Huis in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

153 m²

€ 335 400 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Met zorg onderhouden, ruime halfopen karakterwoning vlakbij Rivierenhof

Licht en luchtig wonen | Halfopen bebouwing | Renovatiejaar 2018 | Instapklaar | 153 m² woonoppervlakte | Woongedeeltes vernieuwd | 2 slaapkamers, mogelijkheid tot derde slaapkamer & zolderverdieping | Zonnige tuin | Garagebox & 3 autostaanplaatsen buiten | Droge kelder | Dak geïsoleerd | Hoogrendementsglas | Nieuwe condensatieketel | Airco | Asbestveilig | Vlakbij Rivierenhof & invalswegen


Wat staat er op de wensenlijst voor uw nieuwe woning? Een ruime halfopen bebouwing vlakbij stad Antwerpen en groen?  Dan is dit een buitenkans: een leuke woning met 2 slaapkamers, dressing-/bureaukamer én volledig afgewerkte zolderverdieping, garage en recente vernieuwingen in Deurne – om de hoek van het Rivierenhof. U krijgt er een extra troef bij: de zonnige zuidtuin rondom de woning. Dit wordt uw nieuwe thuis!

Indeling van de woning:

  • Hal: gezellig huiselijk en lekker praktisch. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Onder de trap is er voldoende plaats voor de jassen en schoenen van het hele gezin én uw gasten.
  • Ruime leefruimte: in deze leefruimte van ca. 37 m² nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellige Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg, u krijgt veel licht binnen én u hebt een leuk uitzicht op het groen rondom de woning. Op de vloer ligt een warme, onderhoudsvriendelijk laminaatvloer. Bovendien is het plafond geïsoleerd.
  • Landelijke keuken: de leefruimte komt uit op de keuken van ca. 12 m² met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en -wanden. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren. Ze is compleet uitgerust met een inductiekookplaat, een afzuigkap, combi-oven, ingebouwde vaatwasser en koelkast. De beige kasten contrasteren mooi met het werkblad en de spatwand in donkere natuursteenlook. Het raam zorgt ervoor dat er veel natuurlijk licht binnenvalt en als dat niet voldoende is tijdens de donkere winteravonden verlicht u met ingebouwde ledspots. Bovendien vindt u er de deuren naar de wasplaats met achterliggende garage en naar het verzorgde gastentoilet met handenwasser.
  • Zonnige tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen tuingereedschap, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. De tuin werd 2 jaar geleden heraangelegd en is volledig omheind.
  • Eerste verdieping – 2 slaapkamers, dressingkamer en badkamer: plaats genoeg in deze woning, want op de eerste verdieping vindt u de slaapkamers van ca. 16, 15 en 10,5 m². De slaapkamer die momenteel als master wordt gebruikt heeft een groot raam waardoor u overdag nooit het licht hoeft aan te knippen. En als het te warm wordt, zet u gewoon de airco aan. Aansluitend vindt u de dressing. Geen dressing nodig? Vorm deze dan om tot baby- of kinderkamer. De andere is momenteel in gebruik als bureau – ook deze kan u makkelijk een andere bestemming geven. En ook de badkamer vindt u terug op deze verdieping. Deze is voorzien van een badkamermeubel met dubbele wastafel, kolomkast, douche en toilet. Het raam met melkglas zorgt ervoor dat u geen inkijk hebt, en dat u de badkamer kunt natuurlijk verlichten en verluchten.
  • Afgewerkte zolderverdieping: de vaste trap in de bureauruimte leidt naar een leuke verrassing. U vindt er namelijk een volledig afgewerkte zolderverdieping. Maakt u hier een ultieme masterverdieping van? Of een leuke speelkamer voor de kinderen? Of misschien een grave man cave of gamekamer? Mogelijkheden genoeg!
  • Wasplaats en garage: we duiken opnieuw naar de benedenverdieping. Via de keuken komt u in de wasplaats van ca. 9 m², vanwaar u doorwandelt naar de garage van ca. 15 m² met een automatische poort. In de wasplaats vindt u uiteraard de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast, alsook de condensatieketel van Vaillant die de centrale verwarming aanstuurt en een handige spoelbak. Bovendien is er genoeg plaats voor een diepvries of rekken om extra benodigdheden te stockeren. Deze ruimtes kan u makkelijk herindelen en opfrissen. Voorzie ze van isolatie en het EPC neemt een duik naar beneden.
  • Oprit: u parkeert uw auto in de garage of buiten, want daar hebt u nog plaats om 3 wagens te zetten. Handig indien u rijdt met een bedrijfswagen, camionette, aanhangwagen of graag op reis gaat met een mobilhome.
  • Kelder: het huis heeft een kelder van ca. 6 m² waar u alles opslaat wat u niet vaak nodig heeft.
U betreedt de woning via de voordeur aan de straatzijde, of via de andere ingang via de wasplaats. Dit werkt een opsplitsing in 2 kleinere units in de hand – voor bijvoorbeeld een praktijkruimte voor een kinesist of dokter, of een studio met kitchenette.

Goed om te weten
Als u voor de eerste keer in de woning stapt, merkt u meteen hoe verzorgd het is. De woongedeeltes werden grondig en kwalitatief gerenoveerd in 2018. Op de vloer ligt quasi overal een onderhoudsvriendelijke laminaat, buiten in de bureaukamer waar u een aangename vinylvloer vindt, en dankzij de vele raampartijen geniet u de hele dag door van natuurlijk licht en een open gevoel. U verwarmt met een zuinige condensatieketel op gas van Vaillant uit 2022. De huidige maandelijkse energiekost bedraagt €137 voor gas en elektriciteit. De ramen uit PVC zijn voorzien van hoogrendementsbeglazing – overal voorzien van elektrische rolluiken, op afstand bedienbaar. Ze isoleren, beveiligen en verduisteren de woning. Het hoofddak is geïsoleerd met 8 cm minerale wol. Voorzie het platte dak en de gevels van isolatie en het EPC neemt een flinke duik naar beneden. De elektriciteit heeft bovendien een conform keuringsattest tot 2048. Ook geniet u van een lage onroerende voorheffing: met een niet-geïndexeerd kadastraal inkomen van €733 betalen de huidige eigenaars maar €499 per jaar.

GEEN RENOVATIEVERPLICHTING ALVORENS HET JAAR 2050.

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: B.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Wat vindt u zoal in uw buurt? De woning ligt centraal in Deurne en nabij het Rivierenhof. Het Wijnegem Shopping Center ligt op 8 minuten rijden. Op 30 meter wandelen vindt u een bushalte waar u bussen 420 of 421 richting Antwerpen of Turnhout en Zandvliet neemt. Een tramhalte ligt op 300 meter verwijderd waar 3 trams passeren, alsook bus 19 naar Deurne-Noord. En met de auto zit u binnen de 10 minuten op de Antwerpse Ring. U raakt dus op alle mogelijke manieren weg of thuis. De wijk is nu erg in trek bij jonge gezinnen. Dat lokt ook veel handelaars naar de buurt. Bakkers, apothekers en kruidenierszaken. Er is ook een Aldi, Colruyt, Carrefour én Lidl vlakbij. Ook scholen vindt u in de nabije omgeving.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak

Algemeen

Prijs:

€ 335 400 per maand

Adres:

Boterlaarbaan 268 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1930

Renovatiejaar:

2018

Bewoonbare opp.:

153 m²

Grondoppervlakte:

270 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 733

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Bureau:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

327 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Airco:

Ja

Aardgas:

Ja

Boterlaarbaan 268 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap