Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

126 m²

€ 299 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Energiezuinige en charmante woning met 2 slaapkamers, ruime zolder en aangename, zonnige tuin op een toplocatie in Schoten.

Energiezuinig EPC-label B | Dak- en muurisolatie | Hoogrendementsglas | 2 ruime slaapkamers | Airco | Ruime zolder | Zonnige tuin en terras | Kelder | 13 zonnepanelen | Onmiddellijk instapklaar | Elektrische installatie conform tot en met 2039 | Warmtepomp


In een rustige en aangename omgeving in Schoten wacht een goed onderhouden en energiezuinige woning op u. Het huis geniet van veel lichtinval en heeft een ruime indeling met een heerlijke west tuin waar u het hele jaar door geniet van de laatste zonnestralen. Maak dus snel een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Via de hal krijgt u toegang tot de leefruimte en een handige bergkast. Indien gewest kan u in deze berging uw wasmachine en droogkast plaatsen doordat er hiervoor een wachtkabel klaarligt.
  • Lichte leefruimte: welkom in de Filip Bourletstraat in Schoten. U stapt binnen in de huiselijke leefruimte met een prachtige houten vloer. Dankzij de raampartijen komt er veel licht naar binnen en de hoge plafonds zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De leefruimte maakt plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin.
  • Keuken: aansluitend aan de woonkamer ligt de landelijke open keuken. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren. Ze is compleet uitgerust met een inductievuur, afzuigkap, oven, ingebouwde vaatwasser, koelkast en diepvriezer. Door het dakraam valt er in de keuken veel natuurlijk licht binnen en als dat niet voldoende is tijdens de donkerdere winteravonden verlicht u met ingebouwde ledspots.
  • Terras en tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen tuingereedschap, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. De tuin is westelijk georiënteerd en biedt veel privacy – vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten.
  • Badkamer: de badkamer is gedateerd maar nog in een goede staat. Deze is uitgerust met een douchecabine, een toilet, een lavabomeubel met wastafel en een spiegel om uw haar in de juiste plooi te krijgen. Ook vindt u hier de aansluiting terug voor uw wasmachine en droogkast.
  • 2 slaapkamers: de woning heeft 2 slaapkamers van ca. 12 en 17 m² met ook hier weer maximale lichtinval door de vele ramen. Beide ruimtes zijn voorzien van een mooie plankenvloer en airco.
  • Zolder: een opvouwbare zoldertrap brengt u naar de ruime zolder. Die werkt u verder af zoals u wilt: berging, extra slaapkamer, speel- of hobbykamer… Mogelijkheden genoeg! Er is verlichting, elektriciteit en verwarming voorzien. Ook zijn er voldoende ramen en is er airco.
  • Kelder: het huis heeft een kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.

Goed om te weten
Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend en heeft dan ook een topscore van 111 kWh/m²jaar wat net geen label A is. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas met een condensatieketel van Vaillant uit 2017 en met de warmtepomp. Qua isolatie zit u ook goed. Het hellend dak is voorzien van 18 cm minerale wol tussen het regelwerk en 10 cm PUR/PIR.  Bovendien werden ook de gevels onder handen genomen met bijna overal 22 cm minerale wol. Het huis heeft PVC ramen met overal hoogrendementsglas. Alle ruimtes zijn bovendien voorzien van airco/ warmteblazers. En last but not least: op het dak liggen 13 zonnepanelen, goed voor een 5.265 Wattpiek

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Levendige en groene omgeving
Uw nieuwe thuis ligt vlak bij bakkers, apothekers, winkels, scholen én op een steenworp afstand van ‘Den Trol’, tot ver buiten Schoten gekend voor zijn befaamde spaghetti’s. Bushaltes zijn vlakbij, op amper 4 minuten wandelen. En met de auto bereikt u vlot de Antwerpse ring, E19 en A12. Even uitwaaien of van de zon genieten? Trek dan naar het park van Schoten of Park Vordenstein. Vordenstein heeft een prachtig gerestaureerde oranjerie, een oranjerietuin en elk jaar is er een bloemententoonstelling. De bistro wacht u op met een frisse pint of een wijntje. Het park van Schoten heeft een omwaterd kasteel, graspleinen, sportvelden, een speelplein en een hertenweide.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 299 000 per maand

Adres:

Filip Bourletstraat 5 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1931

Bewoonbare opp.:

126 m²

Grondoppervlakte:

105 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 401

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Toilet:

1

Zolder:

1

EPC:

111 kWh/m²jaarepc label b

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Airco:

Ja

Zonnepanelen:

Ja

Aardgas:

Ja

Filip Bourletstraat 5 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap