Villa in Brasschaat - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Brasschaat

645 m²

€ 725.000

7 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Ruime, jonge en energiezuinige villa (2012) op een prachtig zuidperceel van 2.230 m² in doodlopende straat

Toplocatie: doodlopende straat in groene wijk in Maria-Ter-Heide | Perceel 2.230 m² - 28 m straatbreedte | 645 m² woonoppervlakte | Energiezuinig: EPC 121 | Kwalitatief gebouwd in 2012 | Licht en luchtig wonen | Zwembad | 2 badkamers | 5 slaapkamers | Inpandige garage en grote oprit | Praktijkruimte met aparte inkom | Asbestveilig | Elektriciteit conform | Zonneboiler | Ventilatiesysteem | Alarmsysteem | Videofonie

In deze luxueuze villa in het groene Maria-Ter-Heide te Brasschaat lijkt het elke dag vakantie. De woning werd gebouwd in 2012 en met een woonoppervlakte van 645 m² krijgt u een ruime leefruimte met moderne, open keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een inpandige grote garage. Bovendien biedt deze woning veel mogelijkheden tot vrij beroep door de bureau en praktijk met aparte inkom. De blikvanger is de heerlijke tuin met groot terras, zwembad, statige bomen én met zicht op het gerenoveerde kasteel Withof. Het zuidelijk georiënteerd perceel van 2.230 m² ligt in een doodlopende straat, maar toch zeer centraal tussen de centrumkernen van Brasschaat, Wuustwezel en Kalmthout. Begint het te kriebelen? Maak snel een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkom: waar u ook staat in deze villa, 3 elementen komen altijd terug: ruimte, licht en zicht op groen. U komt binnen via een imposante inkomhal met ruime overloop en kroonluchter. Deze centrale hal biedt toegang tot het gastentoilet met handenwasser, wasplaats/berging en geeft uit op leefruimte.
  • Leefruimte met open keuken: in de leefruimte wacht u een eerste mooie verrassing: een geweldige ruimte in functie van het zicht naar de heerlijke zuidtuin met zwembad. Overal zijn er kamerhoge ramen of brede schuiframen die de binnen- en buitenruimte met elkaar verbinden. Op de vloer vindt u een prachtige parketvloer. In de woonkamer is er plaats genoeg voor een groot salon en ruime eettafel. Én u kijkt al op de knappe, moderne keuken met eiland. Deze leefkeuken is compleet uitgerust met een keramisch kookvuur, afzuigkap, oven, ingebouwde vaatwasser en véél kastruimte. Bovendien krijgt u een groot, composieten werkblad en op de vloer liggen onderhoudsvriendelijke tegels.
  • Bureau en 2 praktijkruimtes met aparte inkom: De bureauruimte is wat afgeschermd: via de dubbele glazen deur in de leefruimte komt u in het kantoor aan de straatzijde van de woning. Deze bureauruimte heeft een aparte inkom met voordeur, welke voorzien is van een wachtruimte. Verder krijgt u via deze inkom toegang tot de twee aparte praktijkruimten. Zo biedt deze woning u tal van mogelijkheden voor een vrij beroep of uit de hand gelopen hobby.
  • Zonnige en grote tuin rondom de woning: bent u een buitenmens? Aan deze villa ligt een groot terras met daarachter een klein zuiders paradijs met zicht op kasteel Withof. De tuin is volledig omheind en er ligt een onderhoudsvriendelijk groen grastapijt met struiken en statige bomen. Vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten. Voor de jonge kinderen staat er alvast een speeltuig klaar en is er plaats genoeg om te voetballen. Nodig uw vrienden uit voor een BBQ- en zwemfeestje, want in het verwarmd zwembad (8m x 4m x 1,5m diep) is het zalig om te dobberen, te zwemmen en te ravotten.  
  • Eerste verdieping - 5 slaapkamers en 2 badkamers: neem de trap naar de eerste verdieping en kom uit op de nachthal. De eerste kamer die u tegenkomt is de master met ensuite badkamer – voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad, badkamermeubel met dubbele ingebouwde wastafel, handdoekdroger en toilet. Verder vindt u nog 4 slaapkamers op deze verdieping waarvan 3 met ruimte voor een dressing. Tot slot vindt u ook nog een tweede badkamer op de eerste verdieping met eveneens een douche en ligbad, badkamermeubel met dubbele ingebouwde wastafel en toilet. Beide badkamers zijn volledig betegeld en dus makkelijk om schoon te maken.
  • Zolder: onder het zadeldak zit nog een zolder, bereikbaar via een luik met opvouwbare zoldertrap.
  • Wasplaats en garage: we duiken opnieuw naar de benedenverdieping, want daar wacht u nog een mooie verrassing. Via de inkomhal krijgt u toegang tot de wasplaats waar u de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast vindt. Bovendien is er genoeg plaats voor een diepvries en voorraad. Vanuit de wasplaats wandelt u door naar de grote garage met automatische poort – daar passen dus naast uw auto ook nog de fietsen van heel het gezin in en uw grasmachine in. En u vindt er een achterdeur naar buiten.
Goed om te weten
Deze goed gelegen villa werd in 2012 degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend met een topscore van 121 kWh/m²jaar. In de pvc-ramen staat superisolerend HR-glas. Die houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Het blijft binnen dan ook opvallend stil. Het dak werd voorzien van isolatie en verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas met een condensatieketel van Vaillant. Daarnaast zorgt de zonneboiler voor warm water waardoor uw energieverbruik laag ligt. Deze villa biedt hoog comfort. Bij het huis hoort een alarmsysteem en videofonie – zo ziet u altijd wie er voor de deur staat. Verder is de woning voorzien van een kruipkelder, wat handig is om makkelijk bij uw leidingen te kunnen of om vloerisolatie te leggen. Maakt u van dit huis in ’t groen een moderne en gezellige plek voor uw gezin? Kom snel kijken!

BIEDEN START VANAF €725.000,00

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

In het groen met zicht op kasteel Withof en op 5 minuten van de E19
Deze prachtige villa ligt op een wandelafstand van Kasteel Withof – beter nog: u hebt er zicht op vanuit uw achtertuin. Dit kasteel werd gebouwd in de tweede helft van de 19e eeuw en bevindt zich op een domein van bijna 30.000 m² met een prachtige kasteeltuin. U woont dus in het groen, waar de rust centraal staat. U woont in een doodlopende straat, maar toch zeer centraal tussen de centrumkernen van Brasschaat, Wuustwezel en Kalmthout. Daar vindt u winkels, kappers, restaurants, boetieks… Bovendien woont u vlakbij het natuurreservaat Groot Schietveld, een bos- en heidegebied van bijna 17 hectare groot en kinderboerderij Mikerf. Steeds wat te doen op uw vrije zondagen dus. Op nog geen 10 minuten wandelen van de woning zijn er bushaltes waar de bussen 445, 640, 649… komen. Pendelt u naar Antwerpen of Nederland? Dan zit u op 5 minuten van de oprit naar de snelweg.

De voorbeeldfoto’s zijn louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 725.000

Adres:

Withofdreef 3 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

2012

Bewoonbare opp.:

645 m²

Grondoppervlakte:

2230 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 5028

Aantal slaapkamers:

7

Aantal badkamers:

2

Garage:

1

Bureau:

1

Dressing:

4

Toilet:

4

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

121 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woonparken

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Zwembad:

1

Alarm:

Ja

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Withofdreef 3 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap