Huis in Merksem - EST8

Te koop

Merksem

105 m²

€ 215.000

4 slaapkamers

Meer info

Te renoveren gezinswoning met 4 slaapkamers, leuke stadstuin en grote kelder in eenrichtingsstraat vlakbij Runcvoortpark

Top gelegen: rustig wonen vlakbij Runcvoortpark | Eenrichtingsstraat | 4 ruime slaapkamers | Vernieuwde badkamer | Leuke stadstuin – ZO georiënteerd | Bergzolder | Grote kelder | Jonge condensatieketel | Geen renovatieverplichting | Laag KI

Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze gezinswoning in Merksem. Een goed gelegen stuk grond in een rustige, aangename eenrichtingsstraat in een residentiële buurt, op 6 minuten rijden van de oprit naar de E19, en een degelijke woning als basis om te moderniseren. De woning ligt op een perceel van 67 m² met een straatbreedte van 5 m en heeft de mogelijkheid tot een prachtige leefruimte en 3 à 4 slaapkamers. Verder is er een grote kelder en een heerlijke stadstuin gericht naar het zonnige zuidoosten.

Indeling van de woning:

  • Hal: door de voordeur stapt u in de inkomhal. Via de hal krijgt u toegang tot – momenteel ingericht als – eerste slaapkamer en de leefruimte. Verder vindt u er ook de trap naar de bovenverdieping.
  • Leefruimte: in de woonkamer staat momenteel het salon. Trekt u deze ruimte volledig open naar de voorzijde van de woning om een fantastische open leefruimte te creëren om te genieten en vrienden te ontvangen, of, voor uw kinderen, om erin te spelen? In de living is er nog een deur naar een ruimte met plaats voor een extra kast, en waar u ook de trap naar de kelder vindt.
  • Keuken: de keuken zit nu nog wat verstopt achter een deur aan de andere kant van de woonkamer, maar door de doorgang open te maken en er een keukeneiland in te installeren heb u veel meer profijt van de beschikbare ruimte. De keuken zelf is nog functioneel: er is een fornuis met gasvuur, oven, afzuigkap, dubbele spoelbak en plaats voor een koelkast.
  • Badkamer: op het gelijkvloers vindt u een ruime en lichte badkamer met een inloopdouche, wastafel met voldoende kastruimte en een toilet. Het grote raam zorgt voor een uitzicht op de tuin en een aangename lichtinval.
  • 4 slaapkamers: het huis heeft nu 4 ruime slaapkamers – 1 op het gelijkvloers en 3 op de eerste verdieping. Geen 4 slaapkamers nodig? Maak van die op het gelijkvloers dan een fijne bureauruimte of trek deze open om een grotere leefruimte te creëren.
  • Kelder: onder het huis is er een grote, hoge kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig hebt. Of misschien maakt u er wel uw hobbyruimte, man cave of speelkamer voor de kinderen van? Mogelijkheden genoeg!
  • Zolder: waar bewaart u reiskoffers, herinneringen en oude spullen? In de bergzolder van het huis – bereikbaar via een luik.

Goed om te weten
Een lichte gezinswoning met mogelijkheid tot een grote open leefruimte, 4 slaapkamers, grote kelder en heerlijk zonnige stadstuin. Dit huis heeft heel wat troeven, maar is aan vernieuwing en liefde toe. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden en maak er uw droomwoning van. De woning is voorzien van aluminium ramen met dubbele beglazing en rolluiken – die houden licht, koude en ongewenste bezoekers buiten. Verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas met een ketel van Vaillant. En de zoldervloer werd geïsoleerd met 6 cm XPS. Voorzie het hellend dak en de gevels van isolatie en het EPC neemt een flinke duik naar beneden. Tot slot geniet u van een lage onroerende voorheffing met een niet-geïndexeerd kadastraal inkomen van €344.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Vlakbij groen, het centrum en invalswegen
Uw nieuwe thuis ligt in een rustige straat en toch op een boogscheut verwijderd van invalswegen en het centrum van Antwerpen. Met trams en metro’s 2, 3, 5, 6 en 12 vlakbij staat u in een vingerknip waar u wilt: het stadscentrum, Merksem, Wijnegem… En met de auto bent u in 5 minuten op de Antwerpse Ring. In de onmiddellijke omgeving vindt u alles wat u nodig hebt: supermarkten, kleine detailhandels, scholen… Waar vindt u groen in de buurt? Park Spoor Oost en Park Spoor Noord, Bisschoppenhof en Gemeentepark Bremweide liggen dicht in uw buurt. Ook ligt het Bouckenborghpark op amper 7 minuten fietsen van uw deur. Deze groene long is voor kinderen en sportievelingen een echt festijn: hier vindt u speeltuinen, sportclubs, looppaden, wandel- en fietsroutes…

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 215.000

Adres:

Gagelveldenstraat 98 - 2170 Merksem

Bouwjaar:

1875-1899

Bewoonbare opp.:

105 m²

Grondoppervlakte:

67 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 334

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Zolder:

1

EPC:

396 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Ja

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Gedeeltelijk geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Gagelveldenstraat 98 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap