Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

200 m²

€ 449 000 per maand

5 slaapkamers

Meer info

Knap gerenoveerde, energiezuinige (EPC B!) gezinswoning met heerlijke ZOtuin vlakbij groen

Totaalrenovatie 2012 | Licht en luchtig wonen | 200 m² woonoppervlakte | Perceel 195 m² groot en 6 m breed | Ruime leefruimte met open keuken | 5 volwaardige slaapkamers | Zonnige ZOtuin en terras | Houtgestookte hottub| Stenen tuinhuis ca. 15 m² met sauna | Energiezuinig: EPC 137 | Hoogrendementsglas | Rolluiken | Dak vernieuwd en geïsoleerd | Muren en vloeren geïsoleerd | Elektriciteit conform | Asbestveilig | Groene rustige omgeving | Prachtig pand


Deze woning is een pareltje. Gelegen in een rustige, sympathieke wijk, degelijk gebouwd en grondig gerenoveerd in 2012. Met een heerlijke leefruimte met open keuken, 5 volwaardige slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche én afgewerkt met degelijke materialen. De grootste schat van deze woning vindt u … in het zonnetje in de zalige ZOtuin met houtgestookte hottub en stenen tuinhuis met Finse sauna. Kortom: alles wat u nodig hebt, goed onderhouden en in een gezellige straat. Kom snel kijken!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal en toilet: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als in deze woning binnenkomt. Op de grond in de hal vindt u een donkere, onderhoudsvriendelijke tegelvloer en een ingewerkte grote voetmat. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte, via de berging naar de keuken en neemt u de trap naar de eerste verdieping. Achter de deuren ingewerkt onder de trap vindt u de ingang naar de kelder en het gastentoilet met handenwasser.
  • Lichte leefruimte: de woonkamer is het hart van het huis, een grote ruimte van 52 m² waar u vrienden uitnodigt voor een feestdiner en gezellige Netflix-avondjes in de zetel plant. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg. Dankzij de kamerhoge en -brede ramen profiteert de leefruimte optimaal van elk streepje dag- en zonlicht. En komt de eerste lentezon tevoorschijn? Dan lonkt het grote terras. Schuifdeur open en genieten maar! En op koude dagen kruipt u gezellig met het gezin voor de houtkachel. Op de vloer ligt er een gemakkelijk te onderhouden, warme laminaat.
  • Open keuken: in dezelfde ruimte als de woonkamer vindt u de keuken, misschien voor u het kloppende hart van uw thuis. De keuken is volledig vernieuwd en wordt gekenmerkt door het eiland. U hebt er alles wat u nodig hebt om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een gasvuur met 5 pitten, afzuigkap, microgolfoven, oven, ingebouwde vaatwasser en koelkast. Kookt u liever op een inductiekookplaat? Geen probleem, want die voorziening is er al. Op de vloer liggen makkelijk te onderhouden, donkere XL-tegels.
  • Groot terras: u loopt het terras op via de woonkamer. Lekker dicht bij de keuken, zo hebt u altijd een reden om buiten te eten. Op warme zomeravonden trakteert u er uw vrienden op een barbecue en feestelijke cocktails. Er is plaats voor een tafel om buiten te eten en een lounge-set om heerlijk te relaxen.
  • Tuin met jacuzzi en tuinhuis: achter het terras ligt een onderhoudsvriendelijk groen grastapijt – verzorgd door de robotmaaier die het gras altijd mooi kort houdt. De tuin is voorzien van een houtgestookte hottub en een stevig tuinhuis achteraan van ca. 15 m² – voorzien van een elektrische sauna met 2 ligbanken (elks 2 m) om heerlijk in te relaxen.
  • Eerste verdieping – 3 slaapkamer en badkamer: plaats genoeg in deze woning, want op de eerste verdieping vindt u de eerste 3 slaapkamers van ca. 16, 11 en 9 m² – waarvan de kleinste momenteel wordt gebruikt als bureauruimte. De masterbedroom is voorzien van een grote op maat gemaakte kast en in de hal geniet u door de lichtstraat van contact met de benedenverdieping. De badkamer op deze verdieping is er een zoals u in de interieurbladen vindt: met witte tegels tegen de muur, een mozaïekstenen vloer en bijpassende stijlvolle accenten. De witte tegels komen terug aan het ligbad. Verder heeft de badkamer een wandmeubel met ingebouwde dubbele wastafel en een spiegel over de volledige breedte, een handige douche en een afzuigventilator. In een hoek van de ruimte vindt u het hangtoilet. Last but not least: in de nachthal vindt u de aansluiting wasmachine en droogkast – allemaal netjes weggewerkt in een op maat gemaakte kast. U hebt er alle ruimte die nodig is om de was te sorteren, te wassen en te drogen.
  • Tweede verdieping – 2 slaapkamers: een verdieping hoger liggen de andere slaapkamers van ca. 15 m² en 11 m². De wand die de 2 slaapkamers van elkaar scheiden is een valse wand, met langs beide kanten isolatie. Perfect mogelijk dus om hier terug 1 grote slaapkamer van te maken.
  • Zolder: onder het zadeldak zit nog een kleine zolder, bereikbaar via een luik.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft een kruipkelder en kelder.
BESCHIKBAAR VANAF 15/07.

Goed om te weten
De woning is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. Het hoofddak werd geïsoleerd met 6 cm MW én 5 cm PUR en is in prima staat. De aanbouw werd in 2012 bijgezet – ook hier werd het dak in EPDM geïsoleerd met 12 cm PUR. Verder werden enkele muren geïsoleerd met 8 cm PUR, in de linkergevel aan de buitenzijde en in de achtergevel in de spouw. Alle vloeren op volle grond zijn voorzien van 6 cm EPS. In de degelijke PVC ramen staat hoogrendementsglas. Die houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Het blijft binnen dan ook opvallend stil. Bovendien zijn de ramen voorzien van rolluiken – deels elektrisch. Verwarmen doet u met de centrale verwarming op aardgas met een condensatieketel van Vaillant (2010). Ook werd de woning uitgerust met een ventilatiesysteem type C eco dat vervuilde, vochtige lucht geautomatiseerd afvoert en dat combineert met een natuurlijke toevoer van schone, droge lucht. Er wordt gebruik gemaakt van vochtdetectie – dit wil zeggen dat als de detectoren opmerken in de badkamer dat een bepaalde graad van vochtigheid overschreden wordt de afvoer harder zal werken. Ook CO2-detectie is mogelijk indien gewenst. Zo komt u op een energiezuinige EPC-score van 137 kWh/m²jaar. Last but not least: u heeft de mogelijkheid een kabel te trekken via een bestaande schacht naar de kelder voor zonnepanelen.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

In een rustige straat, vlak bij het gemeentepark en overal kortbij
Uw nieuwe thuis ligt in een rustige woonwijk tussen de gemeentekernen van Schoten en Merksem. Zo vindt u allerlei soorten diensten, scholen, winkels, horeca en supermarkten in uw buurt. Sporten en ontspannen doet u in het Bouckenborghpark, Cogelspark of Gemeentepark van Schoten. Allemaal mooie parken met wandelpaden en bezienswaardigheden – slechts enkele minuten fietsen. In 5 minuten zit u op de oprit naar de E19 richting Antwerpen of Breda. Ook verscheidene bus- en tramhaltes vindt u op minder dan een kilometer van uw thuis. En bij mooi weer fietst u langs het Albertkanaal via de fietsersbrug en staat u op 20 minuten op het eilandje. Kortom: een absolute toplocatie om te wonen!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 449 000 per maand

Adres:

Karel Selsstraat 28 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1955

Renovatiejaar:

2012

Bewoonbare opp.:

200 m²

Grondoppervlakte:

195 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Vanaf 15/07

Kadastraal inkomen:

€ 999

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Bureau:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

137 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Karel Selsstraat 28 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap