Appartement in Merksem - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Merksem

100 m²

€ 199.000

2 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Leuk, ruim en energiezuinig appartement op de 7de verdieping met veel lichtinval, 2 terrrassen en prachtig panoramisch zicht

Veel lichtinval en open gevoel | Kwalitatief vernieuwd | 100 m² woonoppervlakte | Energiezuinig: EPC B-label | Ruime leefruimte met open keuken | 2 ruime slaapkamers + dressing | 2 terrassen | Panoramisch uitzicht | Hoogrendementsglas | Garage verplicht aan te kopen aan €25.000 | Automatische poort | Gezamenlijke fietsenstalling | Elektriciteit conform | Onmiddellijk instapklaar | Vlakbij invalswegen


Een pareltje te koop in Merksem! Bezoek snel met ons dit energiezuinig instapklaar appartement in een verzorgd gebouw dichtbij groen én de stad. U krijgt 100 m² woonoppervlakte, een grote leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers en dressing, 2 terrassen én een garagebox met automatische poort. Bovendien zit u op de zevende verdieping waardoor u weinig last heeft van auto’s, én geniet van een open panoramisch zicht en een optimale lichtinval. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal: het appartement ligt op zevende verdieping, bereikbaar via lift. Kom binnen in uw nieuwe huis via de dikke veiligheidsdeur en trek gerust uw schoenen uit, want huiselijkheid en warmte lopen als rode draden door deze gezellige stek.
  • Woonkamer met terras: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de grote ramen. Het is een mooie, open ruimte met plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin. Het grote schuifraam met hordeur zorgt voor véél licht en lucht in de ruimte en geeft toegang tot het eerste terras, gericht naar het zonnige oosten.
  • Open keuken: in de leefruimte staat de open keuken, gescheiden door een toog. Zo profiteert de kok des huizes mee van het licht, de ruimte en de gezellige drukte in de woonkamer. Alles is aanwezig om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een inductiekookplaat met afzuigkap (Novy), microgolfoven, oven, ingebouwde vaatwasser, koelkast en diepvriezer – allemaal kwaliteitstoestellen van Bosch.
  • 2 slaapkamers: aan de achterzijde van het gebouw liggen de 2 mooie slaapkamers. Ook deze ruimtes zijn voorzien van kamerbrede ramen die zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Via 1 van die slaapkamers bereikt u het tweede zuidwest georiënteerde terras. U eindigt er in de zomer met een boek, drankje en zonsondergang.
  • Dressing/berging: bereikbaar via de nachthal vindt u de derde kamer – momenteel ingericht als dressing. Uiteraard kan u ze gemakkelijk een andere bestemming geven zoals een bureauruimte of speelkamer.
  • Badkamer: de vernieuwde badkamer heeft een ligbad met mogelijkheid om te douchen, badkamermeubel met wastafel en spiegelkast. Verder vindt u er de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. De badkamer is volledig betegeld en dus makkelijk in onderhoud. Verder krijgt u in het appartement nog een apart toilet met handenwasser.
  • Garagebox en gezamenlijke fietsenstalling: achteraan het gebouw ligt het garagecomplex. U opent de automatische garagepoort (2023) eenvoudig met de afstandsbediening of het codeklavier. Deze is verplicht bij aan te kopen voor €25.000. Bovendien is er nog een gezamenlijke fietsenstalling waar u veilig en droog uw fiets kan stallen.
  • Vuilbakberging: er is een aparte ruimte voorzien naast de hoofdingang om uw afval en vuilbakken te kunnen verbergen.

Goed om te weten
De ramen van het appartement werden 2 jaar geleden vervangen naar aluminium raamprofielen met hoogrendementsglas. Dit werkt niet enkel isolerend op vlak van warmte, maar isoleert ook extra qua akoestiek. Bovendien zit u op de zevende verdieping waardoor u weinig last hebt van auto’s. Verwarmen doet u op centrale verwarming op stookolie met een gezamenlijke condensatieketel. Zo komt u op een mooie epc-score van 161 kWh/m²jaar. De elektriciteit is in orde en conform gekeurd tot 2037. De gemeenschappelijke kosten van het appartement bedragen ca. 235 euro per maand. Daar zit in: uw waterverbruik, uw verwarming, de lift, het beheer, elektriciteit en onderhoud van de gemeenschappelijke delen én uw bijdrage in het reservefonds. En er is videofonie aanwezig, 4 jaar geleden vernieuwd: zo ziet u altijd wie er voor de deur staat.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt in de wijk Kwade Velden in Merksem, een rustige en aangename woonwijk, en op een steenworp afstand van het Fort van Merksem. Hier kan u niet alleen rustig gaan wandelen en genieten van het zonnetje, maar het Fort heeft ook een voetbalterrein, basketbalveld, volleybalveld en verschillende loopparcours – voor als u in een iets sportievere stemming bent. Er zijn veel scholen en winkels in de buurt. En wilt u gaan shoppen of kuieren in winkelstraten? Dan staat u met de fiets in 20 minuten op de Meir van Antwerpen. Op 5 minuten wandelen vindt u een bushalte waar u de bus neemt richting Antwerpen of Loenhout. En met de auto gaat u de snelweg op aan de Noorderlaan of de Groenendaallaan. Kortom: een fijne buurt met alles binnen handbereik.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 199.000

Adres:

Victor Govaerslaan 43 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1978

Bewoonbare opp.:

100 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

7

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1053

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Dressing:

1

Toilet:

1

EPC:

161 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Videofoon:

Ja

Victor Govaerslaan 43 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap