Huis in Schilde - EST8

Verkocht

Schilde

148 m²

€ 439 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Gerenoveerde halfopen bebouwing op een prachtig west perceel van 890 m² op een toplocatie in een woonwijk te Schilde.

Kwalitatief vernieuwd in 2014 | Hoogrendementsglas U= 1,1 W/(m²K) | Halfopen bebouwing | 3 ruime slaapkamers | Perceel 890 m² | Ruime, zonnige tuin en terras | Garagebox | Kelder | Onmiddellijk instapklaar | Toplocatie in Schilde


In een prachtige laan met statige bomen ligt een woning te wachten op haar nieuwe eigenaars. Met een grote open keuken en een gemoderniseerde badkamer is dit huis klaar om in te trekken. Het heeft 3 ruime slaapkamers, een bureauruimte en een garage. Toch vindt u de allergrootste troef buiten: de grote tuin met groot zonneterras. Er is genoeg plaats voor een zwembad, buitenkeuken, speeltoestellen voor de kinderen en een moestuin. Maak snel een afspraak voor een bezoek.

Indeling van de woning:

  • Hal: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Via de hal krijgt u toegang tot de badkamer, de leefruimte en neemt u de trap naar de eerste verdieping of de kelder.
  • Lichte leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de grote ramen. En het licht weerkaatst nog eens prachtig op de parketvloer. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee, want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. Dé blikvanger in de woonkamer is de gashaard die in de scheidingsmuur staat tussen de leefruimte en de badkamer. Dubbel genot dus.
  • Open keuken: Kokkerellen en aperitieven doet u in de moderne, open keuken. Die is compleet uitgerust met een ingebouwde vaatwasser, combi-oven, keramisch kookvuur, afzuigkap, koelkast en diepvries. Aansluitend is er een bijgebouw met voldoende plaats voor een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin. De leefruimte en de keuken worden van elkaar gescheiden door een toog. Ideaal voor een snel ontbijt in de ochtend.
  • Wasplaats en toilet: aansluitend aan de keuken vindt u de wasplaats met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Er is genoeg plaats voor een diepvries en rekken voor conserven, … Ook is hier het apart gastentoilet.
  • Badkamer: niet alleen de keuken, maar ook de badkamer werd volledig gerenoveerd in 2014. Er is een douche, een ligbad, een toilet, een lavabomeubel met dubbele wastafel en een enorme spiegel om uw haar in de juiste plooi te krijgen. De charmante gashaard zorgt voor de perfecte temperatuur in de badkamer. In deze badkamer kan u optimaal genieten.
  • 3 slaapkamers: een houten trap brengt u naar de eerste verdieping. Daar vindt u 3 mooie, grote slaapkamers van ca. 7, 11 en 20 m². Ook is er een bureauruimte met een raam. Het glas is hier gezandstraald wat voor meer privacy zorgt. 
  • Zolder: waar bewaart u reiskoffers, dekens en oude spullen? In de bergzolder van het huis. Die is bereikbaar via een luik maar er is nog geen zoldertrap aanwezig. De zolder werkt u verder af naar wens.
  • Kelder: het huis heeft een kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.
  • Garage en oprit: naast de woning is er een garage met plaats voor 1 auto. Op de oprit is er plaats voor ca. 2 auto’s.

Goed om te weten
Deze woning uit 1953 is deels gerenoveerd en werd een pareltje. Het gelijkvloers is in 2014 in samenwerking met een architect volledig opengetrokken en gerenoveerd met degelijke materialen. In de keuken ligt een tegel en in de leefruimten een eiken parketvloer. Ook de badkamer is volledig vernieuwd in 2014 en geniet van alle hedendaagse luxe. In de pvc-ramen staat hoogrendementsglas met een U waarde 1,1 W/(m²K). Ook zijn er bijna overal rolluiken en vliegenhorren aanwezig. De vloer van het bijgebouw is geïsoleerd met PIR/PUR isolatie. De woning wordt verwarmd met een Cv-ketel op aardgas van het jaar 2013 of via de gashaard. De woning geniet van een EPC-score 361 kWh/(m² jaar).

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: A.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
In 2017 prijkte Schilde op plaats 7 in de Grote Gemeentetest van Het Nieuwsblad, met sterke scores voor de gemeentebelastingen, het scholenaanbod en het groen in de gemeente. In Schilde kunt u nog rustig wandelen, onder andere op domein Schildehof, Renier Sniederspad, Schans van Schilde, etc. De woning ligt in een rustige wijk vlak bij de bruisende Turnhoutsebaan. Op die baan vindt u supermarkten, restaurants, modezaken, banken, … En u neemt er de bus richting Antwerpen of Turnhout.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 439 000 per maand

Adres:

Veldvenne 12 - 2970 Schilde

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1953

Renovatiejaar:

2014

Bewoonbare opp.:

148 m²

Grondoppervlakte:

890 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 662

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Bureau:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

361 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Open haard:

1

Aardgas:

Ja

Veldvenne 12 - 2970 Schilde

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap