Huis in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

146 m²

€ 249 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Verrassend ruime, aangename gezinswoning met 3 slaapkamers en vernieuwde badkamer in een rustige straat vlakbij het Bouckenborghpark

Veel lichtinval en ruimtelijk gevoel | 146 m² woonoppervlakte | Perceel 105 m² | Ruime leefruimte met groot schuifraam naar tuin | Halfopen keuken | Heerlijk ZW-terras | 3 ruime slaapkamers | Vernieuwde badkamer | Dak geïsoleerd | Elektriciteit conform | Laag KI | Vlakbij Bouckenborghpark!


Zoekt u een charmante woning met 3 slaapkamers dichtbij de stad, en bent u ook graag buiten? Dan is deze woning met authentieke gevel en heerlijk ZW-terras misschien wel iets voor u! U woont op 20 minuten fietsen van de Meir in Antwerpen, in een rustige straat vlakbij het Bouckenborghpark en vlakbij winkels, scholen en bushaltes. En met de auto bereikt u vlot de autosnelweg. Wees er snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: welkom thuis! Via de voordeur komt u binnen in de lichte hal – die u meteen zuigt naar de grote leefruimte.
  • Lichte leefruimte: hét hart van de woning is zonder twijfel de grote, open woonruimte van ca. 40 m² met uitzicht op het terras. Op de vloer liggen onderhoudsvriendelijke tegels en er valt veel licht binnen door de raampartijen langs de tuin- én straatkant. Er is plaats voor een gezellig salon om tv te kijken en een grote eettafel om vrienden te ontvangen.
  • Halfopen keuken: de leefruimte komt uit op de halfopen keuken. Qua looks is ze wat verouderd, maar ze is zeker nog in functionele staat. De keuken is voorzien van een gaskookvuur met afzuigkap, nieuwe koelkast en plaats voor een oven en/of microgolfoven. En er is véél kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen.
  • Verharde tuin: aansluitend aan de keuken bevindt zich de verharde tuin met plaats voor een eettafel en een lounge. Allemaal georiënteerd op het zonnige zuidwesten. Wat heeft een mens meer nodig om van de zon en buitenlucht te genieten? Begint het te regenen? Dan verhuist u naar het overdekte deel van de buitenruimte.
  • Badkamer: op het gelijkvloers vindt u de recent vernieuwde badkamer met ruime inloopdouche en toilet. Het wandmeubel met ingebouwde wastafel en kolomkasten maakt plaats om uw handdoeken en zeep in op te bergen.
  • Wasberging: bovendien krijgt u nog een aparte wasplaats met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Hier is genoeg plaats voor een diepvries en rekken voor conserven…
  • Eerste verdieping - 2 ruime slaapkamers: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 ruime slaapkamers van ca. 18 en 12 m².  
  • Zolderverdieping – slaapkamer 3: via de vaste trap krijgt u een verdieping hoger nog een leuke verrassing: een grote ruimte van ca. 20 m² met veel mogelijkheden tot afwerking. Geen 3 slaapkamers nodig? Vorm deze dan om tot bureau, coole man cave of hobbyruimte. Mogelijkheden genoeg!
  • Kelder: onder het huis zit nog ruime kelder van ca. 20 m² om spullen te stockeren. Bent u een wijnliefhebber? Maak van deze kelder dan een echte schatkamer.

Goed om te weten
Met zo’n huis kunt u echt alle kanten uit. De woning scoort degelijk op vlak van energiezuinigheid met een EPC-score van 320 kWh/m²jaar – 20 punten van label C. U heeft dus geen renovatieverplichting en met enkele simpele ingrepen scoort u zo label C of beter. Het hoofddak is geïsoleerd met 8 cm minerale wol en het plat dak werd voorzien van 10 cm isolatie. De houten raamprofielen zijn voorzien van dubbele beglazing – verander deze naar PVC met hoogrendementsglas en het EPC neemt een flinke duik naar beneden. Ook kan de onderkant van de vloer boven de kelder geïsoleerd worden. Verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas met ketel van Vaillant. Ook profiteert u van een laag kadastraal inkomen. Extra troef: de straat werd recent volledig heraangelegd met belang voor groen en voldoende parkeerplaatsen. De woning zelf is niet voorzien van een garage, maar er komen in de buurt regelmatig garages en/of autostaanplaatsen te huur. Last but not least: de elektrische installatie wordt conform en gekeurd opgeleverd.  Maakt u van deze parel in 2024 uw nieuwe thuis?

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt in een rustige woonwijk niet ver van het Albertkanaal in Schoten. In amper 7 minuten bent u bij de oprit naar de E19 richting Antwerpen of Breda. Met de fiets bent u in 10 à 15 minuten in de gemeentekernen van Schoten, Merksem en Wijnegem. En sporten en ontspannen doet u in het Bouckenborghpark of Cogelspark – deze parken bevinden zich op enkele minuten wandelafstand. Op en rond de Bredabaan vindt u diensten, scholen, winkels, horeca en supermarkten. Kortom: een fijne buurt met alles binnen handbereik.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 249 000 per maand

Adres:

Doelhofstraat 25 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1875-1899

Bewoonbare opp.:

146 m²

Grondoppervlakte:

105 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 371

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

320 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Aardgas:

Ja

Doelhofstraat 25 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap