Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

191 m²

€ 399 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Ruime halfopen bebouwing met inpandige garage, zonnige tuin en terras op een toplocatie in Brasschaat.

Top gelegen: rustig wonen vlakbij centrum Brasschaat | Zonnige tuin en terras | 191 m² woonoppervlakte | Ruimtelijk gevoel | Inpandige garage en oprit | ruime slaapkamers | Aangename veranda | Met mogelijkheden


Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze halfopen woning in Brasschaat. Een goed gelegen stuk grond in een rustige, aangename straat in een residentiële buurt, op 8 minuten rijden van de oprit naar de E19. De woning ligt op een perceel van 519 m² en heeft 4 - slaapkamers. Verder is er veel opbergruimte, een ruime inpandige garage en een autostaanplaats.

Indeling van de woning:

  • Hal: u komt binnen in de hal, waar er natuurlijk daglicht binnenvalt door het glas naast de voordeur. De houten trap brengt u naar de 1ste verdieping. Via de hal krijgt u toegang tot de leefruimte, het apart gastentoilet met handenwasser en de keuken. Onder de trap is er een handige ingemaakte vestiaire.
  • Leefruimte: naast de voordeur wandelt u de ruime leefruimte in. Daar komt veel licht binnen dankzij de grote ramen vooraan, in de zijgevel en achteraan. Wordt het te warm? Dan houdt u de zon buiten met de rolluiken. Vanuit het achterste raam hebt u door de veranda uitzicht op de mooie tuin. Centraal in de woonkamer staat de gas haard. Ook al is er centrale verwarming, op koude dagen is het eens zo gezellig om de haard aan te steken.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de witte keuken met zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. U krijgt een gas-kookvuur, afzuigkap, oven en koelkast.
  • Veranda en terras: de leefruimte geeft uit op de veranda met groot schuifraam. Een aangename ruimte waar u het hele jaar door van een buitengevoel kan genieten. Wilt u liever echt buiten zitten? Zet u dan gezellig op uw terras.
  • 4 Slaapkamers en badkamer: de woning heeft 4 grote slaapkamers. Vanuit de master bedroom en de hal krijgt u toegang tot de frisse witte badkamer. Deze is voorzien van een toilet, een recente/ ruime inloopdouche en een wandmeubel met dubbele wastafel.
  • Berging: alle centimeters van deze woning worden optimaal benut. Op de eerste verdieping heeft u nog een handige berging.
  • Wasplaats en garage: we keren terug naar de benedenverdieping voor de garage en wasplaats. Vanuit de keuken kan u naar de wasplaats gaan. Hier vindt u de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast terug. Ook is er plek om een extra ijskast te plaatsen. Vanuit de wasplaats bereikt u de inpandige garage met automatische poort.
  • Zolder: een opvouwbare zoldertrap brengt u naar de ruime zolder. Die werkt u verder af zoals u wilt: berging, speel- of hobbykamer, … Mogelijkheden genoeg!
  • Romantische tuin gericht naar het oosten: bent u een buitenmens? Aan deze woning ligt een klein zonnig paradijs. De aangelegde tuin is een lust voor het oog met afwisselend gras- en bloemperken, een vijver en romantische hoekjes – mooi verlicht, volledig omheind en omringd door bomen. Klaar met enkele klusjes in de tuin? Berg uw spullen dan handig op in het tuinhuis.

Ruime en lichte woning met mogelijkheden, maak er uw droomwoning van.
Aangename leefruimte, 4 slaapkamers, veranda, grote ramen, garage, zonnige tuin, … Dit huis heeft heel wat troeven. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden - want die zijn er - en maak er uw droomwoning van. De woning heeft een kruipruimte wat handig is bij de renovatie, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen. Tot slot is de woning voorzien van elektrische rolluiken.

Overstromingsrapport: P-score: A, G-score: A

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe woning is gunstig gelegen in een buurt met veel groen. Het Park van Brasschaat ligt op wandelafstand: in het openbaar park liggen er sportvelden, looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. En voor de Bredabaan - waar u winkels, kappers, boetieks en horeca vindt – hoeft u ook niet ver te gaan. U woont dus op een steenworp afstand van groen, het centrum van Brasschaat en scholen. In uw buurt zijn er bovendien onder andere clubs voor voetbal, tennis, golf en atletiek. Ook het zwembad is vlakbij. En u hoeft maar 8 minuten te rijden tot de oprit van de E19 richting Breda of Antwerpen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 399 000 per maand

Adres:

Zand 46 - 2930 Brasschaat

Bouwjaar:

1972

Bewoonbare opp.:

191 m²

Grondoppervlakte:

519 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1432

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

427 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Zand 46 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap