Huis in Stabroek - EST8

Verkocht

Stabroek

159 m²

€ 355 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Uitzonderlijk ruime, kwalitatieve en energiezuinige woning met 3 slaapkamers, inpandige garage en terras met zomerse tuin.

Energiezuinig | EPC-toplabel B | Elektrische keuring conform tot en met 2048 | 159 m² woonoppervlakte | 3 slaapkamers | Veel lichtinval | Inpandige garage en ruime oprit | 6 m gevelbreedte | Gunstig gelegen in rustige en aangename woonwijk | Terras op de eerste verdieping | Alarm en camera bewaking | Zonnige tuin


In een rustige wijk in Stabroek wacht deze ruime woning op u. De woning geniet van veel lichtinval en heeft een ruime indeling met een inpandige garage en een ruime oprit. Buiten zit het ook snor, want in deze makkelijk te onderhouden tuin met terras kan u genieten van het zonnetje en van de schaduw. Neem snel uw agenda erbij voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: u komt binnen in de grote hal met veel lichtinval door de glazen voordeur. Via de hal bereikt u de garage, het apart gastentoilet of neemt u de trap naar boven.
  • Inpandige garage en ruime oprit: er is een ruime garage met automatische poort en een oprit met plaats voor 2 auto’s. De garage is 3,43 m breed en 6,14 m diep.
  • Wasplaats en berging: verder vindt u op het gelijkvloers nog een handige berging, wasplaats en een technische ruimte. Ook is er plek genoeg om een grote ijskast of diepvries te plaatsen. Indien gewenst kan u op het gelijkvloers nog een extra slaapkamer bijmaken.
  • Leefruimte: op de eerste verdieping lonkt de lichte leefruimte met aan de straatkant plaats voor een eettafel en achteraan het salon. Mooi weer? Dan maakt u uw leefruimte extra groot door het schuifraam naar het terras open te zetten. Het terras heeft een elektrische zonneluifel. Ideaal voor de warme zomer dagen.
  • Open keuken: kokkerellen en aperitieven doet u in de moderne, open keuken. De keuken is uitgerust met: een keramisch kookvuur, dampkap, koelkast, diepvries, vaatwasser (2023), oven en microgolfoven.
  • 3 ruime slaapkamers: op de tweede verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers van ca. 6, 14 en 17 m². U wordt elke ochtend wakker met zicht op bomen en het getjilp van de Stabroekse vogeltjes. Zo stapt u gegarandeerd met het juiste been uit bed.
  • Badkamer: de badkamer is volledig uitgerust met een ligbad met douchemogelijkheid, toilet en een wandmeubel met enkele spoelbak. Wat wilt u nog meer? De badkamer is grotendeels betegeld en dus makkelijk om schoon te maken. Het raam zorgt voor licht en verse buitenlucht.
  • Gezellige zomertuin: u krijgt een zonnige tuin die precies groot genoeg is voor wie graag een mooie tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus. Er is plaats genoeg voor een grootte eettafel en een lounge. Laat die BBQ- avonden maar komen.

Goed om te weten
Deze woning werd in 1980 degelijk gebouwd met een beton vloerconstructie en de aluminium ramen zijn voorzien van dubbelglas. Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend en heeft dan ook een goede score van 171 kWh/mjaar. De woning wordt verwarmd door een recente condenserende ketel van Vaillant op gas uit 2020. Bijna alle ramen hebben rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Er is een parlofoon. Tot slot is het pand uitgerust met een alarminstallatie en camerabewaking en is de elektrische keuring conform tot en met 2048.

Overstromingsrapport: P-score A en G-score A

Goed bereikbaar tussen groen, winkels en invalswegen
Uw nieuwe thuis ligt in de Lorkenlaan 27 in Stabroek. Een ideale locatie met alles dichtbij. Binnen een straal van 1 km vindt u een Carrefour market, Proxy Delhaize, verschillende scholen zoals Sint-Calasanz en GBS De Rekke. Voor sport en ontspanning kan u terecht in Het Rood, Tennisclub ’80, Hoevense corfbalclub, etc. U neemt de bus naar de stad op nog geen 3 minuten fietsen van de woning. En met de auto zit u zo op de invalswegen. Kortom: een goed bereikbare buurt vlakbij het centrum van Hoevenen en Kapellen en alle soorten winkels. Wat wilt u nog meer?

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 355 000 per maand

Adres:

Lorkenlaan 27 - 2940 Stabroek

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1980

Bewoonbare opp.:

159 m²

Grondoppervlakte:

171 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1100

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

171 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Alarm:

Ja

Aardgas:

Ja

Lorkenlaan 27 - 2940 Stabroek

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap