Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

165 m²

€ 330 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Energiezuinige (EPC B) aangename gezinswoning met 3 ruime slaapkamers in zeer gegeerde wijk in Schoten

Veel lichtinval en ruimtelijk gevoel | Energiezuinig: EPC 150 = B-label! | 165 m² woonoppervlakte | Perceel 138 m² | Ruime leefruimte ca. 34 m² met groot schuifraam naar tuin | Halfopen keuken | 3 ruime slaapkamers | Grote badkamer | Garage met automatische poort | Oprit | Rolluiken | Dak geïsoleerd | Zonnepanelen | Condensatieketel 2011 | Zeer gegeerde wijk in Schoten!


In de gegeerde woonwijk Villers in Schoten wacht deze charmante woning met leuke leefruimte, geïnstalleerde halfopen keuken, 3 slaapkamers en ruime badkamer op een nieuw gezin. Met een dak dat volledig geïsoleerd is, zonnepanelen, een grote garage met werkbank en gezellige tuin zit u goed. Wij lichten dit graag toe in een persoonlijke rondleiding. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: welkom thuis! Uw toekomstige woning ligt in de gezellige woonwijk Villers in de gemeente Schoten. U komt binnen in de inkomhal met lichte tegels op de vloer en plaats voor een vestiairekast. Hier krijgt u toegang tot de garage, de leefruimte, de kelder of neemt u de trap naar de eerste verdieping.
  • Leefruimte van ca. 34 m²: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de grote ramen. En het licht weerkaatst nog eens prachtig op de natuurstenen vloer. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. Extra troef: de leefruimte werd voorzien van vloerverwarming waardoor u steeds geniet van warme voeten. Er is plaats genoeg voor een grote eettafel en een salon voor lekker luie avonden en weekend. Mooi weer? Dan maakt u de leefruimte extra groot door het schuifraam naar de tuin open te zetten. Groot pluspunt: de aansluiting voor het installeren van een gashaard is reeds aanwezig. Denk er dus een gezellige haard bij met een kop warme chocomelk en u wilt er niet meer weg. Door de watervoorziening en de elektriciteit door te trekken werd er een mogelijkheid voorzien tot het installeren van een apart toilet.
  • Halfopen keuken: de leefruimte komt uit op de halfopen keuken – waar u alles hebt om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren. Ze is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap van Novy, grote koelkast met diepvries en een nieuwe vaatwasser en oven.
  • Onderhoudsvriendelijke tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen een grasmachine, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint.  
  • Eerste verdieping - 2 ruime slaapkamers en badkamer: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 ruime slaapkamers van ca. 19 m² en een grote badkamer van ca. 12 m². ’s Avonds lekker languit baden of ’s ochtends snel douchen voor het werk? Deze badkamer biedt beide mogelijkheden met een ruime inloopdouche en heerlijk ligbad. Bovendien is de badkamer voorzien van een wandmeubel met dubbele ingebouwde wastafel, een toilet en vindt u er de aansluiting van uw wasmachine en droogkast.
  • Zolderverdieping – slaapkamer 3: een verdieping hoger krijgt u nog een leuke verrassing: een grote ruimte met veel mogelijkheden tot afwerking. Geen 3 slaapkamers nodig? Vorm deze dan om tot bureau, coole man cave of hobbyruimte. Mogelijkheden genoeg! In alle slaapkamers werd internet en tv-aansluiting voorzien.
  • Garage en oprit: we keren terug naar de benedenverdieping voor de garage van ca. 18 m² (5,85 m x 3,22 m) met automatische poort. Naast uw auto passen daar dus ook nog een paar fietsen en uw grasmachine in. De garage is voorzien van een handige werkbank met uitgietbak. Aan de voorkant van uw woning hebt u nog een plaats waar u uw auto kan parkeren.
  • Kelder: onder de inkomhal is er nog een grote kelder waar u alles stockeert dat u niet vaak nodig heeft.

Goed om te weten
Met zo’n huis kunt u echt alle kanten uit. De woning scoort zeer mooi op vlak van energiezuinigheid met een EPC-score van 150 kWh/m²jaar – label B. In de PVC-ramen staat superisolerend hoogrendementsglas. Die houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Bovendien zorgen de rolluiken voor de perfecte verduistering en privacy. De woning wordt verwarmd op centrale verwarming op aardgas met een condensatieketel van Junkers (2011), met uitzondering van de leefruimte want daar geniet u steeds van warme voeten door de heerlijke vloerverwarming. Het dak is geïsoleerd conform de norm met 12 cm minerale wol. En u krijgt er 10 zonnepanelen bij, goed voor 2.250 Wp. Maakt u van deze parel in 2024 uw nieuwe thuis?

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt vlak bij bakkers, frituren, apothekers en winkels. De bushalte is op wandelafstand. Met de auto bereikt u vlot de Antwerpse ring, E19 en A12. Basisscholen Ter Linde en Heilige Familie liggen amper 250 en 550 m. Even uitwaaien of van de zon genieten? Maak een gezellige wandeling of fietstocht langs de Schotense vaart, want ook die ligt op amper 850 m. Of trek naar het gemeentepark van Schoten of Park Vordenstein. Vordenstein heeft een prachtig gerestaureerde oranjerie, een oranjerietuin en elk jaar is er een bloemententoonstelling. Het park van Schoten heeft een omwaterd kasteel, graspleinen, sportvelden, een speelplein en een hertenweide. Beide op amper 10 min fietsen van uw nieuwe thuis.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 330 000 per maand

Adres:

Olmenlei 37 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1948

Bewoonbare opp.:

165 m²

Grondoppervlakte:

138 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noord

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

150 kWh/m²jaarepc label b

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Zonnepanelen:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Olmenlei 37 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap