alle kamers uit op groen wat u volledig tot rust brengt.
  • Badkamer met toilet: de woning heeft een frisse, witte badkamer. Er staat een douchecabine, toilet en wastafel. Het wandmeubel heeft kastjes om uw handdoeken en zeep in op te bergen.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft een kelder.

Goed om te weten
Deze woning werd in 1930 degelijk gebouwd en de grotendeels PVC-ramen zijn voorzien van dubbel glas. U verwarmt de woning met de gaskachel of via de elektrische wandverwarming. De woning heeft een EPC score D wat wilt zeggen dat u geen renovatieverplichting heeft. Met wat kleine aanpassingen kan u al snel van EPC-score D naar EPC-score B gaan. Vraag hier tijdens uw bezoek zeker wat meer informatie over. Ook is er een zonneluifel aanwezig. Dit is zeer aangenaam om in de hete zomers op uw terras te kunnen vertoeven. Het dak is geïsoleerd met 10 cm PUR/PIR platen. En als kers op de taart is deze woning nog voorzien van rolluiken. 

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Gegeerde locatie: groene omgeving en toch overal dichtbij
Uw nieuwe thuis ligt in een mooie laan vol met statische bomen vlakbij het centrum van Stabroek. De woning is wat verder van de straat gelegen en er is een ruim fietspad voor de woning. Parkeerplaats is er ook voldoende in de straat. Op amper 4 minuten fietsen bent u aan het befaamde Picoloplein met al zijn winkels. Een bushalte treft u op amper 300 m van de woning en scholen zoals De Steppe, Sint Catharina, De Rekke en Sint Calasanz liggen vlakbij. Na amper 10 met de auto of 25 minuten fietsen kuiert u al rond in Grenspark Kalmthoutse Heide, een natuurpark van 37,5 km² met 24 bewegwijzerde wandelpaden. De oprit van de snelweg A12 en de Haven van Antwerpen bevindt zich op ca. 4 km. Kortom: een ideale ligging met alles kortbij!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 289.000

Adres:

Hoogeind 17 - 2940 Stabroek

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1930

Bewoonbare opp.:

130 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 456

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

383 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Elektriciteit

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Hoogeind 17 - 2940 Stabroek

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap