Appartement in Borsbeek - EST8

Te koop

Borsbeek

78 m²

€ 229.000

2 slaapkamers

Meer info

Energiezuinig en lichtrijk appartement met 2 slaapkamers en terras vlakbij Fort 2.
 

Lichtrijk en ruimtegevoel | Energiezuinig: EPC label A | Appartementsgebouw van 2003 | Top gelegen | 78 m² woonoppervlakte | 2 ruime slaapkamers | West terras | Aparte meters |  Hoogrendementsglas | Buitenmuur isolatie | Zeer lage gemeenschappelijke lasten


Nieuw aanbod: een energiezuinig en lichtrijk 2 slaapkamerappartement met liefde onderhouden, gelegen in de Adrinkhovenlaan in Borsbeek. Vlakbij het centrum en de parkgebieden van Fort 2 en 3. Het appartement is zeer voordelig omdat het onder andere zeer goed scoort op energiezuinigheid met een EPC-score 85 kWh/m². Klinkt dit als muziek in de oren? Bel dan nu voor een afspraak want appartementen zoals dit zijn gegeerd.

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal met apart toilet: welkom thuis! Uw toekomstige woning ligt op de eerste verdieping van een verzorgd gebouw. U komt binnen in een ruime hal die leidt naar alle kamers en het gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte met open keuken: brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze woonkamer van ca. 35 m² is er een favoriet plekje voor iedereen. De leefruimte baadt in het licht door de brede ramen.
  • Open keuken: de leefruimte komt uit op de keuken met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. De keuken heeft een keramische kookplaat, dampkap, koelkast, oven en een afwasmachine.
  • Berging: aansluitend aan de keuken vindt u nog een handige berging. Hier staat de condenserende ketel van het merk Vaillant. Ook vindt u hier de aansluiting terug voor uw wasmachine en droogkast.
  • 2 slaapkamers: achteraan heeft u 2 slaapkamers van ca. 9 en 13 m².  De eerste slaapkamer heeft een deur die u naar het zonnige terras brengt.
  • Terras: aansluitend aan de slaapkamer bereikt u het west georiënteerde terras. Ruim genoeg om optimaal te kunnen genieten tot de laatste zonnestralen.
  • Badkamer: het appartement heeft een volledig betegelde badkamer. Er staat een ligbad met douchemogenlijkheid en een wastafel. Tot slot is er meer dan voldoende plaats om nog een extra kast te plaatsen.

Praktisch
Momenteel zit er een vaste huurder in het appartement. Indien u de woning graag zelf wilt bewonen moet u een opzeggingstermijn van 6 maanden in acht nemen.  Het huidig huurcontract loopt nog tot en met 4 december.

Goed om te weten
Het appartement ligt in een goed onderhouden gebouw dat dateert van 2003. Met een EPC-score van 85 kWh/jaar blinkt dit appartement uit in energiezuinigheid. In de PVC-ramen zit dubbele beglazing en u verwarmt op aardgas met een individuele condensatieketel (2018) van het merk Vaillant. Alle meters zijn apart, dus u betaalt enkel wat u verbruikt heeft. Het dak is voorzien van deels nieuwe roofing en de ventilatie buizen welke door het dak lopen zijn vernieuwd. De gemeenschappelijke kostenzijn zeer laag en bedragen ca. 18 euro per maand. Hier zit bij inbegrepen: de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen en de blokpolis. Tot slot is de elektriciteitskeuring conform.
Watertoets: P-score: A- G-score: A

Vlak bij Fort 2, oprit E313 en winkels in Borsbeek
Het appartement ligt in de gemeente Borsbeek tussen fort 2 en fort 3. Nabij de woning bevinden zich sportcomplex Ter Smisse en provinciaal overstromingsgebied Koude beek waar u kan genieten van rustige wandelingen en mooie fietsroutes. Voor winkels en bistro’s hoeft u maar 2 minuten te wandelen. Er zijn bakkers, kappers, scholen, een bank en een broodjeszaak op wandelafstand. Daar komen ook bus 20, tussen Borsbeek en Antwerpen, en bussen 140, 141 tussen Wijnegem en Hoboken. Met de auto bereikt u snel en eenvoudig de invalswegen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 229.000

Adres:

Adrinkhovenlaan 48V1 - 2150 Borsbeek

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2003

Bewoonbare opp.:

78 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 782

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

85 kWh/m²jaarepc label a

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Adrinkhovenlaan 48V1 - 2150 Borsbeek

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap