Bouwgrond in Schoten - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Schoten

€ 219.000

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Een perceel bouwgrond van 517 m² voor halfopen bebouwing met magazijn van ca. 69 m² op een toplocatie nabij het centrum van Schoten – eigendom met veel mogelijkheden!

Toplocatie in Schoten | Totaal perceel 517 m² - 10 m breed | Dubbele automatische poort | Veel natuurlijke lichtinval door lichtkoepel |Bouwgrond met vijver | Eigendom met mogelijkheden

U zoekt een pand met mogelijkheden – om uw ding mee te doen? Voor een mooie prijs krijgt u een stuk bouwgrond van 517 m² in een bruisende buurt in Schoten, op 4 km van de oprit naar de E19, en een magazijn van ca. 69 m². Ze is voorzien van een dubbele automatische poort, en een lange oprit met parkeermogelijkheden. Kom snel kijken!

Indeling magazijn
Het magazijn is bereikbaar via de dubbele automatische poort. De doorgang beschikt over een vrije hoogte van 2,5 m en heeft een breedte van 2,6 m. Het magazijn is in het totaal ca. 10 m breed en ca. 6 m diep. Door de dakkapel in het dak van het magazijn heeft u de hele dag door natuurlijk licht. Dit magazijn kan u prima gebruiken om uw oldtimer collectie in op te bergen of als bureauruimte, opbergplaats, etc. Mogelijkheden genoeg.

Goed om te weten
De bouwgrond bevindt zich in een zijstraat van de Paalstraat in Schoten. Binnen de 8 minuten zit u op de Antwerpse ring, E19 en A12. De aangelegde tuin is een lust voor het oog met afwisselend grasperken, een vijver en romantische hoekjes – mooi verlicht, volledig omheind en omringd door bomen. U kan bij dit perceel ook het aanpalende perceel aankopen met woning. Link: https://est8.be/aanbod/id-3478392/ . Ideaal voor aannemers die een stockage plaats nodig hebben, lassers die nabij hun woning willen werken, etc. Op de bouwgrond mag een halfopen woning gebouwd worden. Hier telt het kempische gabarit. Dit wil zeggen dat u 17 m diep mag bouwen op het gelijkvloerse niveau, 13 m diep op de verdieping. Ook moet u rekening houden met een kroonlijsthoogte van 9 m.

Alles in de buurt
De bouwgrond is gelegen in de wijk ‘Heikant’ in Schoten. Op wandel- en fietsafstand is de Paalstraat waar er scholen, supermarkten, apothekers en restaurants zijn terug te vinden. Aan de achterkant van het perceel is de parking van supermarkt Colruyt. Pendelt u met de auto naar het werk? De oprit naar de E19 ligt op 10 minuten rijden van de woning. De bushalte is op slechts 3 minuten wandelen. U woont nabij Park Vordenstein waar je als wandelaar en fietser volop kan genieten van de natuur. Kom deze toffe en bruisende buurt vooral zelf ontdekken!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 219.000

Adres:

Jozef Jennesstraat 44 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1966

Grondoppervlakte:

517 m²

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 340

Garage:

1

Opslagruimte:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Type dak:

Plat dak

Jozef Jennesstraat 44 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap