Huis in Mortsel - EST8

Te koop

Mortsel

€ 215.000

4 slaapkamers

Meer info

Zeer gunstig gelegen projectgebouw in hartje Mortsel met veel mogelijkheden!

Toplocatie in Mortsel | Zeer gegeerde ligging: op 20 m van de tram | Perceel 116 m² groot en 9 m breed | Charmante gevel | Volledig te renoveren | Investeringspand | Verdere uitbreiding mogelijk – pand met mogelijkheden | Aankoop aan 1% registratierechten onder voorwaarden | 6% BTW mogelijkheid | Unieke kans voor ontwikkelaars en investeerders!


Welkom in de Eggestraat 6 in Mortsel – de perfecte plaats voor een nieuwe ontwikkeling in het centrum, op minder dan een minuut wandelen naar de tramhalte. Achter deze charmante gevel schuilt een volledig te renoveren handelshuis. Door zijn ligging op nog geen 10 meter van de Antwerpsestraat bevindt zich een ideaal gelegen commercieel gelijkvloers met mogelijkheid tot bovengelegen appartementen. De authentieke elementen in het pand en de gevel maakt dit huis een parel in hartje Mortsel, alsook de ideale basis voor een nieuw project. Unieke kans voor investeerders of ontwikkelaars – maak snel een afspraak!

Indeling van het gebouw:

  • Gelijkvloers: als u binnenstapt, tovert het vele licht en karakter van het gebouw gegarandeerd een glimlach op uw gezicht. U weet: achter deze gevel zit een verhaal. De traphal leidt u naar de 2 verdiepingen en een eerste ruimte – ideaal geschikt voor een commercieel gelijkvloers zoals kantoorruimte of toonzaal.
  • Eerste verdieping: de charmante houten trap brengt u naar de eerste verdieping. Daar vindt u 3 mooie, grote ruimtes op houten vloeren en steeds met een mooie natuurlijke lichtinval door de vele raampartijen.
  • Tweede verdieping: een verdieping hoger zijn er tot slot nog 2 slaapkamers.
  • Kelder: onder het huis is er nog een handige kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig hebt.
Goed om te weten
De ruimte is er: een perceel van 116 m² met een straatbreedte van 9 m en nog verdere uitbreidingsmogelijkheden. Dit pand heeft enorm veel troeven, maar kan heel wat magie gebruiken. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden – want die zijn er – en maak er úw droomwoning met bloeiende handelszaak van.

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: B.

Uitbreidingsmogelijkheid
Op de aanpalende percelen staan momenteel ook een te renoveren woning (Eggestraat 10), een bouwgrond (Eggestraat 12-14) en een opbrengsteigendom (Eggestraat 16) te koop. Zo krijgt u 4 percelen van in het totaal 545 m² en een straatbreedte van 30 m. Door te werken met een gemeenschappelijke traphal optimaliseert u zo de bewoonbare oppervlakte voor alle appartementen. Maakt u van dit project een prachtige ontwikkeling dichtbij de stad en een gezellige plek voor gezinnen? Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden – want die zijn er – en maak er uw droominvestering van.

Bruisende, groene stad op een strategische locatie
Mortsel boomt. De stad ligt op het kruispunt van de belangrijkste uitvalswegen naar Lier, Mechelen, Antwerpen en Brussel. En bruist van het ondernemingsleven: u vindt er talrijke winkels en horeca. Er zijn veel verenigingen en in Fort 4 en Fort 5 altijd wat te beleven. In de parkgebieden zijn er picknickzones, een speeltuin en een hindernissenparcours. U gaat er fietsen en wandelen, en in de zomer zijn er activiteiten à volonté: rommelmarkten, festivals, openluchtfilms, ... Kortom: een absolute toplocatie om te investeren.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 215.000

Adres:

Eggestraat 6 - 2640 Mortsel

Type bebouwing:

Gesloten

Grondoppervlakte:

116 m²

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

4

Kelder:

1

Berging:

1

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Eggestraat 6 - 2640 Mortsel

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap