Appartement in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

100 m²

€ 389 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Energiezuinig, recent en instapklaar appartement met 3 slaapkamers en 2 terrassen in het centrum van Schoten.

Bouwjaar 2016 | Vloerverwarming | Veel lichtinval | 3 slaapkamers | EPC-label A | 2 terrassen | Hoogrenderende beglazing | 100 m² bewoonbare oppervlakte | Open keuken | Aparte meters | Autostaanplaats in garage | Elektrische keuring conform tot en met 2041 | Overal vlakbij

Op zoek naar een ruim en verzorgd appartement in het centrum van Schoten met een autostaanplaats en met twee terrassen? Dan is dit uw kans: een goed ingedeeld, 3-slaapkamer appartement met ruime leefruimte en open keuken in een aangename buurt van Schoten. Het appartement geniet van een EPC-label A en alle meters zijn apart. Zo betaalt u enkel wat u zelf verbruikt. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal met toilet: het appartement ligt op de 2de verdieping die u bereikt met de trap of lift. De ruime hal leidt naar alle kamers en het apart toilet met handenwasser.
  • Lichte leefruimte: in deze leefruimte van ca. 38 m² nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellige Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg, u krijgt veel licht binnen én u hebt een mooi zicht op uw terras.
  • Open keuken: kokkerellen en aperitieven doet u in de moderne, open keuken. Die is compleet uitgerust met een ingebouwde vaatwasser van AEG, combi-oven, gas kookvuur, afzuigkap, ijskast en diepvries.
  • Berging: naast de keuken is de berging met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast en handige planken om voedingswaren te bewaren. Ook staat daar, netjes weggestopt, de ketel van uw centrale verwarming.
  • Badkamer: geen renovatie nodig voor deze badkamer. U stapt er meteen in de ruime inloopdouche. Deze is voorzien van een regen douche paneel met handdouche. Er staat een wandmeubel met dubbele wastafel en een handdoekdroger. De zeep moet u zelf meebrengen.
  • 3 ruime slaapkamers: het appartement heeft 3 grote slaapkamers. De eerste slaapkamer van ca. 11 m² wordt momenteel gebruikt als dressing. De tweede slaapkamer van ca. 8 m² is momenteel ingedeeld als bureau ruimte. De master bedroom van ca. 12 m² heeft aansluitend een dressing. Vanuit alle slaapkamers krijgt u toegang tot het grote terras achteraan. Het appartement is ook beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen. Want deze zijn voorzien van hordeuren. Dankzij de kamer brede ramen valt er ook in de slaapkamers veel licht binnen.
  • 2 terrassen: het terras voor en achteraan, is zonder twijfel een van de grootste troeven van dit appartement, want u kan genieten van de laatste zonnestralen. Ideaal voor BBQ-liefhebbers en genieters van het goeie leven. Nodig uw vrienden uit, want er is plaats genoeg. Het terras achteraan heeft een oppervlakte van 15 m². Aansluitend aan de leefruimte heeft u nog een gezellig terras van 3 m².
  • Autostaanplaats: bij het appartement hoort een autostaanplaats met een gemeenschappelijke oprit en automatische poort.

Goed om te weten
Er is centrale verwarming met een recente individuele condensatieketel op gas van het merk Vaillant. Er is in het appartement overal vloerverwarming buiten in de slaapkamers niet. Er zijn aparte meters voor uw elektriciteit, gas en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Voor de gemeenschappelijke delen wordt een maandelijkse last van ca. €100 gerekend. Hier zit bij inbegrepen de blokpolis, syndicus en beheerskosten, lift, het onderhoud bouw, de poetsvrouw en het reservefonds. Tot slot zit hier ook het licht en water van de gemeenschappelijke delen in. In de pvc-ramen staat hoogrenderende beglazing met een U-waarde van 1,1. Dit alles zorgt voor een mooie E-peil van E56. Tot slot is er videofonie aanwezig.

De woning heeft een P-score D en een G-score D

Levendige en groene omgeving
Naar de supermarkt kunt u te voet, want op 120 m van de woning is er al een Delhaize. Ook apothekers, scholen, winkels, een speeltuin en NRG fitness treft u op wandelafstand. Ook zijn er veel eet en drinkgelegenheden nabij de woning zoals cafe ‘Den Trol’, tot ver buiten Schoten gekend voor zijn befaamde spaghetti ’s. Restaurant Pane e Vino is een echte aanrader voor wie van Italiaans eten houdt. Naast de woning heeft u een bushalte en met de auto bent u in 12 minuten op de E19 richting Antwerpen. In 3 minuten wandelen bent u aan de vaart. Zalig om te fietsen of te wandelen. Ook snuift u de natuur op in het Gemeentepark, Domein Vordenstein en Peerdsbos.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 389 000 per maand

Adres:

Theofiel Van Cauwenberghslei 51 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2016

Bewoonbare opp.:

100 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1000

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

97.89 kWh/m²jaarepc label a

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Videofoon:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Theofiel Van Cauwenberghslei 51 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap