Huis in Schilde - EST8

Verkocht

Schilde

179 m²

€ 530 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Ruime vrijstaande woning in het groen met 2 slaapkamers beneden, een grote zolderverdieping en een leuke aangelegde tuin op een prachtig perceel van 1.300 m².

Alles gelijkvloers en als extra een grote zolderverdieping | Perceel 1.300 m² | 179 m ² woonoppervlakte | Ruime woonkamer | Grote zonnige tuin met overdekt terras | 2 badkamers | Mogelijkheid tot 4 slaapkamers | Lange oprit | In het groen | Mogelijke kangoeroewoning

Welkom in het paradijs van licht, rust en natuur. Een grote leefruimte met brede raampartijen, 2 slaapkamers, 2 badkamers, volwaardig zolderverdiep en een buitenruimte om vrienden en familie jaloers mee te maken. Deze woning heeft enorm veel troeven en één hiervan is de grote tuin die uitloopt op agrarisch gebied. Ook is er een ruim overdekt terras. Een parel voor wie op zoek is naar rust, luxe en natuur.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met toilet: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. De hal leidt naar een apart toilet met handenwasser, leefruimte, slaapkamers en badkamer.
  • Ruime leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de brede ramen. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee, want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. De sfeermaker en gezinsmagneet in deze ruimte is zonder twijfel de pellet kachel. Denk er een gezellig glas wijn bij en u wilt er niet meer weg.
  • Eetkamer: In de eetkamer is er plaats genoeg voor een grote tafel om lekker aan te dineren met het hele gezin. Mooi weer? Dan maakt u uw eetkamer extra groot door het schuifraam naar het terras open te zetten.
  • Keuken: de eetkamer komt uit op de keuken met zicht op het overdekt terras. U krijgt een kookvuur, afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasser. Op de vloer ligt er een onderhoudsvriendelijke tegel. Tot slot is er een gezellige ontbijthoek.
  • Berging: aansluitend aan de keuken is er een handige berging met veel opbergruimte. Hier vindt u de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast terug. 
  • 2 slaapkamers: op het gelijkvloers vindt u 2 slaapkamers van ca. 18 en 14 m² met ook hier weer maximale lichtinval dankzij de vele ramen en het open karakter van de woning.
  • Badkamer: de eerste badkamer bevindt zich ook op de gelijkvloerse verdieping. Hier staat een inloop douche, ligbad, handdoekdroger en een wandmeubel met een dubbele wastafel.
  • Zolder: via de vaste trap komt u op de zolderverdieping van ca. 81 m². Dankzij de verschillende zijramen en dakramen wordt de ruimte natuurlijk verlicht. Op die verdieping hebt u de mogelijkheid om nog extra slaapkamers te maken, een bureau ruimte, etc. Tot slot vindt u hier ook de tweede badkamer terug.
  • Terras: mooie zomerdagen worden nog mooier als u buiten kunt eten. Aansluitend aan de keuken bevindt zich het overdekte terras met verlichting, stopcontact, een waterkraan en genoeg plaats voor een hele tuinset. Klaar om te barbecueën?
  • Tuin: de tuin is een echt paradijs voor tuinliefhebbers en gezinnen met kinderen. Een groot grasveld met schaduwplekjes onder de bomen. Genoeg plek voor serres, een schommel, bloemen- en plantenperken, … De tuin loopt uit op agrarisch gebied. Hierdoor krijgt u een ver groen uitzicht op de bossen. 

Goed om te weten
Degelijke woning uit 1993 met betonvloerconstructie. Er zijn 24 zonnepanelen samen goed voor een 7.200 WP. Deze zijn geplaatst in 2018. U verwarmt de woning met Ecaros infrarood verwarmings panelen. De panelen werken op elektriciteit en dankzij de zonnepanelen betaalt u zeer weinig voor uw elektriciteitsverbruik per maand. De PVC ramen zijn voorzien van hoogrenderende beglazing. Alle muren zijn geïsoleerd en hebben een spouw. Het dak is geïsoleerd met 8 cm Minerale wol. Het volledige perceel is verhoogd met ca. 1.5 à 2 m. Tot slot is er een alarminstallatie aanwezig.

Goed gelegen: rustig, en toch vlak bij het centrum van Schilde
Hier is het aangenaam wonen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer. Toch hoeft u niet ver te wandelen of te rijden voor winkels en horeca, want de Turnhoutsebaan ligt op 2 minuten rijden van de woning. Ook openbaar vervoer en scholen treft u in de nabije omgeving. Verder ligt de nadruk in Schilde op groen. U maakt er mooie wandelingen door bos- en weidelandschappen.

watertoets: P-score: A, G-score A

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 530 000 per maand

Adres:

Prins Boudewijnlaan 70 - 2970 Schilde

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1993

Bewoonbare opp.:

179 m²

Grondoppervlakte:

1300 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij Akte

Kadastraal inkomen:

€ 1606

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Berging:

1

EPC:

367 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Elektriciteit

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Zonnepanelen:

Ja

Alarm:

Ja

Prins Boudewijnlaan 70 - 2970 Schilde

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap