Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

240 m²

€ 425 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Verrassend ruime, met zorg onderhouden bel-étage met zonnige, gezellige tuin in rustige straat vlakbij Hof De Bist.

Top gelegen: rustig wonen vlakbij Hof De Bist | EPC-label B | 240 m² woonoppervlakte | Ruime en lichtrijke leefruimte | 3 slaapkamers | Oprit en ruime, inpandige garage | Zonnige tuin en terras | Dak vernieuwd in 2020 | Zonnepanelen | Zeer ruime woning


Welkom in de zeer gegeerde wijk Donk in Ekeren. Hier wacht een ruime bel-étage met een lichtrijke leefruimte, 3 slaapkamers en ruime inpandige garage op zijn nieuwe eigenaars. Deze woning heeft een uitzonderlijke gevelbreedte van 6,5 meter en door de vele raampartijen krijgt u een prachtige lichtinval de hele dag door. Voelt u het kriebelen? Dan hoeft u maar 7 minuten te stappen en u staat in Hof De Bist voor een loopje of wandeling. Neem uw agenda erbij en bel ons snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met trap: ruimte is de rode draad door deze woning en dat begint al in de hal. U hebt genoeg plaats voor bijvoorbeeld een kinderwagen of een schoenenkast. Vanuit hier krijgt u toegang tot de wasplaats en de inpandige garage en neemt u de trap naar de eerste verdieping.
  • Lichte leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de brede ramen. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee, want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends. Nog een zeer grote troef aan deze woning is dat u een prachtig zicht heeft op de velden.
  • Open keuken: vanuit de leefruimte komt u in de ruime en open keuken. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een inductie kookvuur met afzuigkap, oven, ingebouwde vaatwasser, koelkast en diepvries.
  • 3 slaapkamers: wanneer u de trap een verdieping hoger neemt komt u uit op de nachthal. Daar vindt u de drie slaapkamers van ca. 24 m², 23 m² en 10 m². Zet ‘s nachts gerust de ramen open. Want de buurt is zo rustig dat het luidste geluid van de zingende vogels en ruisende bomen komt.
  • Badkamer: de woning heeft een moderne en strakke badkamer. Er staat een ligbad, een inloop douche, wandmeubel met ingebouwde wastafel en een wandradiator. Het raam zorgt ervoor dat u de badkamer kunt verlichten en verluchten.
  • Garage en wasplaats: we duiken opnieuw naar de benedenverdieping – want daar wacht u nog een mooie verrassing. Er is een grote inpandige garage van ca. 48 m² (12,44 m x 6.5 m) met handige uitgietbak en een automatische poort van 2016. Daar passen dus naast uw auto ook nog een paar fietsen en uw tuingereedschap in. De deur achteraan geeft toegang tot de tuin. Bovendien vindt u op de benedenverdieping ook nog de wasplaats/berging met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Op de oprit is er plaats voor nog 2 auto’s.
  • Tuin met terras: Beneden hebt u nog een terras met een zonnige tuin eraan die precies groot genoeg is voor wie graag een tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus.

Goed om te weten
Deze gezellige, gesloten en goed ingedeelde bel-étage is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. In bijna alle aluminium ramen staat dubbele beglazing en op de tweede verdieping zijn overal elektrische rolluiken. De centrale verwarming is efficiënt dankzij de HR+ ketel van Junkers op gas. En het dak kan tegen een stootje: in 2020 werd het volledig vernieuwd en geïsoleerd met PUR/PIR. Zo komt u op een mooie EPC-score van 151 kWh/m²jaar. Last but not least: heeft de woning 22 zonnepanelen goed voor een 3.960 WP.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe thuis ligt in de gegeerde woonwijk Ekeren-Donk vlakbij de centrumkern – maar toch in een rustige laan vol bomen. Hof De Bist ligt achter de hoek: in het openbaar park liggen er sportvelden en looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. Het wordt nog beter: op 5 minuten wandelen zit u in het natuurgebied De Oude Landen – één van de mooiste stedelijke natuurgebieden van Vlaanderen. Bekend voor zijn grote bloemenpracht, zoals de wilde orchideeën die de graslanden in de lente rozerood kleuren, maar ook voor zijn rietvogels, de nachtegalen, de vele vlinders en de Schotse gallowayrunderen die van juli tot december grazend een handje helpen bij het beheer. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. En voor de kinderen ligt de kleuter- en lagere school ‘GO Veltwijk’ op wandelafstand door de (achter)ingang in de straat. Verder is er een bushalte op 3 minuten wandelen om makkelijk het openbaar vervoer te nemen. En de oprit naar de E19 ligt op amper 3 km. Met de Kapelsesteenweg en de Bredabaan op wandel- en fietsafstand, hebt u alle mogelijke winkels in de buurt. Kortom: een toplocatie!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 425 000 per maand

Adres:

Prinshoeveweg 143 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1968

Bewoonbare opp.:

240 m²

Grondoppervlakte:

192 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

151 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Zonnepanelen:

Ja

Aardgas:

Ja

Prinshoeveweg 143 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap