Huis in Lier - EST8

Verkocht

Lier

130 m²

€ 185 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Goed onderhouden en ruime woning met 2 slaapkamers, zolderverdieping en tuin op een toplocatie in Lier.

Zuidwest tuin en terras | 2 ruime slaapkamers | Zolderverdieping | Licht en luchtig wonen | 130 m² woonoppervlakte | Kelder | Nabij centrum Lier | Zeer gegeerde ligging | Open gevoel | Naast natuurgebied Nazareth Zuid


Een grote en goed onderhouden woning vlak bij het centrum van Lier met een zonnige tuin, 2 ruime slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Niet te vinden, zegt u? O jawel: precies zo'n huis wacht op u in de Nazaretdreef 65 te Lier. Deze woning is gelegen in een groene straat met uitzicht op natuur. Op wandel- en fietsafstand zijn er natuurgebieden, scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. Kom deze toffe woning vooral zelf ontdekken!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: via de hal van uw nieuwe woning krijgt u toegang tot de leefruimte en de trap naar de eerste verdieping.
  • Leefruimte: tegenover de voordeur wandelt u de ruime leefruimte in. Daar komt veel licht binnen dankzij de brede ramen vooraan. Wordt het te warm? Dan houdt u de zon buiten met de rolluiken.
  •  Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de goed onderhouden keuken met zicht op de veranda en de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. U hebt er alles om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een kookvuur, afzuigkap en een koelkast met diepvriesvak.
  • Veranda en terras: de keuken geeft uit op de veranda met groot schuifraam. Die kunt u bij goed weer openzetten en laat een frisse wind door het huis waaien. Wilt u liever echt buiten zitten? Zet u dan gezellig op uw terras met zuidwestelijke oriëntatie. Tot slot is er in de tuin nog een handige berging.
  • Badkamer: op het gelijkvloers ligt de frisse, witte badkamer. Die heeft een douche, een wastafel en een toilet.
  • 2 slaapkamers: u krijgt 2 ruime slaapkamers met veel lichtinval dankzij de brede ramen. U wordt elke ochtend wakker met zicht op bomen en natuur en het getjilp van de Lierse vogeltjes. Zo stapt u gegarandeerd met het juiste been uit bed.
  • Zolderverdieping: moet er nog bergruimte zijn? Via de vaste trap ontdekt u de ruime zolder. Laat die dozen vol herinneringen maar komen! Hier heeft u de ruimte om nog een extra slaapkamer van te maken of een grote master bedroom met dressing.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft een kelder.

Goed om te weten
Aangename leefruimte, 2 grote slaapkamers, zolderverdieping, brede ramen, zonnige tuin, … Dit huis heeft heel wat troeven, maar is aan opfrissing toe. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden - want die zijn er - en maak er uw droomwoning van. Deze woning werd tussen 1900 en 1918 degelijk gebouwd en bijna alle houten ramen zijn voorzien van hoogrenderende beglazing. U verwarmt de woning met een ketel op aardgas van het merk Junkers of via de gezellige gaskachel. De woning heeft een EPC-label F wat wilt zeggen dat u onder bepaalde voorwaarden recht heeft op verschillende premies. Tot slot is de woning voorzien van rolluiken. 

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Uw voordeel
Omdat de EPC-score in de E-categorie valt is het van belang dat u op de hoogte bent dat er een renovatieverplichting is. Binnen de vijf jaar vanaf de authentieke akte moet een nieuw EPC opgemaakt worden met een maximum EPC in de D-categorie (bij sloop gelden er bepaalde uitzonderingen). Om dit te promoten heeft de Vlaamse overheid de Mijn VerbouwLening in het leven geroepen. Met deze lening kunnen renovaties gefinancierd worden die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van energieprestatie. Verder zijn er ook verschillende soorten premies die u kunt aanvragen voor financiële steun:
- voor enerzijds investeringen in energieefficiëntie – zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler, condensatieketel…
- en anderszijds investeringen in woonkwaliteit – zoals elektriciteit, sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren…
De kers op de taart? U geniet een aanvullend verlaagd tarief van 1% (!) aan registratierechten onder voorwaarden – indien u gaat voor een ingrijpende energetische renovatie of sloop gevolgd door een heropbouw. Weet dat u bovendien mogelijks ook geniet van 6% btw in plaats van 21%. Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap.

In het groen, nabij het centrum en op 9 minuten van de E19
Deze woning is gelegen in een groene straat in Lier. Op wandel- en fietsafstand zijn er scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. Pendelt u met de auto naar het werk? Dan bent u zo op de invalswegen. Op 7 minuten wandelen bent u al bij de eerste bushalte. U woont tussen de natuurgebieden Mondingsgebied Grote Nete, Mushaagbos en Nazareth Zuid waar je als wandelaar en fietser volop kan genieten van de natuur. Het Netekanaal ligt ook voor de woning waar u prachtige wandelingen kan maken en helemaal tot rust kan komen. Kom deze toffe buurt vooral zelf ontdekken!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is?Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 185 000 per maand

Adres:

Nazaretdreef 65 - 2500 Lier

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1900

Bewoonbare opp.:

130 m²

Grondoppervlakte:

103 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 390

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Zolder:

1

EPC:

506 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Nazaretdreef 65 - 2500 Lier

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap