Appartement in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

78 m²

€ 215 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Verzorgd 2 slaapkamerappartement met inpandige garage, gelijkvloerse ruime berging en een zonnige tuin met veel mogelijkheden.

Inpandige garage | EPC-score C | 78 m² bewoonbare oppervlakte | Appartement met mogelijkheden | Centrale ligging | Tuin ca.22 m diep | Rustig gelegen

Dit appartement is een pareltje. Gelegen in een rustige, sympathieke wijk en degelijk gebouwd. Met 2 slaapkamers, een tuin en een garage. Op het gelijkvloers beschikt u nog over een berging met toegang tot de tuin. Van deze berging kan u prima nog een extra slaapkamer of studio van maken. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van het appartement:
 

  • Hal: de hal van uw nieuwe thuis leidt naar alle slaapkamers, badkamer en de leefruimte.
  • Leefruimte: naast de voordeur wandelt u de ruime leefruimte in van ca. 39 m². Dankzij de brede raampartijen kan u genieten van voldoende lichtinval. In de leefruimte is er een parlofoon aanwezig zodat u altijd weet wie er voor uw deur staat.
  • Keuken: vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de keuken. De keuken heeft een elektrisch kookvuur, afzuigkap, koelkast en veel kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen.
  • 2 slaapkamers: aan de achterzijde van de woning liggen de slaapkamers van ca. 13 en 11 m². In beide slaapkamers zijn brede ramen - wat zorgt voor een natuurlijke lichtinval.
  • Badkamer: de badkamer is vernieuwd in 2022 en is voorzien van een wandmeubel, toilet, handdoekdroger, douche en een makkelijk te onderhouden tegelvloer. Dweil erover en klaar.
  • Gelijkvloerse berging: nog geen ruimte genoeg? Dan kan u zeker al uw spullen kwijt in deze ruime gelijkvloerse berging. Ideaal om uw fiets te stallen of voor om te toveren naar een studio voor uw kind of ouderen.  Vanuit deze berging krijgt u toegang via een deur naar de tuin. Heel veel mogelijkheden dus!
  • Tuin: beneden krijgt u een privatieve en zonnige tuin die precies groot genoeg is voor wie graag een tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus.
  • Inpandige garage: de garage van ca. 15 m² met automatische poort is bij de prijs inbegrepen. Deze is handig in gebruik omdat hij links naast de voordeur ligt en is groot genoeg voor een wagen en een paar fietsen. Ook is er verlichting en zijn er stopcontacten aanwezig. Voor de garage heeft u nog een autostaanplaats. 

Goed om te weten

De woning is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. In de aluminium ramen staat hoogrendementsglas en vliegenhorren. De centrale verwarming is efficiënt dankzij de zuinige Bulex-condensatieketel op gas. U heeft aparte meters voor gas en elektriciteit. Zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Het appartement heeft een parlofoon. Zo weet u altijd wie er voor de deur staat. Tot slot zijn ook nog alle leidingen in de badkamer en de badkamer zelf vernieuwd in 2022. De huidige eigenaars plaatsen nog een scheidingsdraad op hun kosten in de tuin. 
Overstromingsrapport: G-score: A en P-scora: A

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar

Uw nieuwe thuis ligt in een gegeerde woonwijk vlakbij centrum Ekeren – maar toch in een rustige laan met bomen. Hof De Bist ligt achter de hoek: in het openbaar park liggen er sportvelden en looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. Het wordt nog beter: op 5 minuten wandelen zit u in het natuurgebied De Oude Landen – één van de mooiste stedelijke natuurgebieden van Vlaanderen. En scholen vindt u op wandelafstand, zo ligt de vrije basisschool de Bunt op 400 meter van de woning. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. Er is een bushalte op 1 minuut wandelen om makkelijk het openbaar vervoer te nemen. En de oprit naar de E19 ligt op amper 5 km. Met de Kapelsesteenweg en de Bredabaan op wandel- en fietsafstand, hebt u alle mogelijke winkels in de buurt. Kortom: een toplocatie!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 215 000 per maand

Adres:

Bund 114 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1971

Bewoonbare opp.:

78 m²

Grondoppervlakte:

1495 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordoost

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 805

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

300 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Bund 114 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap