Appartement in Stabroek - EST8

Verkocht

Stabroek

88 m²

€ 189 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Energiezuinig en instapklaar appartement met 2 slaapkamers en polyvalente ruimte in een rustige woonwijk in Stabroek.

Ruime indeling | Lichtrijk | Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2015 | Elektriciteit conform tot 2037 | Elektrische rolluiken | Parlofoon | Berging op het gelijkvloers | Vlakbij invalswegen | Opbrengsteigendom | 88 m² bewoonbare oppervlakte | Asbestveilig


Zoekt u een superleuk appartement met twee slaapkamer en een derde kamer die kan ingevuld worden naar keuze op een gegeerde ligging vlakbij invalswegen? Dan leiden alle wegen naar de Populierenlaan 44 in Stabroek. Hier geniet u van veel lichtinval door de brede ramen aan zowel de leefruimte als de slaapkamers. Klinkt dat als muziek in de oren? Bel nu voor een afspraak, want appartementen zoals dit zijn gegeerd.

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal: via de trap komt u bij het appartement op de tweede verdieping. De hal leidt u naar alle ruimtes van het appartement. En er is een parlofoon.
  • Aangename leefruimte: aan de straatkant ligt de woonkamer, een mooie, open ruimte met plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel. Ook staat hier een haard en ligt er een warme parket op de vloer wat deze ruimte eens zo gezellig maakt.
  • Open keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de open keuken, misschien ook voor u het kloppende hart van uw thuis. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een kookvuur op aardgas, afzuigkap, vaatwasmachine, diepvries en een koelkast. Aansluitend vindt u een berging waar u een aansluiting heeft voor uw wasmachine. Ook hier staat de verwarmingsketel op aardgas van het merk Vaillant.
  • Badkamer: de badkamer is volledig betegeld en dus gemakkelijk om te onderhouden.  U krijgt een bad met mogelijkheid om te douchen, een wandmeubel met enkele wastafel, een radiator en een toilet.
  • 2 slaapkamer: achteraan gelegen bevinden zich 2 slaapkamers. Via 1 van die slaapkamers bereikt u het terras. U start er uw dag met uw eerste koffietje, of eindigt er in de zomer met een boek en een drankje.
  • Polyvalente ruimte: deze polyvalente ruimte kan u gebruiken als bureauruimte, dressing, hobbykamer, etc. Vraag bij uw bezoek zeker naar de mogelijkheden want die zijn er.
  • Bergingen: bij het appartement hoort ook nog een berging van ca. 6m² op het gelijkvloers. Deze is ideaal om uw fiets in te plaatsen en nog extra spullen die u niet veel gebruikt.

Goed om te weten
Het appartement verwarmt u met een ketel op gas. De deels PVC en deels aluminium ramen hebben dubbele beglazing en zijn allemaal voorzien van elektrische rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. U beschikt over een parlofoon. De aansluiting voor uw wasmachine en droogkast zit netjes weggewerkt in de ingemaakte kast in de keuken. Het gebouw heeft aparte meters voor water, gas en elektriciteit. Zo betaalt u alleen wat u verbruikt. De maandelijkse kosten bedragen ca. 80 euro, inbegrepen: elektriciteit van de gemene delen, schoonmaak van het gebouw, blokpolis en het voorschot op uw privatief waterverbruik. In elk appartement is er een watermeter geïnstalleerd waarvan u jaarlijks de afrekening krijgt. Het dak is vernieuwd en geïsoleerd met 12 cm PUR. Last-but-not-least is de keuring van de elektrische installatie conform tot 2037.

Praktisch
Momenteel is het appartement verhuurd aan €640 euro plus €70 voor de vaste kosten. Indien u het appartement graag zelf wilt bewonen moet u een opzeggingstermijn van 6 maanden in acht nemen. 

Goed bereikbaar tussen groen, winkels en invalswegen
Uw nieuwe thuis ligt in de Populierenlaan 44 in Stabroek. Een ideale locatie met alles dichtbij. Binnen een straal van 1 km vindt u een Carrefour market, Proxy Delhaize, verschillende scholen zoals Sint-Calasanz en GBS De Rekke. Voor sport en ontspanning kan u terecht in Het Rood, Tennisclub ’80, Hoevense corfbalclub, etc. U neemt de bus naar de stad op nog geen 3 minuten fietsen van de woning. En met de auto zit u zo op de invalswegen. Kortom: een goed bereikbare buurt vlakbij het centrum van Hoevenen en Kapellen en alle soorten winkels. Wat wilt u nog meer?

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 189 000 per maand

Adres:

Populierenlaan 44 - 2940 Stabroek

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1978

Bewoonbare opp.:

88 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Berging:

1

Dressing:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

224 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Populierenlaan 44 - 2940 Stabroek

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap