Appartementsgebouw in Mortsel - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Mortsel

€ 590.000

6 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.


Opbrengsteigendom met 2 appartementen in hartje Mortsel – én verdere uitbreiding mogelijk!

Toplocatie in Mortsel | Perceel 189 m² groot en 8 m breed | 2 slaapkamerappartement en duplexappartement | Leuke, ruime terrassen | Ca. 101 en 185 m² bewoonbare oppervlakte | Rolluiken | Investeringspand | Verdere uitbreiding mogelijk – pand met mogelijkheden | Unieke kans voor ontwikkelaars en investeerders!


Kijkt u uit naar een opbrengsteigendom met meerdere mogelijkheden? Zoekt u een pand verhuurd aan correcte huurders? En liefst vlakbij het centrum? Dit appartementsgebouw werd ingedeeld in 2 wooneenheden met telkens leuk terras en bevindt zich op een perceel van 189 m². Wenst u verder uit te breiden? Naast het pand ligt nog een bouwgrond te koop van 157 m² die u mee kan integreren door bijvoorbeeld te werken met een gemeenschappelijke inkom en traphal. Die buitenkans laat u toch niet liggen?

Indeling van het gebouw:

  • Gelijkvloers: via de benedenverdieping betreedt u het duplexappartement van ca. 185 m² met zeer ruime leefruimte en halfopen keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en heeft een Falcon-fornuis, afzuigkap, oven, afwasmachine, ingebouwde koelkast en veel kastruimte. Aansluitend aan de keuken is er een handige bergruimte voorzien met de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Via het grote schuifraam komt u op het zonnige terras met voldoende ruimte voor een lounge-set en eettafel. Bovendien is er op deze verdieping nog een handige opbergruimte en badkamer met inloopdouche en toilet voorzien.
  • Eerste verdieping: een verdieping hoger krijgt u de duplexverdieping van het appartement. In de hal vindt u handige ingemaakte kasten. Hier krijgt u 4 ruime slaapkamers met overal een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer. Via een van de slaapkamers betreedt u het terras met berging over de volledige breedte van het gebouw.
  • Tweede verdieping: op de bovenste verdieping vindt u het tweede appartement met ca 101 m² bewoonbare oppervlakte. Opnieuw krijgt u een leuke, grote leefruimte met veel lichtinval door de vele raampartijen aan de straatzijde. Vanuit de leefruimte vindt u de deur naar de keuken die voorzien is van voldoende kastruimte en een afzuigkap. Bovendien zijn er 2 ruime slaapkamers, apart gastentoilet en badkamer met ligbad en wastafel. Ook hier krijgt u weer toegang tot het terras via de slaapkamer.

Goed om te weten
Er werden reeds heel wat vernieuwingswerken uitgevoerd. Alle appartementen worden verwarmd op centrale verwarming op aardgas, met telkens een eigen condensatieketel (2010). De meeste ramen werden vervangen naar pvc-raamprofielen met superisolerend hoogrendementsglas. En alle ramen hebben rolluiken – die houden licht, koude en ongewenste bezoekers buiten. De EPC-scores bedragen 236 en 328 kWh/m²jaar.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Uitbreidingsmogelijkheid
Op de aanpalende percelen staan momenteel ook een bouwgrond (Eggestraat 12-14) en te renoveren handelshuis (Eggestraat 10) te koop. Zo krijgt u 4 percelen van in het totaal 429 m² en een straatbreedte van 21,4 m. Door te werken met een gemeenschappelijke traphal optimaliseert u zo de bewoonbare oppervlakte voor alle appartementen. Maakt u van dit project een prachtige ontwikkeling dichtbij de stad en een gezellige plek voor gezinnen? Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden – want die zijn er – en maak er uw droominvestering van.

Bruisende, groene stad op een strategische locatie
Mortsel boomt. De stad ligt op het kruispunt van de belangrijkste uitvalswegen naar Lier, Mechelen, Antwerpen en Brussel. En bruist van het ondernemingsleven: u vindt er talrijke winkels en horeca. Er zijn veel verenigingen en in Fort 4 en Fort 5 altijd wat te beleven. In de parkgebieden zijn er picknickzones, een speeltuin en een hindernissenparcours. U gaat er fietsen en wandelen, en in de zomer zijn er activiteiten à volonté: rommelmarkten, festivals, openluchtfilms, ... Kortom: een absolute toplocatie om te investeren.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 590.000

Adres:

Eggestraat 16 - 2640 Mortsel

Type bebouwing:

Gesloten

Grondoppervlakte:

189 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

6

Aantal badkamers:

2

Berging:

3

Toilet:

3

Wasplaats:

1

EPC:

236 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Eggestraat 16 - 2640 Mortsel

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap