Kantoorruimte in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Te koop

Ekeren (Antwerpen)

366 m²

€ 365.000

Meer info

Ruim en zeer goed gelegen casco handelspand ca. 366 m² met buitenruimte in centrum Ekeren

Pand met mogelijkheden | Veel potentieel! | Alles op wandelafstand | Topligging | Veel passage door winkelstraat in centrum Ekeren | Grote visibiliteit | Wekelijkse woensdagmarkt op Kristus-Koningplein | Casco | Veel bergplaats | Parking voor winkel


Op jacht naar een handelspand op een centrale locatie met mogelijkheden om er uw ding mee te doen? Dan is dit uw kans: een goed ingedeeld, casco (!) commercieel gelijkvloers gelegen in centrum Ekeren. De toplocatie: met de auto vlot bereikbaar en vlakbij het Kristus-Koningplein waar het elke woensdag markt is. De lichtkoepels en de raampartijen aan de straatzijde & de buitenruimte zorgen voor veel licht en een buitengevoel. Kortom: alles wat u nodig hebt voor een goed draaiende zaak! Die buitenkans laat u toch niet liggen?

Indeling handelspand:

  • Handelsruimte: wanneer u het pand betreedt, komt u binnen in de ruime handelsruimte van ca. 282 m2. Door de grote raampartijen en vele lichtkoepels krijgt u veel licht binnen. Aangezien de ruimte volledig casco is (lees: wind- en waterdicht) kan u deze zelf indelen naargelang hoe u wenst. In de handelsruimte merkt u nog een afgesloten deel van ca. 28 m² handig voor stockage of een toonbank/balie. De plaats is er al, maakt u er uw droom van?
  • Buitenruimte: het handelspand en de buitenruimte vormen 1 geheel dankzij de volledig glazen wand. Met een grootte van ca. 29 m² is er genoeg plek voor een tafel en stoelen zodat u buiten kan bij mooi weer.
  • Vergaderzaal: achteraan werd een vergaderzaal voorzien van ca. 22 m². Ook deze deelt u in naar eigen wens zoals opslagruimte, werkplaats, atelier…
  • Sanitair: bovendien vindt u ook daar de sanitaire ruimte met 2 toiletten en een wastafel.
  • Keukenruimte en cv-lokaal: en ook de ruimte voor een keuken werd voorzien. Alle aansluitingen zijn hier nog aanwezig. In de keuken vindt u de deur naar het voormalige cv-lokaal. Hier geldt hetzelfde: de aansluitingen zijn reeds aanwezig voor centrale verwarming op aardgas. Voordien stond hier een niet-condenserende ketel, die reeds voor u werd weggehaald. Opgelet: deze is nog wel opgenomen in het EPC – weet dat een ketel een grote invloed heeft op de EPC-score en deze dus zal dalen bij het installeren van een nieuwe.
  • Garagebox: achteraan het appartementsgebouw kan u een garagebox huren. Naar de toekomst toe kan dit een mooie opportuniteit vormen. Door een doorgang te creëren zou het zo mogelijk zijn toegang te voorzien naar de handelsruimte voor bijvoorbeeld leveringen.

Veel ruimte en klaar voor vernieuwing
Het pand werd in 1993 gebouwd met een betonvloeren constructie en in 1999 werd het verbouwd naar een bank. Zo hebben er verscheidene tussenmuren gestaan voor het creëren van spreekruimtes, werkruimtes, infobalie met lobby, bankautomaten, loket… Deze tussenmuren werden reeds allemaal voor u weggehaald, alsook alle technieken, verlichting en elektriciteit. Zo krijgt u een casco ruimte en richt u ze volledig in zoals u zelf wenst. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden – want die zijn er – en maak er úw bloeiende handelszaak van!

Bestemming
De huidige functiebestemming van het pand is ‘kantoorfunctie, dienstverlening en vrije beroepen’. Hieronder valt bijvoorbeeld: autorijschool, autoverhuur, dansschool of pilatesstudio, dierenasiel, fotostudio, kapsalon, kinderopvang, massagesalon, rouwcentrum of begrafenisondernemer, opslagruimte, de winkel van een telecomprovider, wassalon, vastgoedmakelaar… Echter zijn er uiteraard ook andere bestemmingen mogelijk naar bijvoorbeeld detailhandel. Dit impliceert een vergunningsplichtige functiewijziging. Informeer tijdens het bezoek zeker over de mogelijkheden wat u graag in dit pand zou willen starten, en wij helpen u er graag mee verder.

Goed om te weten
Met een EPC-label D scoort het pand momenteel niet super op vlak van energiezuinigheid. Echter is het belangrijk om hier dieper op in te gaan. Het plat dak achteraan – vanaf de buitenruimte – werd vernieuwd in 1999 en kreeg 6 cm isolatie, alsook alle vloeren op volle grond. De ramen zijn voorzien van aluminium ramen met dubbele beglazing. Zoals reeds vermeld in de beschrijving van de ruimtes werd het pand vroeger verwarmd met een niet-condenserende ketel die de centrale verwarming op aardgas aanstuurde. Deze wordt nog wel vermeld in het EPC, maar is intussen weggehaald. De aansluitingen voor een nieuwe ketel zijn er uiteraard nog wel. Bovendien is er vooraan een kruipruimte – wat handig is bij de renovatie bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen of om extra vloerisolatie te leggen. Alle meters van gas, water en elektriciteit zijn apart – zo betaalt u enkel wat u zelf verbruikt.

Overstromingsrapport: P-score: C; G-score: C.

Gegeerde locatie vlak bij centrum en vlot bereikbaar
Deze locatie krijgt een 10 op 10: het commercieel gelijkvloers is gelegen in het centrum van Ekeren, op 3 minuten wandelen van het Kristus-Koningplein dat door de wekelijkse woensdagmarkt omgetoverd wordt tot een gezellige ontmoetingsplaats. Door de grote raampartijen aan de straatkant geniet u van veel visibiliteit. Én u krijgt voldoende parkeermogelijkheid op straat. Ook om te pendelen is dit een ideale locatie, want op minder dan 5 (!) minuten neemt u de oprit A12 aan de Noorderlaan richting Breda of Antwerpen. Op 350 meter wandleen vindt u een bushalte, en ook het treinstation is niet ver. Kortom: een fijne buurt met alles binnen handbereik die wacht op een nieuwe bruisende handelszaak.

De voorbeeldfoto’s zijn louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 365.000

Adres:

Driehoekstraat 26 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1993

Renovatiejaar:

1999

Bewoonbare opp.:

366 m²

Grondoppervlakte:

399 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 3912

Bureau:

1

Koer:

1

Opslagruimte:

1

Toilet:

2

EPC:

400 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Niet geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Driehoekstraat 26 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap