Huis in Schoten - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Schoten

207 m²

€ 385.000

5 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Energiezuinige, karaktervolle en enorm lichtrijke woning met 5 slaapkamers, 2 leefruimtes en een aangename, zonnige tuin op een toplocatie in Schoten.

Energiezuinig EPC 226 | Lichtrijk en ruimtegevoel | 5 ruime slaapkamers | Recente condenserende ketel | Zolderverdieping | Zonnige tuin en terras | Regenwaterput | Zonnepanelen met groenestroomcertificaten tot 2029 | Onmiddellijk instapklaar | Elektrische installatie conform tot en met 2045


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor de leukere dingen, want in dit huis in schoten trekt u zo in. Deze gesloten bebouwing met halfopen karakter heeft troeven in overvloed! De ruimte bijvoorbeeld: krijg twee grote, lichtrijke leefruimtes, vijf slaapkamers en twee badkamers. Ook buiten zit het snor, want bij mooi weer kan u genieten in uw zonnige tuin en terras. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er dus snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Via de hal krijgt u toegang tot de ruime en open leefruimte en de berging.
  • Lichte leefruimte: welkom in de Churchilllaan 310 in Schoten. U stapt binnen in de huiselijke leefruimte met een prachtige tegelvloer. Dankzij de raampartijen komt er veel licht naar binnen en de hoge plafonds zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De leefruimte maakt plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een bureauruimte. Centraal in de woonkamer staat de hout-haard. Ook al is er centrale verwarming, op koude dagen is het eens zo gezellig om de haard aan te steken. Tot slot is er ook een apart gastentoilet.
  • Open-keuken: naast de woonkamer is de moderne witte keuken. Die heeft een groot gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en microgolfoven. De witte greeploze kasten contrasteren mooi met het donkere werkblad. In de keuken is er ook een ontbijtbar met plaats voor zes personen.
  • De Tuinkamer: de keuken geeft uit op een polyvalente ruimte ook wel “de tuinkamer” genoemd met kamerhoge glazen deuren en ramen. Bij goed weer kan u zelfs de deuren openzetten om een frisse wind door het huis te laten waaien. Deze ruimte is momenteel ingedeeld als eetkamer en tweede leefruimte maar u kan deze prima een andere bestemming geven zoals hobbyruimte, speelkamer voor de kinderen, etc. In het plafonds zitten lichtspots die ook ’s avonds voor de juiste sfeer zorgen. Wilt u liever echt buiten zitten? Zet u dan gezellig op uw zonnig terras.
  • Terras en tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen tuingereedschap, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras met zonneluifel uit te blazen met een cocktail of frisse pint. De tuin biedt veel privacy – vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten.
  • Berging/wasplaats: naast de inkomhal is er nog een handige berging waar u plaats heeft voor een diepvries en om uw voorraad op te bergen. U vindt er bovendien ook de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • 1ste verdieping - 2 slaapkamers, dressing en badkamer: plaats genoeg in deze woning, want op de eerste verdieping vindt u slaapkamers van ca. 11 en 15 m2.  Er is een dressing met ingemaakte kasten waar u al uw kleren netjes kan ordenen. Tot slot is er een eerste badkamer met ligbad – ook te gebruiken als douche, een wandmeubel met dubbele wastafel en een toilet.
  • 2de verdieping – 3 slaapkamers en badkamer: op de tweede verdieping heeft u nog 3 ruime slaapkamers waarvan 1 een mezzanine heeft. Ook is er nog een badkamer met douche, wastafel en een toilet.
  • Kelder: nog meer opbergmogelijkheden want tussen de inkomhal en de leefruimte is er een deur naar de kelder. Hier staan ook de meters.

Goed om te weten
Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend en heeft dan ook een topscore van 226 kWh/m²jaar. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas met een recente condensatieketel van Vaillant. Toch gaat er in de herfst en de winter niets boven een gezellig knetterend haardvuur. Qua isolatie zit u ook goed. Het hoofddak is geïsoleerd met 9 cm PIR/PUR. Het huis heeft voornamelijk PVC ramen met bijna overal hoogrendementsglas. Daarbovenop heeft het huis een waterontharder die kalk uit het water haalt. Resultaten: lekkerder kraantjeswater, glanzende ramen en vloeren, en minder reparaties aan leidingen en toestellen. De woning is ook beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen. Want de meeste ramen en deuren hebben horren en rolluiken. Op het dak liggen 12 zonnepanelen, goed voor 2.400 Wattpiek én last but not least: er is een regenwaterput aanwezig.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Goed bereikbaar en vlakbij centrum Schoten
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. De woning ligt vlak bij het centrum van Schoten, waar allerlei soorten winkels en scholen te vinden zijn. In 1 minuut wandelen treft u al een bushalte, waardoor u gemakkelijk in Antwerpen Centrum geraakt. U woont nabij het Gemeentepark, een 40 ha groot park met een mix van culturele, sportieve en recreatieve zones. Ook ’t Asbroek nabij de woning. Dit is een natuurgebied in Schoten. Het is 12 ha groot en voor de Vlaamse overheid erkend als natuurreservaat. Op 2 km treft u Park Vordenstein met een bistro in de oranjerie, prachtige wandelpaden en plaats voor de kinderen om te ravotten. Op ca. 8 minuten bent u op de E19 richting Breda of Antwerpen. Via de Albertkanaalbaan kunt u ook vlot alle richtingen uit.


Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 385.000

Adres:

Churchilllaan 310 - 2900 Schoten

Bouwjaar:

1932

Bewoonbare opp.:

207 m²

Grondoppervlakte:

270 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noord

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 738

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

2

Kelder:

1

Dressing:

1

Toilet:

3

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

226 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Raamprofiel:

PVC

Zonnepanelen:

Ja

Aardgas:

Ja

Churchilllaan 310 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap