Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

148 m²

€ 320 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Goed onderhouden en ruime woning met 2 slaapkamers, en grote tuin op een toplocatie in Brasschaat.

Oost tuin en terras | 2 ruime slaapkamers elks ca. 15 m² | Licht en luchtig wonen | 148 m² woonoppervlakte | Grote bergzolder | Veel lichtinval | Nabij centrum Brasschaat | Zeer gegeerde ligging | Open gevoel | 6 meter straatbreedte | Vlak bij parken


Een grote en goed onderhouden woning vlak bij het centrum van Brasschaat met een zonnige tuin, 2 ruime slaapkamers, een polyvalente ruimte en een super ruime en lichte leefruimte. Niet te vinden, zegt u? O jawel: precies zo'n huis wacht op u in de Pauwelslei te Brasschaat. Deze woning is gelegen in een groene straat in de wijk ‘Driehoek’. Op wandel- en fietsafstand zijn er bos gebieden, scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. De oprit naar de E19 ligt op 9 minuten van de woning. Kom deze toffe woning vooral zelf ontdekken!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: via de hal van uw nieuwe woning krijgt u toegang tot de leefruimte, de keuken en de trap naar de eerste verdieping.
  • Leefruimte met haard: naast de voordeur wandelt u de ruime leefruimte in. Daar komt veel licht binnen dankzij de brede ramen vooraan en achteraan. Wordt het te warm? Dan houdt u de zon buiten met de rolluiken. Centraal in de woonkamer staat de haard. Ook al is er centrale verwarming, op koude dagen is het eens zo gezellig om de haard aan te steken.
  • Veranda en terras: de keuken geeft uit op de veranda met groot schuifraam. Die kunt u zelfs bij goed weer openzetten want de handige hordeur houdt zoemende gasten buiten en laat een frisse wind door het huis waaien. Wilt u liever echt buiten zitten? Zet u dan gezellig op uw terras. De veranda geeft ook toegang tot het toilet en de berging. En er is een aansluiting aanwezig voor uw wasmachine en droogkast.
  • Keukenvanuit de leefruimte wandelt u verder naar de goed onderhouden keuken met zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. U hebt er alles om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een kookvuur op aardgas, afzuigkap, microgolfoven en koelkast. Heeft u liever een open keuken met kookeiland? Dit is geen enkel probleem. U kan de muur tussen de leefruimte en de keuken verwijderen mits het plaatsen van een draagbalk.
  • 2 grote slaapkamers: met oppervlakten van elks ca. 15 m² zijn de 2 slaapkamers kleine privéparadijzen – voor u en de kinderen. Er is ruimte genoeg voor een groot bed en extra kasten. U wordt elke ochtend wakker met zicht op bomen en het getjilp van Brasschaatse vogeltjes. Zo stapt u gegarandeerd met het juiste been uit bed.
  • Badkamer: op de bovenverdieping ligt de badkamer. Die heeft een ligbad met mogelijkheid om te douchen, wandradiator, een wastafel en een bidet. Geen fan van de groene tegeltjes? Ruimte genoeg om hier een moderne witte badkamer van te maken.
  • Berging: ook is er een berging op het gelijkvloers en de eerste verdieping waar u al uw spullen in kwijtraakt. Heeft u liever een dressing of bureau? Dat is allemaal mogelijk. 
  • Ruime bergzolder: moet er nog bergruimte zijn? Via de zoldertrap ontdekt u de ruime bergzolder. Laat die dozen vol herinneringen maar komen! U kan ook in de berging een vaste trap plaatsen om zo een volwaardige zolderverdieping te bekomen. Hier heeft u de ruimte om nog 2 extra slaapkamers van te maken of een grote master bedroom met dressing.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft een kruipkelder en een kelder.
  • Tuin: in de gezellige, groene tuin staat een mooie boom voor de nodige schaduw in de zomermaanden. Tegen het huis ligt het terras. Deze tuin vraagt amper onderhoud en is bedoeld om maximaal te genieten. Met een oost oriëntering profiteert u vanaf de eerste straal zon. De grasmaaier en tuinmeubels kunt u kwijt in het tuinhuis.

Goed om te weten
Aangename leefruimte, 2 grote slaapkamers, bureau, dressing- of speelruimte, brede ramen, zonnige tuin, … Dit huis heeft heel wat troeven, maar is aan opfrissing toe. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden - want die zijn er - en maak er uw droomwoning van. De woning heeft een kruipruimte wat handig is bij de renovatie, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen. Deze woning werd in 1955 degelijk gebouwd en bijna alle houten ramen zijn voorzien van hoogrenderende beglazing. U verwarmt de woning met een condenserende ketel op aardgas van het merk Viessmann of via de gezellige haard. Voor het sanitair warm water is er in de keuken en de badkamer een ketel voorzien op aardgas.

Overstromingsrapport: P-score: C; G-score: B.

Uw voordeel
Omdat de EPC-score in de E-categorie valt is het van belang dat u op de hoogte bent dat er een renovatieverplichting is. Binnen de vijf jaar vanaf de authentieke akte moet een nieuw EPC opgemaakt worden met een maximum EPC in de D-categorie (bij sloop gelden er bepaalde uitzonderingen). Om dit te promoten heeft de Vlaamse overheid de Mijn VerbouwLening in het leven geroepen. Met deze lening kunnen renovaties gefinancierd worden die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van energieprestatie. Verder zijn er ook verschillende soorten premies die u kunt aanvragen voor financiële steun:
- voor enerzijds investeringen in energieefficiëntie – zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler, condensatieketel…
- en anderszijds investeringen in woonkwaliteit – zoals elektriciteit, sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren…
De kers op de taart? U geniet een aanvullend verlaagd tarief van 1% (!) aan registratierechten onder voorwaarden – indien u gaat voor een ingrijpende energetische renovatie of sloop gevolgd door een heropbouw. Weet dat u bovendien mogelijks ook geniet van 6% btw in plaats van 21%. Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap.

In het groen, nabij het centrum en op 9 minuten van de E19
Deze woning is gelegen in een groene straat in de wijk ‘Driehoek’ in Brasschaat. Op wandel- en fietsafstand zijn er scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. Pendelt u met de auto naar het werk? De oprit naar de E19 ligt op 9 minuten van de woning. U woont op 7 minuten wandelen van natuurdomein “De Inslag” waar je als wandelaar en fietser volop kan genieten van de natuur. Vlakbij treft u ook de Open Golf van Brasschaat en iets verderop de E10-plas. Kom deze toffe buurt vooral zelf ontdekken!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 320 000 per maand

Adres:

Pauwelslei 68 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1955

Bewoonbare opp.:

148 m²

Grondoppervlakte:

360 m²

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 528

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Berging:

2

Toilet:

1

EPC:

499 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Pauwelslei 68 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap