Gelijkvloers in Kapellen (Antw.) - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Kapellen (Antw.)

276 m²

€ 775.000

3 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Royaal en comfortabel kasteelappartement van 290 m² met heerlijk uitzicht op groen in exclusief Domein Blauwhof

290 m² woonoppervlakte | Duplexappartement | Lift tot in appartement | Prachtlocatie: rustig parkdomein ‘Blauwhof’ van 108.076 m² | Kwalitatief gebouwd | Prachtige leefruimte met aansluitende eetkamer | Ruimte voor kantoor | Volledig geïnstalleerde keuken | Zonnig terras ca. 60 m² | 3 ruime slaapkamers | 2 badkamers | 2 ondergrondse parkings | Alarmsysteem | Mogelijkheid tot overname aandelenportefeuille vennootschap | Uniek object


Dit is een buitenkans voor wie exclusiviteit, ruimte en rust in het groen zoekt: een prachtig kasteelappartement met groot zonneterras, 3 slaapkamers en 2 badkamers in Domein Blauwhof te Kapellen. Deze droomwoning is afgewerkt met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen met oog voor detail: van de parket, natuursteen en epoxyvloer tot de eiken bibliotheekkasten in de leefruimte. Het exclusieve parkdomein waarin het eigendom zich bevindt steelt de show vanuit elke kamer in het huis. Denk daar nog een statige oprijlaan bij en u mag beginnen dromen. Bel snel voor een rondleiding in dit uniek appartement!

Indeling van de woning

Benedenverdieping

  • Inkomhal: de inkomhal verbeeldt helemaal wat u verder in het huis zal zien. Vanaf het moment dat u binnenstapt, ervaart u het licht en de ruimte van het interieur. De ruime hal loopt rondomrond het appartement en leidt u naar alle kamers. Vanuit de hal neemt u makkelijk de trap of lift naar de bovenverdieping of de ondergrondse parkeergarage. Bovendien vindt u er een afgeschermde vestiaire voor de jassen van u en uw gasten, de deur naar het gastentoilet met handenwasser en de wasplaats met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Woonkamer met aansluitende eetkamer: de indrukwekkende woonkamer van ca. 51 m² ligt centraal rond de praktische ruimtes (eetkamer, keuken en gang via dubbele glazen deur) van uw nieuwe thuis. De leefruimte heeft een warme eiken parketvloer gecombineerd met travertin, een open haard, prachtige eiken bibliotheekkasten en ingewerkte spots in het plafond. Door de kamerhoge ramen met openslaande deuren profiteert de woonkamer niet enkel optimaal van elk streepje dag- en zonlicht maar ook van de makkelijke toegang tot het ruim overdekt terras, waar u geniet van de rust en het uitzicht op de vijver en het bos. Aansluitend vindt u de eetkamer van ca. 25 m² met ook hier een fijn zicht op de tuinen van het kasteel – altijd mooi onderhouden.
  • Keuken: naast de eetkamer ligt de keuken, met ook hier weer een kamerhoog raam dat zorgt voor veel daglicht. De keuken heeft een dubbele spoelbak, ingebouwde vaatwasmachine, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en micro-golfoven. Ze is voorzien een granieten werkblad en op de vloer ligt een stijlvolle gegoten epoxyvloer. Naast de keuken vindt u nog de handige bijkeuken.
  • Terras: een grote troef aan dit appartement is ongetwijfeld het overdekt terras op blauwe hardsteen van 60 m². Er is plaats voor een tafel om buiten te eten en een lounge-set om heerlijk te relaxen. U profiteert van de rust en de groene omgeving van het domein met zicht op de vijver. Het zonnige terras heeft verlichting, een stopcontact en een kraantje. Met een glas in de hand sluit u uw lente- en zomeravonden perfect af.
Bovenverdieping
  • Masterbedroom met aansluitende badkamer: u neemt de trap of lift naar de bovenverdieping en komt uit in de masterbedroom van ca. 36 m² met 3 dressings en een grote inloopkast. U wordt elke ochtend wakker met zicht op de vijver en het getjilp van de Kapelse vogeltjes. Zo stapt u gegarandeerd met het juiste been uit bed. Naast de gezellige slaapkamer ligt, ensuite, de eerste badkamer. Een bad of een douche? Dat kan hier beiden! Het op maat gemaakte wandmeubel met dubbele wastafel en marmeren blad maakt het geheel compleet. Ook is er een toilet voorzien.
  • 2 slaapkamers en 2e badkamer: aan de andere kant van de verdieping liggen nog 2 slaapkamers van ca. 20 en 15 m² – waarvan 1 werd gebruikt als bureau. Het appartement biedt de mogelijkheid tot wonen gecombineerd met werken of uitsluitend voor werken. Het reglement staat namelijk kantoor of vrij beroep toe. Via de nachthal vindt u de tweede badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet.
Ook alle kamers kregen kamerhoge ramen en kijken uit op de tuinen van het kasteel. In de nachthal en de slaapkamers ligt overal tropische merbau parket. Bovendien zijn ze voorzien van elektrische vloerverwarming en convectoren.

Ondergrondse parkeergarage
  • 2 autostaanplaatsen: ondergronds vindt u nog het garagecomplex met 2 autostaanplaatsen en een kelderberging. Bovendien is er een handige fietsenberging voorzien.

Goed om te weten
Wat u zeker zal opvallen in deze woning is dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en dat er degelijke, kostbare materialen zijn gebruikt. Denk aan het parket, de natuursteen, de moderne ingebouwde spots en het maatwerk. In de degelijke houten raamprofielen staat overal hoogrendementsglas en op de gelijkvloerse verdieping zijn de ramen voorzien van houten geschilderde elektrische klapluiken – bedienbaar met een centrale knop. Overal is er elektrische vloerverwarming voorzien, met bijverwarming door convectoren. De elektriciteit van de woning heeft een conform keuringsattest tot 2048. Er zijn aparte meters voor elektriciteit en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. De gemeenschappelijke kosten bedragen €666,30 per maand. Daar zit in: de blokpolis, kosten van de syndici, de elektriciteit en onderhoud van de gemene delen en lift, het onderhoud van de tuin, en dat is inclusief uw bijdrage voor het reservefonds. Last but not least: er is een inbraakalarm alsook videofonie – zo ziet u altijd wie er voor uw deur staat.

Mogelijkheid tot overname aandelenportefeuille van de vennootschap waarin het goed zich bevindt.
Vraag zeker achter de mogelijkheden tijdens uw persoonlijk bezoek!

Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: A.

Domein Blauwhof
Uw nieuwe thuis is gelegen in het kasteel Blauwhof, bestaande uit 8 luxeappartementen en ondergronds garagecomplex met een eigen privatieve grond en vijver. Niet alleen het appartement kan op heel wat oh’s en ah’s rekenen, maar ook het domein zelf beloont de moeite waard om eens te gaan ontdekken. Naast het prachtig aangelegde park met tuinen, vijvers en bossen kan u ook nog het vroegere koetshuis en portierswoning gaan bewonderen. Het oudste gedeelte dateert van ca. 1820. Het oorspronkelijke domein Blauwhof met een totale oppervlakte van meer dan 100 hectare, gelegen aan weerszijden van de Hoevensebaan, werd in 1919 verkocht en verkaveld – de eerste en allergrootste verkaveling in Kapellen. In 1998 werd dan het huidige domein gerenoveerd en werden er 4 residenties voorzien met appartementen, met als hoofdgebouw het classicistische kasteel. Elk gebouw heeft een eigen gemeenschap en een eigen privaat deel in de grond. Het gemeenschappelijk deel voor het geheel bestaat uit bos en wegen.

Omgeving
Het Domein is gelegen palend aan de Hoevensebaan, Parijseweg, Streepstraat en de Biartlei in Kapellen – vlakbij verbindingswegen naar Brasschaat, Hoevenen en Ekeren. U woont vlakbij het centrum van Kapellen waardoor u alle mogelijke winkels, horeca en scholen in de buurt hebt. Het Gemeentepark ligt op wandelafstand: in het openbaar park is er een tennisclub, een basketbalplein, het stadion Beaulieu, looppaden, en de kinderen leven zich uit in de speeltuin. Ook om naar het werk de pendelen woont u hier ideaal. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 3 minuten wandelen van de woning en het treinstation op 1,5 km. Als u prefereert om met de auto te gaan zit u binnen de 10 minuten rijden op de A12 richting Ring van Antwerpen, de Haven en Nederland. Kortom: een toplocatie met alles binnen handbereik.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 775.000

Adres:

Hoevensebaan 218 - 2950 Kapellen (Antw.)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1820

Renovatiejaar:

1998

Bewoonbare opp.:

276 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 3257

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Berging:

1

Dressing:

3

Toilet:

3

Wasplaats:

1

EPC:

259 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Parkgebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Elektriciteit

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Vijver:

1

Alarm:

Ja

Domotica:

Ja

Videofoon:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Hoevensebaan 218 - 2950 Kapellen (Antw.)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap