Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Te koop

Deurne (Antwerpen)

83 m²

€ 192.000

2 slaapkamers

Meer info

Superleuk, energiezuinig (EPC-label B!) en lichtrijk appartement met 2 slaapkamers en terras op een toplocatie in Deurne.

Lichtrijk en ruimtegevoel | Energiezuinig: EPC label B | Top gelegen | 83 m² woonoppervlakte | 2 kelderbergingen | Terras | Aparte meters voor gas en elektriciteit
| Parlofoon | Hoogrendementsglas | Dak vernieuwd in 2021 | Elektriciteit conform tot en met 2039| Asbestveilig | Zeer lage gemeenschappelijke lasten

Nieuw aanbod: een ruimtelijk en lichtrijk appartement met liefde onderhouden, gelegen in de Cornelis Dyckstratelaan 17 in Deurne. Vlakbij Bisschoppenhof, Bosuilplein en gemeentepark Bremweide. Het appartement is zeer voordelig omdat het onder andere zeer goed scoort op energiezuinigheid met een EPC-label B. Klinkt dit als muziek in de oren? Bel dan nu voor een afspraak want appartementen zoals dit zijn gegeerd.

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal met apart toilet: welkom thuis! Uw toekomstige woning ligt op de derde verdieping van een verzorgd gebouw. In de hal is er een vestiaire voor jassen en tassen, en u vindt er de deur naar het gastentoilet.
  • Leefruimte: in de leefruimte met gashaard is er plaats voor een groot salon en een eetkamer. De leefruimte baadt in het licht door de brede ramen.
  • Keuken met terras: de leefruimte komt uit op de keuken. De keuken is uitgerust met een gasvuur, dampkap en een ingebouwde vaatwasser. Ook vindt u hier de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Aansluitend bevindt zich het inpandige terrasje met raam, welke u volledig kunt openen. Zo kunt u hier het hele jaar genieten van het zonnetje.
  • 2 slaapkamers: achteraan treft u de grote slaapkamer van 17 m², ook hier is er een handige bergkast voorzien. Vooraan bevindt zich de 2de slaapkamer van 8 m² die ook kan dienen als bureau, hobbykamer, etc.
  • Badkamer: het appartement heeft een volledig betegelde badkamer. Deze is voorzien van een een lavabo met spiegelkast, douche en wandradiator.
  • Kelderberging: In de kelder beschikt u over 2 handige privatieve bergruimten van 4 en 4,5 m². Hier bevinden zich tevens de meters van de nutsvoorzieningen

Goed om te weten
Het appartement ligt in een goed onderhouden gebouw dat dateert van 1960. Met een EPC-score van 161 kWh/jaar blinkt dit appartement uit in energiezuinigheid. In de aluminium ramen zit hoogrenderende beglazing en u verwarmt op aardgas met een individuele condensatieketel (2014) van het merk Vaillant. Voor gas en elektriciteit zijn er aparte meters, dus u betaalt enkel wat u verbruikt heeft. Het dak is vernieuwd in 2021 en voorzien van 12 cm PUR/PIR isolatie. Tot slot is de elektriciteitskeuring conform tot en met 2039. De maandelijkse lasten bedragen ca. €6 voor het licht van de gang. 

Watertoets: P-score: B G-score: A

Vlak bij parken, oprit de ring en winkels in Deurne
Het appartement heeft een gevelbreedte van 7 meter en is gunstig gelegen in een doodlopende straat vlakbij park Bisschoppenhof, een spievormig park dat genoemd is naar het kasteel dat er gelegen is. Dit kasteel is het oudste van Deurne. U kunt hier terecht voor een hapje en een drankje. Er worden soms evenementen georganiseerd in samenwerking met het district Deurne en Opsinjoren, zoals een buurtpicknick op het plein voor het kasteel. Voor de kinderen is er ook een speeltuin in het park. Het gemeentepark Bremweide is eveneens niet veraf.  Dit is de perfecte locatie voor zonnekloppers en sportliefhebbers. Joggers kunnen op het  aangelegde loopparcours in een groene omgeving aan hun uithoudingsvermogen werken. Ook kinderen kunnen zich hier volledig uitleven in de avontuurlijke speeltuin. Voor hondenliefhebbers is er in het park een afgebakend terrein van meer dan 3 hectare met een avontuurlijk ingerichte hondenloopzone. Oprit Ring en belangrijke verbindingswegen zijn vlot bereikbaar. Op wandelafstand bevindt zich een bushalte. Kortbij en makkelijk bereikbaar vinden we supermarkten, scholen en buurtwinkels.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 192.000

Adres:

Cornelis Dyckstratelaan 17 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1960

Bewoonbare opp.:

83 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

3

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

2

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

161 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Cornelis Dyckstratelaan 17 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap