Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

161 m²

€ 439 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Verrassend ruime, volledig gerenoveerde gezinswoning met 3 slaapkamers en aangename ZUIDtuin met terras op toplocatie!

Kwalitatief gebouwd en vernieuwd | Halfopen bebouwing – 11 m straatbreedte | Charmante gevel  | Energie-efficiënt: EPC 211 | Lichtrijke leefruimte met open keuken en bureauruimte | 3 ruime slaapkamers | Zonnige zuidtuin en terras | Groot tuinhuis | Elektriciteit conform | Nieuwe condensatieketel 2023 | Dak- en muurisolatie | Laag KI | Zeer gegeerde ligging


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor de leukere dingen, want in dit huis in Brasschaat trekt u zo in! Deze halfopen bebouwing heeft troeven in overvloed en wordt gekenmerkt door haar unieke details. We beginnen bij de ruimte die u krijgt: een leefruimte met open keuken en bureauhoek waarop u instant verliefd wordt, 3 slaapkamers met dressing of ingemaakte kasten, een moderne badkamer met inloopdouche én ligbad en een groot tuinhuis met veel mogelijkheden. Ook buiten zit het snor – want door de heerlijke zuidtuin en -terras geniet u al van de eerste zonnestralen. Het huis is gebouwd met degelijke en duurzame materialen en alles is goed onderhouden. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: kom binnen in uw nieuwe thuis en trek gerust uw schoenen uit – want huiselijkheid en warmte lopen als rode draden door deze gezellig stek. In de hal krijgt u toegang tot de leefruimte en een rechtstreekse doorgang tot de keuken, via de wasplaats. Bovendien vindt u hier ook het gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte met open keuken: op de benedenverdieping lonkt de lichte leefruimte. Brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze woonkamer is er een favoriet plekje voor iedereen. Er is plaats voor een groot salon en een lange eettafel. Bovendien werd een aparte bureauhoek met opbergruimte voorzien – zo worden alle centimeters van deze woning optimaal benut. De eyecatcher in deze ruimte? De industriële, zwevende trap. De leefruimte komt uit op de keuken aan de tuinzijde – zo houdt u altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. U hebt er alles wat u nodig hebt om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een inductiekookplaat met afzuigkap, een oven, een microgolfoven, een ingebouwde koelkast en diepvries en een ingebouwde vaatwasser. Op de vloer loopt dezelfde onderhoudsvriendelijke tegelvloer als in de leefruimte door.
  • Terras: via de leefruimte loopt u het terras op. Lekker dicht bij de keuken, zo hebt u altijd een reden om buiten te eten. Op warme zomeravonden trakteert u er uw vrienden op een BBQ en feestelijke cocktails. Er is plaats voor een grote tafel en een lounge-set om heerlijk te relaxen.
  • Zuidtuin: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is dit stuk groen het paradijs. De tuin is bedoeld om maximaal te genieten en u hebt er geen groene vingers voor nodig. Alleen een grasmachine, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. Wordt het wat kouder? Uw tuinmeubels kunt u kwijt in het grote tuinhuis. Die is voorzien van licht en elektriciteit.
  • Wasplaats: aan de keuken is nog een handige berging voorzien waar u de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast vindt.
  • 3 ruime slaapkamers: op de eerste verdieping vindt u de 3 ruime slaapkamers. In de masterbedroom krijgt u een praktische inloopdresssing met kastruimte aan beide kanten. Bovendien zijn in de andere slaapkamer op maat gemaakte kasten voorzien.
  • Badkamer: met zo’n knappe badkamer stapt u ’s ochtends met plezier uit uw bed. De eyecatcher is de grote, industriële inloopdouche met kamerhoge glazen wand. Leg de houten vloer aan de kant en er komt een ligbad tevoorschijn. In deze badkamer hoeft u dus niet te kiezen. Bovendien krijgt u een strak wandmeubel met dubbele ingebouwde wastafel, een kolomkast en een hangtoilet. De zeep moet u zelf nog meebrengen.
Goed om te weten
Stijl van deze unieke stek? Een mix van een industrieel interieur, gezellige meubels en natuurlijke materialen met stoere eyecatchers. Het huis werd volledig gerenoveerd met een binnenhuisarchitect die er zijn eigen touch aan gegeven heeft. Met een EPC-score van 211 kWh/m²jaar – 11 punten van een label B – scoort deze woning goed op vlak van energiezuinigheid. Het huis heeft overal aluminium ramen met de uitzondering van houten Veluxen in het schuin dak achteraan – allemaal voorzien van superisolerend hoogrendementsglas. Het hoofddak is geïsoleerd met 12 cm en het plat dak kreeg 5 cm. Bovendien werden ook de vloeren én de achter- en rechtergevel geïsoleerd. Verwarmen doet u met vloerverwarming op aardgas met een nieuwe (mei 2023) condensatieketel van ATAG. Opgelet: deze werd nog niet mee opgenomen in het EPC, waardoor uw werkelijke score nog een pak lager zal liggen. Tot slot hebt u een keuring van de elektrische installatie tot 2037. En last but not least: u profiteert van een laag kadastraal inkomen.

Overstromingsrapport: P-score: C; G-score: C.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
De woning ligt in de populaire woonwijk Zand – tussen het Park en de Golf van Brasschaat. In het openbaar park liggen er sportvelden, looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. En voor de Bredabaan – waar u winkels, kappers, boetieks en horeca vindt – hoeft u ook niet ver te gaan. U woont dus op een steenworp afstand van groen, het centrum van Brasschaat en scholen. In uw buurt zijn er bovendien onder andere clubs voor voetbal, tennis, golf en atletiek. Ook het zwembad is vlakbij. En u hoeft maar 10 minuten te rijden tot de oprit van de E19 richting Breda of Antwerpen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 439 000 per maand

Adres:

Miksebaan 224 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1900-1918

Bewoonbare opp.:

161 m²

Grondoppervlakte:

259 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 576

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Bureau:

1

Dressing:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

211 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Domotica:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Miksebaan 224 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap