Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

119 m²

€ 269 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Goed onderhouden en ruime woning met 2 slaapkamers en zonnige tuin op een toplocatie in Schoten.

Zuidoost tuin en terras | Dak vernieuwd in 2015 | Nieuwe condenserende ketel van 2021 | 2 ruime slaapkamers | Licht en luchtig wonen | 119 m² woonoppervlakte | Wijk Heikant | Nabij centrum | Zeer gegeerde ligging | Tegenover Park Vordenstein


Een grote en goed onderhouden woning in Schoten met een zonnige tuin, 2 ruime slaapkamers, een polyvalente ruimte en een super ruime en lichte leefruimte. Niet te vinden, zegt u? O jawel: precies zo'n huis wacht op u in de Kopstraat te Schoten. Deze woning is gelegen in een groene straat in de wijk ‘Heikant’’. Op wandel- en fietsafstand zijn er scholen, supermarkten, apothekers, restaurants en Park Vordenstein. Kom deze toffe woning vooral zelf ontdekken!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: via de hal van uw nieuwe woning krijgt u toegang tot de leefruimte, de keuken en de trap naar de eerste verdieping en de trap naar de kelder.
  • Leefruimte met schouw: naast de voordeur wandelt u de ruime leefruimte in. Daar komt veel licht binnen dankzij de brede ramen vooraan en achteraan. Centraal in de woonkamer staat de haard. Ook al is er centrale verwarming, op koude dagen is het eens zo gezellig om de gashaard aan te steken.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de goed onderhouden en ruime keuken. U hebt er alles om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een kookvuur op aardgas, combi microgolfoven, ontbijtbar en koelkast. Heeft u liever een open keuken met kookeiland? Dit is geen enkel probleem. U kan de muur tussen de leefruimte en de keuken verwijderen mits het plaatsen van een draagbalk. Tot slot is er een aansluiting voorzien voor uw vaatwasmachine.
  • Veranda, berging en toilet: vanuit de keuken krijgt u toegang tot de handige berging en het apart gastentoilet. Ook kan u via de deur naar de gezellige veranda. In deze veranda geniet u het hele jaar door van een buitengevoel.
  • 2 grote slaapkamers: we nemen de trap naar de eerste verdieping. Hier vindt u 2 ruime slaapkamers van ca.15 en 13 m² terug. Er is ruimte genoeg voor een groot bed en extra kasten. U wordt elke ochtend wakker met zicht op bomen en het getjilp van Schotense vogeltjes. Zo stapt u gegarandeerd met het juiste been uit bed.
  • Badkamer: op de bovenverdieping ligt de badkamer. Die heeft een ligbad, een recente douchecabine, radiator en een toilet.
  • Tuin met terras: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is dit stuk groen het paradijs. Tegen het huis ligt het ruime terras. Deze tuin vraagt amper onderhoud en is bedoeld om maximaal te genieten. Met een zuidoost oriëntering profiteert u vanaf de eerste straal zon. De tuinmeubels kunt u kwijt in het tuinhuis.

Goed om te weten
Deze woning werd in 1930 degelijk gebouwd. De ramen zijn geïnstalleerd in 2015. De PVC ramen zijn voorzien van hoogrenderende beglazing U-waarde 1 en 1,1 W/(m2K). U verwarmt de woning met een condenserende ketel op aardgas van 2021 van het merk Vaillant. Het dak is vernieuwd in 2015 en is geïsoleerd met 12 cm PUR/PIR. Dit alles zorgt voor een mooie EPC-score van 240 kWh/(m²jaar).

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

In het groen, nabij park Vordenstein en de Paalstraat
Deze woning is gelegen in de wijk ‘Heikant’ in Schoten. Op wandel- en fietsafstand is de Paalstraat waar er scholen zoals Bloemendaal basisschool en GO! Atheneum Schoten, supermarkten zoals Aldi, Colruyt en Lidl, apothekers en restaurants zijn terug te vinden. 
Pendelt u met de auto naar het werk? De oprit naar de E19 ligt op 10 minuten rijden van de woning. Op slechts 3 minuten wandelen bent u bij de bushalte. Even uitwaaien of van de zon genieten? Trek dan naar het park van Schoten of Park Vordenstein. Vordenstein heeft een prachtig gerestaureerde oranjerie, een oranjerietuin en elk jaar is er een bloemententoonstelling. De bistro wacht u op met een frisse pint of een wijntje. Het park van Schoten heeft een omwaterd kasteel, graspleinen, sportvelden, een speelplein en een hertenweide. Vlakbij treft u ook sporthal De Zeurt en Simikos voetbalclub. Kom deze toffe buurt vooral zelf ontdekken!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. 

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 269 000 per maand

Adres:

Kopstraat 254 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1930

Bewoonbare opp.:

119 m²

Grondoppervlakte:

243 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 488

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Bureau:

1

Toilet:

2

EPC:

240 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Open haard:

1

Aardgas:

Ja

Kopstraat 254 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap