Appartement in Schoten - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Schoten

105 m²

€ 209.000

2 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Energie-efficiënt halfopen appartement met 2 ruime slaapkamers, nabij parkgebieden op een toplocatie in Schoten

EPC-label 203 | Toplocatie | Lichtrijk en ruimtegevoel | 105 m² woonoppervlakte | Grote leefruimte met halfopen keuken | 2 slaapkamers | Nabij parkgebieden | Dak geïsoleerd | Hoogrendementsglas | Elektrische rolluiken | Privatieve kelderberging | Videofoon | Lage gemeenschappelijke kosten | Elektriciteit conform

Op zoek naar een goed ingedeeld en ruim appartement in Schoten vlakbij verschillende parkgebieden? Dan is dit uw kans! Misschien wordt u wel de gelukkige eigenaar van dit 2-slaapkamer appartement met terrasje in een aangename, sympathieke wijk in Schoten. Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd met 10 cm PIR-isolatie en de ramen werden vervangen naar hoogrendementsglas met een U-waarde van 1,82. Bovendien is de maandelijkse provisie erg laag. Kortom: alles wat u nodig hebt, goed onderhouden en in een gezellige straat met bomen. Kom snel kijken!

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal: welkom thuis! Het appartement ligt op de tweede verdieping van een verzorgd, kleinschalig gebouw – bereikbaar via de trap in de gemeenschappelijke hal. Dankzij het dakraam valt er zelfs op een sombere dag veel licht binnen. In de hal van het appartement is er een ingebouwde kast om jassen en tassen op te bergen.
  • Lichte leefruimte: aan de straatkant ligt de woonkamer, een mooie, open ruimte van 42 m² met plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin. De raampartijen zorgen voor véél licht en lucht in de ruimte.
  • Keuken: de leefruimte komt uit op de keuken met onderhoudsvriendelijke tegelvloer en -wanden. De keuken heeft een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en spoelbak. Door de doorgang meer open te maken en er een keukeneiland te installeren, hebt u veel meer profijt van de beschikbare ruimte (6 m²). Aansluitend aan de keuken is er een klein terrasje met westelijke oriëntatie.  
  • 2 slaapkamers: de aangename slaapkamers van ca. 15 en 10 m² liggen aan de achterzijde van het appartement.
  • Badkamer: de badkamer is aan vernieuwing toe. Met een ruimte van ca. 5 m² hebt u plaats voor een grote inloopdouche, wandmeubel met wastafel en voorziet u een ingemaakte kast om uw wasmachine en droogkast te verstoppen.
  • Kelder: onder het gebouw is er een verzorgde kelder met een privéberging. 

Goed om te weten
Dit appartement heeft een mooie epc-score van 203 kWh/m² – 3 punten van een B-label. In de pvc-ramen staat superisolerend HR-glas, met vliegenramen. Die houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Bovendien zijn de ramen in de leefruimte voorzien van elektrische rolluiken. Verwarmen doet u op centrale verwarming op aardgas met een individuele hoogrendementsketel van Vaillant (2012). Verder werd het dak vernieuwd en werd er 10 cm PIR isolatie geplaatst. Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas, elektriciteit en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. De maandelijkse kosten bedragen 40 euro per maand. Daar zit in: de gemeenschappelijke verzekeringspolis en de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen. Bovendien is er ook een reservefonds. De elektriciteit van uw woning heeft een conform keuringsattest tot 2039. En last but not least: er is ook een videofoon – zo checkt u direct wie er voor uw deur staat.

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: A.

In een rustige straat, vlak bij het gemeentepark en overal kortbij
Deze locatie vlak bij het centrum van Schoten krijgt een 10 op 10: op enkele minuten wandelen van het gemeentepark van Schoten. Een mooi park met een kasteel dat dateert uit de 16e eeuw. Voor de kleintjes is hier een speeltuin aangelegd. De woning ligt op enkele minuten stappen van de Eethuisstraat en de Bredabaan, waar u verschillende supermarkten, cafés, openbaar vervoer en tal van andere buurtwinkels terugvindt. Ook zijn er enkele scholen te bereiken op wandelafstand zoals Sint-Eduardus en Go! Basisschool. En met de auto bent u op 5 minuten bij de oprit van de snelweg.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 209.000

Adres:

Plantijnlei 37 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1973

Bewoonbare opp.:

105 m²

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

203 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Plantijnlei 37 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap