Huis in Merksem - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Merksem

115 m²

€ 249.000

2 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.



Superleuke en lichtrijke woning met 2 slaapkamers, zolderkamer en gezellig zonnig terras met tuinhuis in een eenrichtingsstraat in de aangename woonwijk Kruisbaanvelden.

Topligging: alles in de buurt | Groene omgeving | Grote woonkamer | 2 ruime slaapkamers | Zolderkamer – vaste trap | Wasplaats | Zonnig ruim terras | Tuinhuis | Energie-efficiënt | Volledig vernieuwde centrale verwarming |  Nieuwe condensatieketel 2021 | Elektriciteit conform keuringsattest tot 2039  

Op huizenjacht naar een charmante woning, grotendeels vernieuwd, dat goed in orde is – dichtbij groen én de prachtige stad Antwerpen? Dan leiden alle wegen naar de Moeshofstraat 16 in Merksem. De woning uit 1918 werd over de jaren heen gerenoveerd, en biedt u toch nog de mogelijkheid om er uw eigen ding van te maken. Een lichtrijke leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, een zolderkamer, een verzorgde badkamer en een gezellige buitenruimte waar u geen werk mee hebt. Dat zijn nog maar enkele troeven van deze centraal gelegen woning vlakbij uitvalswegen, parken, winkels én ontspanningsmogelijkheden. Dit wordt uw nieuwe thuis!

Indeling van de woning:

  • Hal: via de voordeur komt u in de hal. U vindt er een grote ingemaakte bergruimte met genoeg plaats voor de jassen en schoenen van het hele gezin én uw gasten. Bovendien kan u hierin eveneens een step of opplooibare fiets kwijt. Via de inkomhal stapt u binnen in de woonkamer.
  • Lichte leefruimte: brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze ruime woonkamer is er een favoriet plekje voor iedereen. Met plaats voor een groot salon, een lange eettafel, een bureau en/of piano. De gaskachel werd afgesloten, maar niets houdt u tegen om deze terug aan te sluiten en het gezellig te maken op de koudere winteravonden. Het grote raam en deur aan de achterzijde van de woning zorgen voor véél licht en lucht in de ruimte en geeft toegang tot het terras.
  • Open keuken: in de leefruimte staat de open keuken, gescheiden door een toog. Zo profiteert de kok des huizes mee van het licht, de ruimte en de gezellige drukte in de woonkamer. U krijgt een gaskookvuur, afzuigkap, oven en koelkast. Schildert u de kasten wit? Dan oogt de keuken op slag een pak moderner en groter. In de keuken ligt een makkelijk te onderhouden tegelvloer.
  • Terras: als het mooi weer is, nodigt het charmant, verhard terras uit om buiten te eten. Geen gras om te maaien of onkruid om te wieden. Even met de borstel erover en ze is klaar voor gebruik. Kortom: alles is aanwezig om elke dag te barbecueën en tuinfeestjes te geven voor de vrienden. Achteraan hebt u nog een tuinhuis van ca. 12 m² met verlichting en een stopcontact.
  • 2 slaapkamers: een witgeschilderde houten trap brengt u naar de eerste verdieping, waar u de 2 mooie slaapkamers terugvindt. In de grootste kamer zijn er handige ingemaakte kasten voorzien. Op de hele verdieping ligt een warme laminaatvloer met knopen en kleurschakeringen, die mooi contrasteert met het wit en antraciet tegen de muren. Door de verschillende veluxramen valt er veel natuurlijk licht binnen waardoor u pas de moderne spots hoeft aan te knippen als het echt donker wordt.
  • Zolderkamer: nog een verdieping hoger vindt u de zolderkamer van ca. 14 m² – bereikbaar via de trap in de grootste slaapkamer. U kunt er oude spullen in bewaren… of maakt u er een grote dressing, bureau of hobbyruimte van? Aan u de keuze!
  • Badkamer: we keren terug naar de benedenverdieping voor de badkamer. Er staat een inloopdouche gescheiden door een kamerhoge wand, een wandmeubel met wastafel en een toilet. Het grote raam zorgt voor een aangename lichtinval.
  • Wasplaats: naast de keuken vindt u nog de wasplaats met uw aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
Goed om te weten
Dit huis uit 1918 heeft een stevige, degelijke basis en werd over de jaren heen gerenoveerd. Het pannendak is in goede staat en geïsoleerd. Het plat dak werd onder handen genomen in 2021 en kreeg 10 cm PUR, nieuwe roofing en een nieuwe dakgoot. In de aparte wasruimte werd eveneens de zijwand geïsoleerd. Ook de centrale verwarming op aardgas werd recent volledig vernieuwd en kreeg een nieuwe energiebesparende condensatieketel van Viesmann (2021). Daarnaast heeft het huis overal dubbele beglazing, beneden van hout, boven in veluxramen. De achterdeur werd recent vervangen door PVC met hoogrendementsglas. Verder heeft het voorste raam in de leefruimte een rolluik om koude, warmte en ongewenste gasten buiten te houden. Met een energiescore van 287 kWh/m²jaar is deze woning energie-efficiënt. Er zijn op verschillende plaatsen inbouwspots. Die zijn subtiel en passen bij elk interieur. De elektriciteit is in orde en gekeurd 2039.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Alles in de buurt
Het huis ligt in de wijk Kruisbaanvelden in Merksem, een rustige en aangename woonwijk. Voor winkels en bistro’s hoeft u maar 2 minuten te fietsen. Er zijn bakkers, kappers en supermarkten, een bank en een broodjeszaak. Daar komen ook bussen 640, tussen Antwerpen en Loenhout en 650 tussen Antwerpen en Kapellen. Met de auto gaat u de snelweg op aan de Noorderlaan of de Groenendaallaan. Gaat u graag joggen of wandelen? In het Runcvoortpark en het Park van Merksem vindt u rust en ontspanning – op 5 minuten fietsen of 20 minuutjes te voet. Ook het Fort van Merksem in de buurt heeft een voetbalterrein, basketbalveld, volleybalveld en loopparcours.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 249.000

Adres:

Moeshofstraat 16 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1918

Bewoonbare opp.:

115 m²

Grondoppervlakte:

96 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 294

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Zolder:

1

EPC:

287 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Moeshofstraat 16 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap