Huis in Schoten - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Schoten

148 m²

€ 355.000

4 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Recent, knap gerenoveerde en ruime woning met 3 à 4 slaapkamers vlakbij het centrum van Schoten en groengebieden.

Gerenoveerde woning | 148 m² woonoppervlakte | Nieuwe condensatieketel 2022 | 3 à 4 slaapkamers | Gezellige binnenplaats gericht naar het zuiden | Veel lichtinval | Rolluiken | Vlakbij centrum en groengebieden


Op zoek naar een grote gezinswoning met veel slaapkamers, veel bergruimte én een werkplaats voor uw hobby of beroep? U wilt een huis dat al goed in orde is, en met genoeg mogelijkheden om er uw ding mee te doen? Dan is deze woning met veel lichtinval en zonnige binnenplaats echt iets voor u. Bovendien hoeft u maar 10 minuten te wandelen tot het centrum of het Gemeentepark. Huizenjager, haast u en maak nu een afspraak.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: witte muren en een witte trap. Van het moment dat u binnenstapt, ervaart u het licht en de ruimte van het interieur. Via de hal komt u in de leefruimte, de keuken, het apart gastentoilet met handenwasser en kan u de trap nemen naar de eerste verdieping.
  • Leefruimte: via de hal wandelt u de ruime leefruimte in. Daar komt veel licht binnen dankzij de brede ramen. Op de vloer ligt een mooie en makkelijk te onderhouden laminaatvloer. De kans is groot dat deze ruime dé gezellige verzamelplek van jullie gezin wordt.
  • Keuken 2022: in 2022 werd de keuken volledig vernieuwd. De houten kasten contrasteren mooi met het werkblad en de zwarte spatwand. U krijgt een inductievuur, de afzuigkap, de afwasmachine en een combi-oven. Ook hier vindt u de moderne inbouwspots terug. De vloertegels zijn beresterk en makkelijk om schoon te maken. In deze keuken is er ruim voldoende plaats voor een grote eettafel.
  • Zuid georiënteerde binnenplaats: deze binnenplaats vraagt amper onderhoud en is ontworpen om maximaal te genieten. U bereikt de knusse binnenplaats via het schuifraam in de keuken. Door de zuidelijke oriëntatie geniet u de hele dag van de zon. De binnenplaats is ruim genoeg voor een grote tafel om buiten te eten, een lounge-set en enkele ligzetels om te zonnebaden. Klaar om te barbecueën? Tot slot is er een tuinhuis waar u uw tuinspullen in kan opbergen.
  • Badkamer: in deze moderne badkamer ontspant u helemaal na een zware (werk)dag. De muur is volledig betegeld. Het raam naar buiten zorgt voor licht en lucht. De badkamer is voorzien van een ruime inloop douche, een wandmeubel met wastafel en een grote spiegel om uw haar in de juiste plooi te krijgen. Ook vindt u hier de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast terug.
  • Eerste verdieping – 2 slaapkamers: de witgeschilderde houten trap brengt u naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 mooie en grote slaapkamers.
  • Zolderverdieping: via de vaste trap komt u op de zolderverdieping. Hier krijgt u 2 polyvalente en afgewerkte ruimtes. Deze richt uw verder in naar wens: 2 slaapkamers, bureau, hobbyruimte, etc. Ook is er een apart gastentoilet met handen wasser. Deze zou u indien gewenst kunnen omtoveren tot een douche kamer.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft een kelder.
  • Parkeren in de straat: tegenover de woning zijn er zeer veel parkeerplaatsen.

Goed om te weten
Dit huis is gerenoveerd in 2022. U verwarmt met een zuinige condensatieketel op gas van Vaillant van het jaar 2022. En de pvc-ramen zijn grotendeels voorzien van hoogrendements glas. Een deel van de ramen heeft rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. De woning krijgt een EPC-score van 334 kWh/(m²jaar). Op kille herfst- en winterdagen verzamelt iedereen gegarandeerd aan de haard. Momenteel is deze niet meer in gebruik maar u kan deze gemakkelijk weer in gebruik nemen.

Overstromingsrapport :  P-score: A, G-score : A

Goed bereikbaar en vlakbij centrum Schoten
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. De woning ligt vlak bij het centrum van Schoten, waar allerlei soorten winkels en scholen te vinden zijn. In 2 minuten wandelen treft u al een bushalte, waardoor u gemakkelijk in Antwerpen Centrum geraakt. U woont aan het Gemeentepark, een 40 ha groot park met een mix van culturele, sportieve en recreatieve zones. Op 2 km treft u Park Vordenstein met een bistro in de oranjerie, prachtige wandelpaden en plaats voor de kinderen om te ravotten. Op ca. 10 minuten bent u op de E19 richting Breda of Antwerpen. Via de Albertkanaalbaan kunt u ook vlot alle richtingen uit.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak. 

Algemeen

Prijs:

€ 355.000

Adres:

Churchilllaan 109 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1919

Renovatiejaar:

2022

Bewoonbare opp.:

148 m²

Grondoppervlakte:

125 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 495

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Koer:

1

Toilet:

2

EPC:

334 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Churchilllaan 109 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap