Appartement in Wijnegem - EST8

Verkocht

Wijnegem

87 m²

€ 199 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Hoekappartement met 2 slaapkamers, zuidelijk terras en veel mogelijkheden.

2 slaapkamers | Veiligheidsdeur | Vernieuwd en geïsoleerd dak | Zuidelijk terras met zicht op groen |  Aangename woonwijk | Hoekappartement | Licht en luchtig wonen | Onmiddellijk instapklaar | Blokjesparket vloer | 87 m²  woonoppervlakte | Geen maandelijkse kosten

In Wijnegem in de Turnhoutsebaan wacht een ruim appartement met 2 slaapkamers op een nieuw gezin. Na een korte wandeling staat u al tussen de winkels, bakkers, restaurants, banken, … Handig! Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas, elektriciteit en water. Zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Bijna alle ramen hebben dubbele beglazing en het dak werd in 2022 geïsoleerd en vernieuwd. Als kers op de taart is er nog een super gezellig zuidelijk terras. Wees er snel bij!

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal: via de hal krijgt u toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer, leefruimte, aparte berging en het gastentoilet.
  • Lichte leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de brede ramen van het hoekappartement met zicht op het Albertkanaal. Ook weerkaatst het licht nog eens prachtig op de warme parketvloer. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee, want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor gezellige avonden en weekends.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de lichtrijke keuken. Hier krijgt u een elektrisch fornuis, oven, dampkap en een aansluiting voor de wasmachine en droogkast.  
  • Berging: alle centimeters van dit appartement worden optimaal benut. Naast de inkomhal vindt u de afgesloten berging met extra opbergruimte voor uw voorraad. Daar hangt ook de individuele cv-ketel van Junkers uit 2012.
  • 2 slaapkamers: aan de achterzijde van de woning liggen de 2 slaapkamers. In beide slaapkamers zijn er ramen - wat zorgt voor een natuurlijke lichtinval - en ligt er blokjesparket op de vloer. Ook zijn er elektrische rolluiken aanwezig in beide slaapkamers. 
  • Zuidelijk terras: vanuit 1 slaapkamer krijgt u toegang tot het ruime en gezellige zuid-terras. U start er uw dag met uw eerste koffietje, of eindigt er in de zomer met een boek en een drankje.
  • Badkamer: de badkamer heeft een ligbad met mogelijkheid om te douchen. Er staat een enkele wastafel en er is plaats voor een badkamermeubel. Ze is voorzien van een makkelijk te onderhouden tegelvloer – dweil erover en klaar.

Goed om te weten
Het dak van het appartementsgebouw werd volledig vernieuwd en geïsoleerd met 10 cm PIR in 2022.  U verwarmt de woning met individuele centrale verwarming op aardgas, met een ketel uit 2012 van het merk Junkers. Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas, elektriciteit en water. Zo betaalt u alleen wat u verbruikt. In de aluminium ramen staat vooral dubbel glas. De woning heeft een EPC- score D wat wilt zeggen dat u de woning niet moet renoveren naar een beter EPC binnen de 5 jaar. Er zijn geen maandelijkse lasten in dit appartement en er is een parlofoon aanwezig. Zo weet u altijd wie er voor de deur staat. Overstromingsrapport: P-score: C; G-score: A.

Appartement in woonwijk met veel winkels in de buurt
Het appartement ligt in de Turnhoutsebaan in Wijnegem. Voor winkels en bistro’s hoeft u maar de deur uit te wandelen. Er zijn bakkers, kappers en supermarkten, een bank en een broodjeszaak. Daar komen ook bussen 404, tussen Zandhoven en Wijnegem en 410 tussen Antwerpen en Turnhout. Op 6 minuten rijden van het shopping centrum van Wijnegem en met de auto bent u zo bij de invalswegen. Gaat u graag joggen of wandelen? In het Wijnegempark vindt u rust en ontspanning – op 3 minuten te voet. Elke vrijdag is er een gezellige markt op het heraangelegde marktplein en ook kan u genieten van heerlijke wandelingen naast het Albertkanaal. Tot slot bevindt er zich een hondenweide op 7 minuten wandelen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 199 000 per maand

Adres:

Turnhoutsebaan 429 - 2110 Wijnegem

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1972

Bewoonbare opp.:

87 m²

Grondoppervlakte:

444 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 743

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Toilet:

1

EPC:

365 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Gedeeltelijk geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Turnhoutsebaan 429 - 2110 Wijnegem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap