Bouwgrond in Mortsel - EST8

Te koop

Mortsel

€ 269.000

Meer info

Zeer gunstig gelegen projectgrond in hartje Mortsel met veel mogelijkheden – én verdere uitbreiding mogelijk!

Toplocatie in Mortsel | Zeer gegeerde ligging: op 20 m van de tram | Perceel 157 m² groot | 7,20 m straatbreedte | Verdere uitbreiding mogelijk – project met mogelijkheden | Unieke kans voor ontwikkelaars en investeerders!


Welkom in de Eggestraat in Mortsel – de perfecte plaats voor een nieuwe ontwikkeling in het centrum, op minder dan een minuut wandelen naar de tramhalte. Naast de grond staat momenteel nog een appartementsgebouw te koop, die u makkelijk mee kan integreren door bijvoorbeeld te werken met een gemeenschappelijke inkom en traphal. Extra troef: de straatbreedte en -diepte maakt dit alles zeer geschikt voor een ondergrondse parking. Unieke kans voor investeerders of ontwikkelaars – maak snel een afspraak!

Dit perceel bouwgrond is uiterst goed gelegen vlakbij het centrum van Mortsel, maar toch iets meer naar achter in de straat waardoor u geniet van de rust en toch overal dichtbij. In de nabijheid treft u buurtwinkels en op de Antwerpsestraat vindt u alle soorten winkels en diensten die u nodig hebt. In uw directe omgeving vindt u ook parken en bossen. En er zijn verschillende scholen in de buurt. Kortom: de ideale locatie voor de ontwikkeling van een nieuwbouwproject. Vraag zeker achter de mogelijkheden tijdens uw bezoek!

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Uitbreidingsmogelijkheid
Op de aanpalende percelen staan momenteel ook een opbrengsteigendom (Eggestraat 16) en te renoveren handelshuis (Eggestraat 10) te koop. Zo krijgt u 4 percelen van in het totaal 429 m² en een straatbreedte van 21,4 m. Door te werken met een gemeenschappelijke traphal optimaliseert u zo de bewoonbare oppervlakte voor alle appartementen. Maakt u van dit project een prachtige ontwikkeling dichtbij de stad en een gezellige plek voor gezinnen? Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden – want die zijn er – en maak er uw droominvestering van.

Bruisende, groene stad op een strategische locatie
Mortsel boomt. De stad ligt op het kruispunt van de belangrijkste uitvalswegen naar Lier, Mechelen, Antwerpen en Brussel. En bruist van het ondernemingsleven: u vindt er talrijke winkels en horeca. Er zijn veel verenigingen en in Fort 4 en Fort 5 altijd wat te beleven. In de parkgebieden zijn er picknickzones, een speeltuin en een hindernissenparcours. U gaat er fietsen en wandelen, en in de zomer zijn er activiteiten à volonté: rommelmarkten, festivals, openluchtfilms, ... Kortom: een absolute toplocatie om te investeren.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 269.000

Adres:

Eggestraat 12-14 - 2640 Mortsel

Type bebouwing:

Gesloten

Grondoppervlakte:

157 m²

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Aardgas:

Ja

Eggestraat 12-14 - 2640 Mortsel

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap