Appartement in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

76 m²

€ 189 000 per maand

1 slaapkamers

Meer info

Superleuk, energiezuinig appartement met mooie leefruimte en ruime slaapkamer op een centrale, maar toch rustige locatie in Merksem

Lichtrijk en ruimtegevoel | Instapklaar | Centraal gelegen vlakbij Fort van Merksem | Leuke leefruimte met halfopen, geïnstalleerde keuken | Zeer ruime slaapkamer ca. 18 m² | Privatieve kelderberging | Elektriciteit conform | Hoogrendementsglas | Kleinschalig gebouw | Aparte meters | Lage gemeenschappelijke kosten | Reservefonds | Dak vernieuwd 


Op zoek naar een ruim en verzorgd appartement net buiten de stad – met een lichte leefruimte, een ruime slaapkamer en veel opbergruimte in een privatieve kelderberging? Dan is dit uw kans: een goed ingedeeld, grotendeels gerenoveerd appartement in een aangename buurt van Merksem. U betaalt lage gemeenschappelijke kosten, het dak van het gebouw werd reeds vernieuwd en u heeft een mooie epc. Kom snel kijken!

Indeling van het appartement:

  • Hal: welkom thuis! Uw toekomstige appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig, verzorgd gebouw.
  • Lichtrijke leefruimte: naast de voordeur wandelt u de ruimte leefruimte in. Daar komt veel licht binnen dankzij de kamerbrede ramen. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee, want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends.
  • Halfopen keuken: de keuken vormt 1 geheel met de leefruimte, gescheiden door een toog. Zo profiteert de kok des huizes mee van het licht, de ruimte en de gezellige drukte in de woonkamer. De keuken heeft een gasvuur met afzuigkap, combi-oven, koelkast en diepvries.
  • Slaapkamer: een groot raam dat zorgt voor veel lichtinval, een mooie grote ruimte en een onderhoudsvriendelijke laminaat – het appartement is voorzien van een ruime slaapkamer van ca. 18 m².
  • Badkamer: ’s avonds lekker languit baden of ’s ochtends snel douchen voor het werk? Deze badkamer biedt beide mogelijkheden met een ligbad en douche. Verder is er een toilet en een wastafel om u snel op te frissen en een handige spiegelkast om uw haar in de juiste plooi te krijgen.
  • Berging/wasplaats: naast de leefruimte werd gezorgd voor een afscheiding om een bergplaats te maken waar u bovendien ook de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast terugvindt.
  • Kelderberging: onder het gebouw krijgt u nog een verzorgde, individuele kelderberging om spullen te stockeren.

Goed om te weten
Dit appartement is tiptop in orde en heeft een prachtige epc-score van 158 kWh/m². In de pvc-ramen staat superisolerend HR-glas. Die houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Verwarmen doet u op centrale verwarming op aardgas met een individuele condensatieketel van Vaillant. Verder werd het dak vernieuwd en geïsoleerd. Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas, elektriciteit en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. De maandelijkse kosten bedragen 20 euro per maand. Daar zit in: de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen en uw bijdrage voor het reservefonds. Ook de elektriciteit is gekeurd en conform. En last but not least: er is ook een parlofoon – zo checkt u direct wie er voor uw deur staat.

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: B.

Centrale locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe thuis ligt in de wijk Kwade Velden in Merksem, een rustige en aangename woonwijk, en op een steenworp afstand van het Fort van Merksem. Hier kan u niet alleen rustig gaan wandelen en genieten van het zonnetje, maar het Fort heeft ook een voetbalterrein, basketbalveld, volleybalveld en verschillende loopparcours – voor als u in een iets sportievere stemming bent. Er zijn veel scholen en winkels in de buurt. En wilt u gaan shoppen of kuieren in winkelstraten? Dan staat u met de fiets in 20 minuten op de Meir van Antwerpen. Op 5 minuten wandelen vindt u een bushalte waar u de bus neemt richting Antwerpen of Loenhout. En met de auto gaat u de snelweg op aan de Noorderlaan of de Groenendaallaan. Kortom: een fijne buurt met alles binnen handbereik.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 189 000 per maand

Adres:

Laaglandlaan 218 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1973

Bewoonbare opp.:

76 m²

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

158 kWh/m²jaarepc label b

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Laaglandlaan 218 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap