Magazijn in Kapellen (Antw.) - EST8

Te koop

Kapellen (Antw.)

€ 499.000

Meer info

Compleet uitgerust ruim magazijn (2008) van ca. 187 m² + vide van ca. 115 m² op een toplocatie in het industrieterrein Starrenhof te Kapellen

Centrale ligging in Kapellen: industriepark Starrenhof | Nabij invalswegen en autostrade | Bouwjaar 2008 | In zeer goede staat | Bureauruimte ca. 11 m² | Apart toilet met handenwasser | Ca. 187 m² groot + vide ca. 115 m² met draagvermogen 300 kg/m² | Zwenkarm met hefvermogen 250 kg – armlengte 2 m | Metalen trap | Vloer geïsoleerd | Alarm | Camerabewaking | 3 fasen-stroom


Op jacht naar een pand met mogelijkheden – een opslagplaats of werkplaats voor uw hobby of beroep? Dan is dit pand in het industriepark Starrenhof te Kapellen echt iets voor u. Het industrieterrein is centraal gelegen vlakbij de Kapelsestraat en op 10 minuten rijden van de oprit van de autostrade. Het magazijn werd compleet uitgerust met camerabewaking, een alarmsysteem, vloerisolatie, bewapeningsnet… Bovendien werd er een aparte bureauruimte en toilet voorzien. Kom snel kijken!

Indeling magazijn
Het magazijn is bereikbaar via de Starrenhoflaan – een zijstraat van de Kapelsestraat. Gelegen aan de westkant van een magazijnencomplex van 4 units stapt u binnen via de dikke veiligheidsdeur met meerdere sluitpunten. U bereikt meteen de aparte kantoorruimte van ca. 11 m² met beveiligd raam dat zorgt voor veel lichtinval. Om de hoek vindt u de deuren naar een apart toilet met handenwasser en een aparte ruimte met de veiligheidsinstallatie. De grondoppervlakte van het magazijn bedraagt ca. 187 m². Via de metalen trap bereikt u de vide van ca. 115 m² met een draagvermogen van 300 kg/m². Deze werd voorzien van een zwenkarm met een hefvermogen van 250 kg en een armlengte van 2 m. Stellingen mogelijks over te nemen. Het magazijn werd voorzien van een grote industriële rolpoort (4,2 m x 4,2 m) – extra beveiligd door ijzeren baren. De volledige ruimte wordt verlicht door een lichtstraat (4 m x 3 m) in gelaagd glas met bewapeningsnet.

Goed om te weten
Dit magazijncomplex is gebouwd in 2008 en werd door de huidige eigenaar tot in de puntjes verder afgewerkt. Zo werd de vloer volledig geïsoleerd met 5 cm XPS en werden er 4 Daikin airco-units voorzien om de ruimte te kunnen koelen en verwarmen door middel van een lucht-luchtwarmtepompsysteem. Bovendien werd deze unit super beveiligd. Allereerst krijgt u voor de ramen tralies alsook een bewapeningsnet onder de lichtstraat. De ramen bestaan uit gelaagd glas en ook de dikke veiligheidsdeur krijg je niet zomaar open. Bovendien werd een alarmsysteem met meldkamer op bewegingssensoren geïnstalleerd alsook camerabewaking met 5 binnencamera’s en 1 buiten. En dankzij de driefasenstroom kunt u krachtige, professionele apparaten laten werken zonder de stroomtoevoer te belasten.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Bedrijvenpark Starrenhof te Kapellen
Het magazijn maakt deel uit van het industriepark Starrenhof – een bekende KMO-zone in Kapellen – en is vlot bereikbaar via de Kapelsestraat. Met Kapellen centrum op wandel- en fietsafstand hebt u alle mogelijke winkels in de buurt. Met de auto zit u op 10 minuten aan de oprit Leugenberg van de autostrade waar u de A12 richting de E19, Antwerpse ring of Bergen op Zoom neemt. Bovendien vindt u ook een bushalte op 5 minuten fietsen van het industriepark waar u bus 72 neemt richting Antwerpen of bus 67 richting Essen. Even uitwaaien tijdens een drukke werkdag en van de zon genieten? Trek dan naar het Gemeentepark of het Mastenbos voor een wandelingetje. Kortom: een toplocatie voor uw bloeiende zaak!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 499.000

Adres:

Starrenhoflaan 39C - 2950 Kapellen (Antw.)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2008

Grondoppervlakte:

302 m²

Beschikbaarheid:

Bij akte

Bureau:

1

Berging:

1

Opslagruimte:

1

Toilet:

1

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Industriegebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Type dak:

Plat dak

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Airco:

Ja

Alarm:

Ja

Starrenhoflaan 39C - 2950 Kapellen (Antw.)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap