Huis in Wuustwezel - EST8

Te koop

Wuustwezel

126 m²

€ 419.000

3 slaapkamers

Meer info

Energiezuinige en vrijstaande woning met alles op het gelijkvloers, 3 slaapkamers, oprit en grootte tuin in een oase van groen.

126 m² woonoppervlakte | Perceel 1006 m² | Open bebouwing | Alles gelijkvloers | Energiezuinig | Dak vernieuwd en geïsoleerd | Open gevoel | Doodlopende straat | 3 slaapkamers | Ruime oprit | Groene en rustige omgeving | Alarminstallatie  


In een rustige doodlopende groene straat ligt deze woning te wachten op haar nieuwe eigenaars. Welkom in het paradijs van licht en luxe. Met een volledig geïnstalleerde keuken, 3 slaapkamers, heerlijk terras en een leefruimte met haard om op slag verliefd op te worden is dit huis klaar om in te trekken. Toch vindt u de allergrootste troef buiten: vooraan de woning werd de tuin voorzien van meerdere zit ruimtes en een grote oprit voor uw wagens. Deze oase van groen doet uw hart gegarandeerd sneller slaan. Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap!

Indeling van de woning:

  • Keuken met kookeiland: u wandelt de woning binnen en komt meteen uit in het hart van de woonst, de keuken. In deze strakke en moderne keuken aan plek geen gebrek. Deze keuken werd uitgerust met alles wat u nodig heeft, Inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasmachine, oven, ingebouwde koffiemachine en microgolfoven. Als kers op de taart is er aan het kookeiland een gezellige ontbijthoek.
  • Leefruimte met gezellige haard: in de leefruimte nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellige Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg én u hebt een mooi zicht op uw terras. Centraal in de woonkamer staat de haard. Ook al is er centrale verwarming, op koude dagen is het eens zo gezellig om de haard aan te steken.
  • Inkomhal met toilet: de hal leidt u naar de 2 slaapkamers, de badkamer en het apart gastentoilet.
  • 3 slaapkamers: In de woning zijn 3 ruime slaapkamers voorzien van ca. 8, 16 en 18 m². Alle slaapkamers hebben rolluiken – die houden licht, koude en ongewenste bezoekers buiten. 2 slaapkamers kan u bereiken via de hal en de master bedroom kan u bereiken via de leefruimte.
  • Badkamer met inloopdouche: de moderne badkamer heeft een inloop regendouche, een toilet, wandmeubel met dubbele lavabo en een handdoekdroger. Bovendien is de badkamer uitgerust met een bewegingssensor, zo hoeft u ’s nachts niet te zoeken naar de lichtschakelaar. Tot slot zitten er nog muziek boksen in het plafond die u kan verbinden met uw gsm via bluetooth.
  • Tuin en terras: met een tuin rondom de woning geniet u maximaal van de zon. Zo geniet u in de zomer tot in de late uurtjes van uw groene vakantieparadijs op aarde. Voor de jonge kinderen is er plaats genoeg voor een speeltuig en om te voetballen. Het overdekte terras biedt plaats zat voor BBQ-feestjes. Tot slot is er nog een ruime oprit waar u ca. 4 auto’s kan parkeren.
  • Garage: ook is er een ruime garage die momenteel wordt gebruikt als werkplek.

Goed om te weten
De woning is volledig vernieuwd in 2013 en tiptop in orde. Het dak is geïsoleerd en in prima staat. Ook de muren en vloeren zijn geïsoleerd. In de degelijke pvc-ramen staat hoogrendementsglas met een U waarde van 1.1 W/(m²K). U verwarmt het huis met centrale verwarming op propaangas – er staat een energiezuinige condensatieketel uit 2013 van Vaillant. Ook is de centrale verwarming aangesloten op de haard. Zo komt u op een mooie EPC-score van 272 kWh/m²jaar. Ook is er een alarmsysteem en camerabewaking. Staat er nog wat op uw wensenlijstje? Elektrische rolluiken, zegt u? Check! Tijdens de rondleiding spot u in elke ruimte elektrische rolluiken en vliegenramen.
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.


Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A

Aangename ééngezinswoning in een rustige groene omgeving
De woning is gelegen in een rustige wijk met veel groen, de ideale plek voor zij die nood hebben aan wat rust en kalmte. De oprit is gelegen langs de kant van de Parkietdreef. Op enkele minuten rijden bent u in het centrum van Wuustwezel of Kalmthout, waar u verschillende winkels, supermarkten en gezellige horecazaken kan terugvinden. Kom vooral zelf kijken en proef alvast van de rust die deze woning jou kan bezorgen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 419.000

Adres:

Heuveldreef 17 - 2990 Wuustwezel

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1976

Bewoonbare opp.:

126 m²

Grondoppervlakte:

1021 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 813

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Toilet:

2

EPC:

272 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met bosrijk karakter

Bouwvergunning verkregen:

Neen

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Open haard:

1

Alarm:

Ja

Aardgas:

Ja

Heuveldreef 17 - 2990 Wuustwezel

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap