Appartementsgebouw in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

€ 395 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Appartementsgebouw met zuid perceel en veel mogelijkheden in Schoten.

Toplocatie in Schoten | Dak vernieuwd in 2016 | Lichtrijk en ruimtegevoel | Renovatiejaar 2016 | Elektriciteit conform tot 2041 | 195 m² bewoonbare oppervlakte | Zuid terras en tuin | 3 tuinbergingen van ca. 4; 4,5 en 5 m² | Gemeenschappelijke fietsenberging met aparte ingang achteraan het perceel | Condensatieketels van ATAG 2016


Opbrengsteigendom, kangoeroewoning, etc.? Dit gebouw is gelegen nabij het Gemeentepark van Schoten en heeft een vergunning voor 2 wooneenheden, met een appartement op de benedenverdieping en een duplexappartement op de eerste en tweede verdieping. In totaal goed voor 195 m2 bewoonbare oppervlakte. Het gebouw heeft 2 nieuwe condensatieketels, nieuwe riolering, het dak is vernieuwd, nieuwe badkamers, ... Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap.

Indeling van het gebouw:

Gelijkvloers – ca. 80 m2 bewoonbare oppervlakte

  • Traphal: door de voordeur stapt u in de traphal, van daaruit bereikt u de inkom van de benedenverdieping en u neemt er de trap naar de eerste verdieping.
  • Inkom: via de hal krijgt u toegang tot de badkamer en de leefruimte.
  • Leefruimte: brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. In deze woonkamer van 27 m2 is er een favoriet plekje voor iedereen. Met plaats voor een salon, een lange eettafel en een bureau. De laminaat vloer loopt door in de 2 delen wat een vergrotend effect geeft.
  • Open keuken: aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de open keuken met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. De keuken heeft een lichtkoepel en een grote schuifdeur naar de zonnige tuin die gericht is naar het zuiden. U krijgt bij deze keuken een kookvuur, afzuigkap en veel kastruimte. Ook is er plaats voor een koelkast.
  • Berging: naast de keuken vindt u nog een handige berging waar u al uw kuisspullen in kwijt kan. U kan deze ook gebruiken als extra berging voor uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen.
  • Badkamer: geen renovatie nodig voor deze badkamer. U stapt er meteen in de inloopdouche. Er staat een wandmeubel met wastafel, hangtoilet en wandradiator. De muren hebben een witte kleur, er hangen spots en alles is netjes afgewerkt. De zeep moet u zelf meebrengen. Ook bevindt zich hier de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • Slaapkamer: de slaapkamer op de benedenverdieping is ca. 14 m² groot en heeft uitzicht op groen.
  • Zuid tuin: in de groene zuid tuin is het zalig vertoeven in de zomermaanden. Tegen het huis ligt het terras. In de tuin staan 3 berghokken. Hier stockeert u gemakkelijk al uw tuingereedschap, barbecue, tuinmeubelen, etc. U kan de tuin bereiken via de schuifdeur in de keuken of anders via het poortje achteraan het perceel. Ook bevindt zich hier nog een gezamenlijke fietsenstalling achteraan het perceel.

Eerste verdieping (duplex)- ca. 66 m2 bewoonbare oppervlakte
  • Lichte leefruimte: met de brede ramen profiteert de leefruimte optimaal van elk streepje dag- en zonlicht. De keuken en leefruimte lopen in een L-vorm rond de traphal. Er ligt een warme laminaatvloer die mooi contrasteert met de witte muren.
  • Keuken: tegen de muur vindt u het meterslange werkblad. U krijgt bij deze keuken een kookvuur, afzuigkap en voldoende opbergkasten. Ook is er plaats voor een koelkast.
  • Badkamer: met een inloopdouche, hangtoilet, wandradiator en wandmeubel heeft de badkamer alles om de dag fris te starten. Ook bevindt zich hier de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.

Tweede verdieping (duplex) – ca. 49 m2 bewoonbare oppervlakte
  • 2 ruime slaapkamers met veel lichtinval: met oppervlakten van ca. 20 en 13 m² zijn de 2 slaapkamers kleine privéparadijzen – voor u en de kinderen. Er is er ruimte genoeg voor een groot bed en extra kasten. Hoe u die bovenverdieping inricht, dat is persoonlijk. U maakt er bijvoorbeeld een masterbedroom van met ruime dressing en een eigen badkamer. Of u installeert er uw bureau of gaming room. Mogelijkheden genoeg!

Goed om te weten
De 2 appartementen kregen in 2016 elk een nieuwe condensatieketel op aardgas van het merk Atag. In de pvc-ramen staat dubbelglas. Ook heeft de leefruimte op de benedenverdieping manuele rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. De EPC-scores zijn 267 kWh/m² voor het gelijkvloers en 327 kWh/m² voor de duplex. Het dak is geïsoleerd met 12 cm PUR. De elektrische keuring is conform tot en met het jaar 2044. De oppervlakte van het perceel is 200 m². Het kadastraal inkomen van de volledige gebouw bedraagt €984. De appartementen beschikken ook over nieuwe badkamers, vloeren, riolering, verwarmingsleidingen, koepels en daken. Het perceel loopt door tot aan de Borgeindstraat. Tot slot is het nog mogelijk om op het achterste stuk van het perceel een garagebox te plaatsen. 

De woning heeft een G-score - A en een P-score - A. 

Praktisch
Het gelijkvloers appartement wordt al sinds 2018 verhuurd. De huurprijs bedraagt € 595 en er zijn geen maandelijkse lasten. Indien u de woning graag zelf wilt bewonen moet u een opzeggingstermijn van 6 maanden vanaf de akte in acht nemen. 

Goed bereikbaar en vlakbij centrum Schoten
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. De woning ligt vlak bij het centrum van Schoten, waar allerlei soorten winkels en scholen te vinden zijn. Over de deur heeft u een bushalte, waardoor u gemakkelijk in Antwerpen Centrum geraakt. U woont aan het Gemeentepark, een 40 ha groot park met een mix van culturele, sportieve en recreatieve zones. Op 2 km treft u Park Vordenstein met een bistro in de oranjerie, prachtige wandelpaden en plaats voor de kinderen om te ravotten. Op ca. 10 minuten bent u op de E19 richting Breda of Antwerpen. Via de Albertkanaalbaan kunt u ook vlot alle richtingen uit.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak. 

Algemeen

Prijs:

€ 395 000 per maand

Adres:

Churchilllaan 285 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1918

Renovatiejaar:

2016

Grondoppervlakte:

200 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 984

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Berging:

3

Toilet:

2

EPC:

267 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Churchilllaan 285 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap